Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 517
  • 634
  •   1
Отговори
# 75
От години си търся готина чанта тип торба (tote bag). Много ми харесва кожата на тази, но има нещо, което ме спира да я поръчам. 🙄 Не мога да определя какво 🤔 може би, че дръжките са в различен цвят? Но пък, ако са в един цвят с корпуса на чантата няма да е толкова ефектна. Аз съм човек, който решава бързо и такова колебание е непривично за мен. Не искам да дам 200лв за нещо, което няма да нося. Моля за мнение

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 21:41 от caprice

# 76
Моето сако пристигна,но ми беше голямо /38/и го върнах.Много ми хареса и затова веднага поръчах един номер надолу Явно ми е на късмет,защото беше последното 36 размер.Цвета си е направо розово цикламен и наистина ще е екстра за прехода между палтата и пухенките и по леките връхни дрехи.Аз съм 1.64 и не ми се видя да ми е дълго.
Искрица,това сако ти е с 2 номера над твоя и според мен ,въобще не можеш да получиш реална представа как ще ги стои.

# 77
caprice,
Не нося и не харесвам такъв тип чанти, но за тази сума съм виждала много по-добри изпълнения. На тази нито кожата, нито цветът изглеждат добре.

# 78
От години си търся готина чанта тип торба (tote bag). Много ми харесва кожата на тази, но има нещо, което ме спира да я поръчам. 🙄 Не мога да определя какво 🤔 може би, че дръжките са в различен цвят? Но пък, ако са в един цвят с корпуса на чантата няма да е толкова ефектна. Аз съм човек, който решава бързо и такова колебание е непривично за мен. Не искам да дам 200лв за нещо, което няма да нося. Моля за мнение

Като бивш фен на Tote bag, не бих дала и  20лв. за тази. Бивш, в смисъл, че вече нося мини, но отбелязвам, че нито една от старите ми шопинг баг не бих продала и за 200, дори и за 300лв. Чакам да ми дойде музата, за да си ги нося.
Накратко, има нещо недообработено в показаната,  За мен категорично не си струва парите.

Колкото до Риана, като човек, който няма телевизор и никога не се е вълнувал от звездни личности. Има нещо красиво и умилително в бременните коремчета и ако аутфитите са по повод публични изяви, защо не. Но не бих го нарекла тренд или може би само тренд сред звездите,, а доколко са звезди, това е друг въпрос, включително и Мелания Тръмп, която отнесе 10-тина страници коментари.
ПП. Време е някоя съфорумка да качи снимка, за да измести фокуса. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 22:31 от outnocontact

# 79
Гледах оня ден снимките на Риана и веднага се сетих за Карди Б и онази другата чернокожа с която не се понасят … тези “модни трендове” са много характерни за чернокожите, особено тези които преди това са били бедни. Явно че избиват комплекси.

# 80
  • Пловдив
Риана може да си позволи да се носи по този начин. От всичко това печели пари, тя е шоумен. Определено ми харесва като провокация и т.н.
Това е същото като Азис в ранните години.

# 81
"Кои са любимите ви пролетни цветове и комбинации от предложенията на Пантон?"
Тези всички ги харесвам, но нямам нито една дреха.

Имам и нося с удоволствие от кръста надолу

Най-цветните ми дрехи, като рокли са в тези нюанси на розовото.

Любимите ми пролетни дрехи са рокли и поли на цветя, както и този тип рокли от Оскар де ла Рента. Обожавам ги. Sparkling Heart

Май при чантите внасям повече разнообразие в цветовете, поне през последните 2-3 години.

ПП. Изказах се по темата. Не ми мина мерака за нова чанта. Отивам да я купувам, а после ще трябва да пестя и от закуски дори. Tired Face

# 82
  • Варна
Аз търся обувки в ярки цветове - лилаво, циклама, оранж, жълто, зелено. Ако ви попадне нещо интересно, дайте насам, че нищо не си харесвам за момента.

outnocontact, каква чанта ще купуваш?

# 83
Аз търся обувки в ярки цветове - лилаво, циклама, оранж, жълто, зелено. Ако ви попадне нещо интересно, дайте насам, че нищо не си харесвам за момента.

outnocontact, каква чанта ще купуваш?
Сигурна съм, че не тръсиш точно такива, но пък имат от всичко.

И едни джапанки:

Чантата като дойде ще я споделя, евентуално.

# 84
  • Варна
Не съвсем такива Laughing

# 85
в синьо № 3 от палитрата на outnocontact имам няколко неща, но от чантата се отказах - ем ми харесва цвета, ем вее студ от него, а и имам една шарена чанта която пасва на това студено синьо

Поли и рокли на цветя харесвам страстно, като видя нещо красиво и веднага се мятам да пробвам, но греда - 99 от 100 пъти хич не ми стоят, като да съм свалила някоя завеса, или дамаска, или не знам какво. Което не пречи да пробвам отново и отново Grinning

И аз като Тайга искам да видя чантата Simple Smile
Тайга, какъв модел обувки? В лилаво, циклама, оранж, жълто, зелено си представям все мадамски обувки, като тези примерно
Скрит текст:

или тези
Скрит текст:

Азис в ранните години направо кърти Sunglasses
Артистите са друга порода хора Simple Smile

# 86
Тези маратонки ги гледам вече близо месец 🤷🏻♀  Харесах си ги още когато Искрица ги показа. Обаче се чудя дали са възможни комбинации с тях и разни ризки ,имам страшно много , но се чудя дали ще е грозно… Не ми изглеждат адски спортни .. Не съм имала сребристи обувки никога и затова се колебая 😃

# 87
Имам сребърни кожени гуменки и ги нося с много неща, много универсални са по мое мнение - почти като белите кожени гуменки
Тези маратонки са семпли, не трещят и мисля могат да се носят с всичко

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 07:36 от Al Georgieva

# 88
Наистина искам пролет

Може и направо на лято да прескочим

# 89
Аз съм от хората, за които пролетта започва от 1-ви януари Grinning минат ли новогодишните празници и аз започвам да мечтая за слънце, разходки и ходене на вилата с децата. Не обичам летните жеги изобщо, но пролетта е моят сезон и се опитвам максимално дълго да живея в него.
  Рокли, поли, ризки, ярки цветове, цветя- всичко жизнерадостно нося. Особено сега, като най-накрая отслабнах и свалих безкрайните кг след раждането, много искам да си нося дрехите. Обаче ми е много трудно да ги съчетава с друго, освен с токчетата ми. Имам кецове, маратонки, ама спортния стил хич не е моето. Лятото е лесно със сандали, но точно преходния сезон много ме затруднява. А малката вече се мъчи да се изправя и не мога да съм на токчета. Затова трябва да си пригодя стила и да свикна да съм на равно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт