Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 124
  • 634
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Не ми харесва Риана.
Но аз по принцип възприемам бременността като един по-интимен период и не схващам нуждата да позираш с гол корем за корица на списание, фотосесия, която да разпространяваш след познати във Фейсбук и пр.

# 46
  • София
Първото екипче с розовото яке и дънките мога да го приема, но останалите са ми ужасно вулгарни и ми навяват кофти асоциации.

# 47
Рианна е Кралица и в моите ощи е повече от перфектна.
НО само като я гледам, ми става студено. Разиграва се примерно м. Февруари в Париж. Адски клинч. А с тези ефирни тоалети…
Евала. Аз не бих могла. И не бих подложила бебето си на такъв стрес в утробата. Това е единствената ми ‘забележка’.
Дрешките са супер, но за средата на Лятото.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:00 от HappyRSmile

# 48
Харесвам Риана, но това ми идва в повече.
Демонстрациите на голи бременни кореми ми е меко казано извратено. Моите асоциации са твърде анимистични за споделяне на всеослушание.
И дано само не излезе мода да ни показват и мястото от където се очаква да излезе бебето, че знам ли, може да им се прииска и това да споделят със света....

# 49
Голи бременни кореми е нещо ултра, мега нормално и няма нищо извратено в това. Извратено е, че така нареченото цивилизовано обществото кара жената да се срамува от бременното си тяло.

# 50
Не разбирам за какъв стил става дума… ресни и корем?
Май става въпрос за спам, защото звездните компромати е друга тема.

# 51
  • FRANCE
То да беше само голият корем Joy. На последната си е направо по гащи.

# 52
Не разбирам за какъв стил става дума… ресни и корем?
Май става въпрос за спам, защото звездните компромати е друга тема.

Аааа, мчи как. Пресата гърми как Рианна “предефинира стила зa бременни”. Та мястото си му е тук.
Предполагам голият бременен корем ще стане на мода.
Но аз Рири пак си я обичам. 👑 Единствено за студа ми е.

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:07 от HappyRSmile

# 53
Много и се радвам аз на Риана ❤️
Бях качила нейни снимки бременна в предната тема - стила ѝ ми харесва, а най-много ми харесва, че преобръща представите за стил, показва на жените, че не е необходимо да се опитват да прикриват нещо толкова естествено.
Никакъв спам не е това, бременните дами също искат да са красиви 😎

# 54
Да, за втори път се публикуват тези снимки, вече втора тема. За втори път и двама души пишете колко ви харесва въпросната персона, така че не само е спам, но е и флуд и чат…

# 55
Какви обувки, аксесоари ще ходят на това рокле? 😊😊

# 56
бели кожени гуменки?
сандали?
маратонки?

# 57
Според мен ще се съчетае добре с бели кожени кецове, бели сандали.

# 58
Още един глас за бели маратонки.

Що се отнася до Риана, може би поради факта, че съм обикновена жена, а не световноизвестна личност не мога да приема облеклото й за нещо “уау”. Дори и да не беше бременна пак са ми странни тези ресни. Аз съм по-консервативна в облеклото като цяло.

# 59
Аз по добре за Риана да не се изказвам, че в тези одежди ми е меко казано абсурд, прилича ми на евтина актриса за цирка, бррр!

Общи условия

Активация на акаунт