Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 126
  • 634
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм за бели кецове с роклето.
Риана някак ми минава границата с този "тренд"...принципно и да не е бременна жената не мисля, че е ок, готино, модерно и т.н.подобно облекло. Може както иска да си се облича- тялото, корема и всичко си е нейно, но нека не претендира, че е топ на бременната мода. Не смятам, че бременността трябва да се крие, коремчето може да се подчертае по много други начини и аз ежедневно виждам сладурки с коремчета, с които се гордеят и радват. Те го излъчват някак, но полуголи да тръгваме с тумбаците...Иначе Риана е готина, ама за мен това е изцепка, може пък и от хормоните да е LaughingLaughingLaughing Сега да не се обиди някой, това си е мое мнение, не споря с никого.

# 61
  • София
Тъкмо се чудех къде са известията, а то съм изпуснала темата.
Много информативно и красиво оформление, благодаря.
Бели гуменки за роклята. Или фини маратонки.
Люляковата чанта е много красива. Ако беше обувки, щях и аз да си я взема. Grinning
Взимай според мен, tuali

Аз си търся колан в цвят taupe. Някъде да сте виждали? Бях в арт, но няма. Единственото, което се доближава, е това. Но тази катарама не ми е по вкуса. А и е малко по- бежов сякаш.

https://www.obuvki.bg/damski-kolan-calvin-klein-ck-logo-belt-30m … 0k606716-pfc.html

# 62
Агент, мерси за темата. Виждам много, много любими цветове, които ще са модерни.
Радвам се, че пастелите са някак на заден фон, защото изобщо не ми отиват. А някак, когато бяха топ модерни, а аз с ярки дрехи се чувствах не на място😀

Моята дилема от предишната тема за зелените обувки се разреши сама - тъмно зелените не ги шипват до моето местонахождение, а светло зелените дойдоха с поражения по тях🤷🏻♀ ще търся други. Днес гледах червени в уоох, доста ми харесаха😀

# 63
  • София
Аз искам пролет и малко по-хубави новини, нямам грам настроение за обличане вече. Ярки цветове в аксесоарите почти нямам, защото обичам дрехите да са ми цветни.
Имам доста дрехи в бежовите нюанси, носи ми се много синьо и зелено.
Oт показаните горе в Dahlia и Skydiver бих купила веднага блуза/риза/рокля!

Аз си търся колан в цвят taupe. Някъде да сте виждали? Бях в арт, но няма. Единственото, което се доближава, е това. Но тази катарама не ми е по вкуса. А и е малко по- бежов сякаш.

https://www.obuvki.bg/damski-kolan-calvin-klein-ck-logo-belt-30m … 0k606716-pfc.html
Точно taupe няма как да филтрираш, виж тук дали има някой, който ти е по вкуса.
FD
Answear
About you

# 64
  • София
Мерси, тук ги разглеждах Simple Smile
Намерих в заландо доста избор, ако на някого също му трябва.

# 65
Как ви се струва кожена пола и кожено яке? Или кожена пола и кожено сако?
Малко много ли идва като комбинация?
Изкушавам се за кожена пола, но нещо само с поло или пуловер се виждам.

И днес ми излезна снимка във ФБ, за която съм на 99% че е вдъхновена от Риана, който се стряска от бременни да не отваря 🙃
Скрит текст:

# 66
  • София
Да, за мен е леко множко. Може би само ако якето е пеплум, си го представям. Не че не съм се носила и така, като грабвам go to якето за вечерта, а надолу съм с кожена пола, но няма да ги комбинирам специално и ако имам време да се наглася. Simple Smile

Всъщност си отиват, просто вайбът при мен с червената коса става пънкарски, а не искам това да е на преден план като излъчване. Мисля, че ба русолява жена с кожа, сливаща св с косата, би седяло в зависимост от модела.

# 67
Аз съм светла и косата ми също, но определено и аз изглеждам като пънкарка.
Преди години 2-3 пъти ми се случи да се облека с кожен клин и кожено яке и определено не се харесах. От тогава избягвам такива комбинации.
Имам 2 черни кожени поли. Едната е дълга почти до коляното и е тясна и я съчетавам с пуловери или ризи, а отгоре палто. Носила съм я и с късо сако от букле. Сега като се замисля в по-топло време не съм я носила с друга връхна дреха.

Иии няколко свежи комбинации които ми хванаха окото. Определено с един блейзър ще изглежда супер.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 15:22 от DzhuliB

# 68
# 69
  • София
Номер 2 за мен. Най- изчистена и фина стои, с най- балансирана форма.
Друг е въпросът, че аз толкова тънка каишка не харесвам.

# 70
hristis,
Третата. Много харесвам този модел, който си е като почерк на марката, а и е страшно практичен.

# 71
Нда, мога и без кожена пола 🙃

Чантите - номер 2 ми харесва, в цвят е още по-добре. Също хубав нов модел на марката е тази https://www.fashiondays.bg/p/Кожена-чанта-primavera-Жени-furla-p4715801-1/
и още една интересна https://www.fashiondays.bg/p/Кожена-чанта-с-шагрен-Жени-coccinelle-p4631281-1/

# 72
  • Някъде там
3 - та и 4 - та.
Аз още си чакам сакото от LCW.
Днес излизах по задачи и се отбих във физически магазин на марката. Имаше само една бройка в размер 40.
Аз за себе си си поръчах 36.
Доста е дълго а аз съм по ниска и се чудя дали да го взимам като пристигне. Цвета на живо е много хубав.
Показвам.

Може би 36 размер няма да е толкова дълъг.

# 73
Сакото е много хубаво, цвета му е страхотен. Сега идват на мода по-дълги сака, аз си купих преди месец и много си го нося

# 74
Това сако си е направо преходно палто. Имам едно в тъмносиньо от Зара.
Много красив цвят е този малиновият.

Общи условия

Активация на акаунт