Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 558
  • 634
  •   1
Отговори
# 525
Походила съм из Европа и не ми е правило впечатление някъде да са подчертано по-стилни от тук. В Италия мъжете са по-елегатни спрямо нашия средностатистически мъж. От чужденци (американци, германци и англичани) съм чувала, че българските жени са по-нагласени от техните.
В САЩ не съм била никъде и не мога да кажа.  В Русия (Москва и Санкт-Петербург) жените се гласят, ама са малко out of fashion масово. Скини дънки, залагат на деколтета, която може и на токчета. Очни линии и дълги коси, те повечето са светли. Красиви са, но не баш стилни.
Роклите от Оскарите ще прегледам довечера Simple Smile

# 526
Забравила съм да кажа моята фаворитка; с условие, че за първи път разбрах за нея и то покрай роклята Relaxed

Amy Forsyth

# 527
  • в Кошера
Джесика Частейн беше великолепна!
Скрит текст:

Красавица! Особено в зелено! Green Heart
Oбожавам смарагд в комбинация с бяла кожа и червена коса! Broken Heart

Скрит текст:

Личният ми приз за мода, усет, съчетаване, излъчване, вдъхновение и пр. печели безапелационно Италия! Broken Heart
Всъщност всичко им харесвам - и климата, и храната, и кафето...

# 528
В САЩ изненадващо може би ми харесаха мъжете във Вашингтон, много симпатични на външност, спортни фигури и небрежно- елегантни ризи...честно казано не очаквах, а в Маями беше един пъстроцветен кич, който не ми допадна!

# 529
Живях 3 години в Лион и се нагледах на най-различни стилове и комбинации. Като цялостен процент френските господа бяха облечени по-добре от дамите. В Швейцария забелязах същото.

Зендая е разкошна във Валентино Heart Eyes

# 530
Прегледах селекция от визии от червения килим. Абсолютен фаворит ми е Мила Кунис

Други, които ми харесаха са:

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 18:46 от Танчитка

# 531
  • Балчи-Варна
Здравейте, момичета.
Моля помагайте за аутфит за тези обувки.

# 532
Здравейте, момичета.
Моля помагайте за аутфит за тези обувки.

# 533
  • Пловдив
На мен от Оскарите и автърпартито тези ми допаднаха

# 534
Еееее, французойките са си французойки. Стилът им е изчистен, класически и ненатрапчив. Същото е за грима и прическите. Лежерна елегантност до съвършенство. Може и 3ч да е прекарала в гласене, но да изглежда като 3 мин. Може и 200 операции да си е причинила, но да не си личи.
Ние, Българките, явно сме точната противоположност.
От тази гледна точка, марката Sezane добре показва какво имат предвид. Погледни техни визии за ежедневен шик.
Токчета в Париж?!? Ко? Не!
Освен ако не е от колата до рестото.

# 535
На Оскарите малко рокли ми харесаха, имаше дами с крайно неподходящи деколтета, така де - като искаш да показваш деколте е добре да избереш рокля, с която деколте и рамена изглеждат като на кралица, примерно
Скрит текст:
а не гледйки снимките да се сепнеш, че не си прибрала чорапите от простора ......

Кристен Стюарт ми хареса много, супер визия Heart

Роклята, която препоръчах на Lollaa* пристигна, стои веднъж Sunglasses и съм ултра хепи, че ми е точна, ама точна - и да, става за носене с всичко като може да изглежда от спортно елегантна с кецки до вечерна за дискотека на токчета плюс бижута.

Гледах снимки на очакваната колекция ХМ + Ирис Апфел и на мига се влюбих в едно сако, малко трещящо, но ми харесва много - било в комбинация с панталон от същия плат (рискувам малко като на облечена с пижамка да го докарам) или с жълтия както е на корицата.
Скрит текст:
Скрит текст:
и може някоя жаба да пипна, има интересни аксесоари

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 15:41 от Al Georgieva

# 536
Вчера Теди Велинова беше облечена с костюма, стоеше и страхотно. Не е пижамено. Жабите ме кефят и мен, както и едни тюркоазени чехли.

# 537
  • Бургас
И аз харесах бижутата и нищо повече. Мазало от цветове и обеми. Таз модна икона остана неразбрана от мен.

# 538
Мерси densi Simple Smile
Ще пробвам да напазарувам онлайн, дано стане - костюм, жаби, за чехлите не знам....по-скоро не

# 539
  • някъде под слънцето...
Походила съм из Европа и не ми е правило впечатление някъде да са подчертано по-стилни от тук.
Да не збравяме, че всичко е въпрос на гледна точка.
Всяка страна приема за еталон собствения си стил, който е отражение на народопсихолията и.
Същото твърдение може да бъде чуто от италианки, французойки или американки.
Обикноввно изказвания за стила в България  , направени от чужденци(независимо мъже или жени), не са от най ласкавите

Общи условия

Активация на акаунт