Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 649
  • 634
  •   1
Отговори
# 165
Ох бе Еланор,
Всичките ми палта са скъпи и нямам нито едно заваляно.
И по същество, не ти трябва това палто. Преходното време е твърде кратко и утре изведнъж ще стане много топло.

# 166
Ей сега установих, че съм изпуснала цяла тема. Simple Smile
Ще се връщам да чета назад.

И един въпрос, понеже само се карам с щерката и тя не ме слуша грам (все пак 15г).
Моля, кажете че скъсаните дънки са тотално извън модата вече.

Или ако все пак може да се носят, с какво е ок да се комбинират?
Вие бихте ли си носили още съвсем леко накъсани дънки?

# 167
  • София
Отдавна не нося и избягвам скъсани дънки ама не съм и на 15 😀 Оставете я вероятно ще и мине мерака. Иначе с всичко могат да се носят.

# 168
Имам един единствен чифт скини дънки, със съвсем малко скъсано на едното коляно и нося от време на време. Дънките са черни и някак си не са фрапантно скъсани и не ее набиват на очи.
Дъщеря ти е тийнейджърка, така че остави я да носи каквото си иска.

# 169
Тези са ми най-скъсаните, не са много леко скъсани Simple Smile
Скрит текст:
Simple Smile
Мисля и това поролет-лято да си ги нося без угризения, че са демоде, ако бях на 15 пък... още повече Grinning
Май не помогнах много...

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 17:22 от Elanor

# 170
На 15 години с какво да ги комбинира? Със сако и стилето? С тениски и худита ги носят  тийновете.
Изобщо не са извън модата. Аз имам мом фит и ще си ги нося и тази година. Естествено в свободното време, не при служебни ангажименти.

# 171
И един въпрос, понеже само се карам с щерката и тя не ме слуша грам (все пак 15г).
Моля, кажете че скъсаните дънки са тотално извън модата вече.

Не са, съжалявам Simple Smile
https://www.whowhatwear.com/jeans-trends-2022
https://wardrobetrends.com/are-ripped-jeans-in-style-2022/

# 172
Не знам дали са извън модата скъсаните дънки, имам 2 чифта, които нося много. С маратонки, кецове, сандали на висок ток

# 173
И аз разчистих накъсаните дънки, но си оставих два чифта накъсани бойфрендки които нямам търпение да се стопли и да си нося с бели кецове, сникърси, кожено яке, жилетки, та понякога и сака

# 174
  • Street of Dreams
С кеф зи нося скъсаните и закъсани, избелели и всякакви дънки. Само съдрани нямам и няма да си купя, въпреки че излизат пак на мода.
На 15 също носех скъсани дънки 😄

# 175
Имам скъсани дънки и си ги нося с удоволствие.

# 176
То тогава и аз имам 2чифта, които съм забутала в дъното на гардероба и мога да си извадя. Simple Smile

# 177
Спокойно можеш не само да ги извадиш, но и да ги носиш. Актуални са.

# 178
Като заговорихме пак за дънки скоро си купих чифт 99% памук и само 1% еластан и имам чувството, че:
1. Не мога да ги очупя;
2. Като ги очупя ще имам такива невероятни "колена", каквито имах през 90-тте Simple Smile))
Ужас, отвикнала съм от толкова плътни джинси! Но пък идеално ми стоят на талия и дупе, проклетите, иначе досега да съм ги върнала!

levi's 501 cropped jeans high rise straight leg

PS Тази сутрин моята проклетница (14 год) ми се появи на масата за закуска в такъв вид, че загубих ума и дума и само и посочих вратата на нейната стая (развлечени суетс и кроп топ за училище и наглостта да ми каже, че всички ходели така!) Върна се след 3 мин с ластични кроп дънки и мое късо, овърсайз худи - добра цветна комбинация беше направила - тъмносиньо и тюркоазено - и ме погледна с такова предизвикателство в очите... но нали вече бях спечелила войната и дадох тази битка и това худи!)

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 16:18 от Agent Provocateur

# 179
Агент, дънките са супер 😍
Иначе това да са с почти никакъв еластан е нож с две остриета. От една страна не се отпускат при носене и седят супер, но от друга пък при опит за рязко движение доста се усеща. 😂😂
На мен еднте бойфрендки са ми точно такива. Стоят супер но до момента в който се опитвам да седна или ми се наложи да клекна. Имам чувството, че ми спират кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт