Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 594
  • 634
  •   1
Отговори
# 360
To и аз искам странични джобове вкарани в страничните шевове, но няма.
Ей такива джобове не харесвам.

Палтата са тип халат и няма как да са с тесен ръкав.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 21:03 от G.Savova

# 361
Като дължина как го искаш, нещо по-дълго вариант ли е?

* Добавям и още едно:

По-официално или всекидневно?

Ако се търси неутрален цвят, ето едно предложение:

Има го и в друг страхотен цвят, като може да се носи по няколко начина и да се регулира колко дълбоки да са страничните цепки:

В такива моменти ми липсва goddess, защото тя беше от хората, които търсят опции и дават линкове.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 21:41 от Аня

# 362
бих изчакала за палто в този случай, че много се събраха недостатъци на двети идеи - джобове, ревери, странични цепки....

А този цвят задължителен ли е?
ето едно теменужено, на живо е по-красиво https://credomoda.eu/product/sinyo-lilavo-klasichesko-palto

# 363
Аня всекидневно и небрежно палто, с паднал ръкав а не като на класическо палто и без подплата. Също така ревера да не е така грозно тегелиран, а да е с онези тегели, които сякаш са правени на ръка. Шевовете да са скрити и да няма никакви оверлози.

# 364
  • София
Джобовете отпред са много неприятни. Като кръпки, друго си е със странични.

# 365
Вече казах, че единствения вариант за страничен джоб който искам е скрит в страничния шев. Всичко друго отпада като вариант. Simple Smile

# 366
  • в Кошера
Савова, ако се колебаеш м/у показаните - определено второто. Цветът е класически, имащ място в капсулния гардероб. А със състава, изработката и визията на (в частност) преходните палта Weekend Max Mara няма как да сбъркаш. Peace
Пристрастна съм към кройката, признавам. Джобовете също ми харесват.
А точно този модел (ROVO) търпи всякакви визии. Yellow Heart
Скрит текст:

Странични цепки харесвам само на тренч от твърда материя.

# 367
Щом се търсш перфектно изпълнение, то на Макс Мара без хастар е добре да се види. Имам светло синьо без хастар, вталено и е супер.
Теменуженото силата му е цвета и перфектната кройка, шевовете не се виждат от самолет

# 368
За съжаление, не откривам много със странични цепки, които да са светли и по-небрежни.
В черен цвят има, но те са по-дебели и с подплата и не отговарят на критериите.

# 369
Страничните цепки седят ужасно “секси” Simple Smile. Засичала съм няколко жени с такива цепки и много ми харесва. Преди няколко години даже Манго имаха такъв модел, но не особено качествен.
Всъщност имало е палто, което е отговаряло на критериите ми, но съм го изтървала. Скрити джобове и цепки!

Георгиева, на теменуженото палто нищо не му е наред, освен цвета, но за мен е много контрастен. Ревера на палтото не лежи добре и тегелите са много груби.

Tyra, и него съм го изпуснала Simple Smile. Било е намалено на 184 паунда!

https://www.fenwick.co.uk/women/clothing/coats-and-jackets/tailo … 530020594367.html

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:37 от G.Savova

# 370
Питането ми е относно дамските чанти.
Замислих се- имам тънка талия и широк ханш. Каква чанта да си купя за официално събитие? Малка, с дълга дръжка, но на фона на широчината ми ще се губи или ще изглежда още по- малка. Или плик(по- модерен с името клъч), който все още е с по- обемни размери и разликата талия/ханш ще изглежда по- прикрита. Пликовете не са ли вече демоде?

# 371
Тънка талия и широк ханш е добре 🙂
клъч не харесвам, на официални събития нося плик крокодил, не съм се замисляла с чанта да балансирам бедра и ханш.

# 372
Какво е плик крокодил? От таква кожа ли? И аз имам и е много красив, но в случая няма да отива на обущата и си търся нещо ново.

# 373
И аз търся още един плик, нещо в златисто и/или сребристо, или животинско, за да бъде по-универсален.
Какви са обувките?

# 374
Toteme имат палто халат със странични цепки - Annecy е моделът и са го пускали в различни цветове - без колан е обаче

Общи условия

Активация на акаунт