Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 600
  • 634
  •   1
Отговори
# 345
  • Mediterraneo
В тази тема и темата за придобивките се убеждавам как за всеки влак си има пътници...

# 346
  • Варна
Благодаря за мненията за чантите!
Харесах две, няма да ги мисля повече.
Иначе, Dona-Flor, разбирам те отлично. И при мен пристрастеността е вече извън контрол, не искам да броя, че осъзнавам колко ненормално и болно е това. Но както винаги се оправдавам - аз не пия, не пуша, почти не излизам...

# 347
Да се впиша и аз в темата с едно запитване.
Харесала съм две палта, обаче и двете нямат цепки отстрани и това ме спира.
Искам точно тип халат Simple Smile.

# 348
Първото. Цветът ми допада повече.

# 349
Тарталета, то и влакче на ужасите има, че и плащат да се повозят Grinning шегувам се.
 Различни сме по възраст, вид, начин на живот, вкус, местожителство и какво ли още не.

Сега гледах разни ревюта, ей така - за вдъхновение, как да съчетавам, малко по-смело да го давам (не че не са ме питали дали не съм се облякла на тъмно Grinning

Чантите ми станаха голяма страст преди няколко години, покрай приятелки. До тази повратна точка имах една голяма за работа и две малки за вечер. После какво ми стана, ужас-ужас. Сега разглеждам с удоволствие и интерес, но не купувам. По-голяма страст са ми обувките де Grinning като видя хубави токчета и направо притрепервам, но им виждам бързо сметката, че ходя много пеша

първото палто на Савова ми харесва повече, а странични цепки за какво са? Сега погледнах халата си, има шлиц само отзад

# 350
  • Mediterraneo
Тарталета, то и влакче на ужасите има, че и плащат да се повозят Grinning шегувам се.
 Различни сме по възраст, вид, начин на живот, вкус, местожителство и какво ли още не.

Да, бе, спор няма. Понякога оставам безмълвна, но пък си викам, че производители и продавачи също трябва да ядат.

# 351
Савова, аз давам глас за второто. Защо те притеснява, че нямат цепки отстрани? Моите палта всички са с цепки отзад, всички са с показаната дължина и се върви много удобно с тях. Не че много ми се налага да вървя, но предполагам, че и ти си така.

# 352
  • В полите на Пирин планина
Първото палто. Много ми харесва! Simple Smile

# 353
  • Варна
Първото и от мен.
Цветът ми харесва повече и самото палто ми се струва по-нежно някак.

# 354
Savova, ако на теб не намерим палто - то темата направо да се закрива!
Палтата със страничени цепки дават съвсем друг силует и  свобода, много по-интересно стоят с повече дрехи, аз лично също предпочитам кройката им.
Ако нямаха тези джобове, щяха и двете показани да ми харесват повече.
На какъв цвят държиш?

# 355
  • Някъде там
Първото палто ми харесва повече.
Благодаря за мнението за udobni.bg,реших да не рискувам и си поръчах reebok.

# 356
На първото не му харесвам маншета. Иначе като цвят ме урежда. Утре ще го видя на живо. Като цена е 2 пъти по евтино от другото и ме съмнява да има необходимото качество, което искам.
За второто знам, че е с безупречно качество, бо пък цвета ми е малко лайнян и няма цепки.

# 357
Аз съм с резерви към джобовете на тези палта.

# 358
по-красиво стои като джобовете са странични

# 359
От двете палта ми допада единствено цветът на първото.
На второто и ръкавите изглеждат широки.

Общи условия

Активация на акаунт