Звездни компромати - Март'22

• 252 434
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 105
Чудно. Такова самопризнание не бях чела скоро.

# 106
Аз не бих била спокойна с мъж, който е допуснал някой да се навре в леглото му, въпреки че е във връзка.
Госпожата на Дидо явно разчита повече на дългите си крака, отколкото на съдържанието между ушите.

# 107
  • Glasgow
Скрит текст:
  от една група, в която пускат абсурдни снимки от бензиностанциите в България днес. Ергенът

# 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:
  от една група, в която пускат абсурдни снимки от бензиностанциите в България днес. Ергенът
Още ли е ерген?

# 109
Ето я въпросната Юлия с Дидо и по-големия си син.
Скрит текст:

# 110
  • софия
Юлечка я мернах някъде скоро. Олелила се е, като повечето рускини след определена възраст, и е нормално да се притеснява. А и знаейки как тя е развалила връзка, за да създаде своя, няма как да е с друго мислене. Дрънчи на празно.

# 111
  • София
Божинката що така се сбръчка?😒

https://www.instagram.com/p/CaniceUgk33/?utm_medium=copy_link

# 112
Ми защото времето минава Grinning
Винаги се усмихвам, като го видя. Дали, ако беше станал комедиант щеше да е пак толкова забавен Joy

# 113
Не се вълнувайте, момичета. Голяма част от украинките са такива - за болгарская карточка, чудеса правят, но явно не забравят откъде са тръгнали 😁

# 114
Ciara
Скрит текст:

# 115
  • София
Приянка
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Оливия Родриго
Скрит текст:
Натали Имбрулия
Скрит текст:
Момоа
Скрит текст:
Харисън Форд
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:

# 116
Жената на Дидо е нагла. Ей това не им разбирам на тези народи - самочувствието и презрението към другите.

# 117
Пропуснал си е часа за ботокс, явно.
Но тук, поразително го докарва на Ерос Рамацоти.

# 118
  • Glasgow
Инстинкт за самосъхранение, остатък от война, оставила ги без мъже, последвал Голодомор. Живяла съм с украинска колежка в Слънчев бряг, обсъждали сме манталитета. Тя самата се срамуваше много на моменти.  Имахме една абсурдна случка в апартамента, който обитаваме двете. Отварям един шкаф и виждам, че е пълен с чай, не в кутии, а индивидуални пакетчета, взети от инклузива на хотела, в който работим и в който можем да ползваме всичко докато сме на работа , без алкохол. Случи се малко след като хванаха украински колеги откраднали огромни количества алкохол и бяха глобени и уволнени. Казвам й- защо бе момиче ги взе, ако ни проверят сега (никой няма да ни провери, ама да я филмирам за в бъдеще), да си загубим работата за някакви глупави чайове дето струват стотинки и може да пиеш колкото си искаш на работа...Тя много плака, милата, каза ми някаква тяхна поговорка, и ние имаме подобна- "и оцет бих пил щом е безплатен" и как са склонни към трупане, нещо като нашите родители като има промоция
Интересно ми е мъжете как откачат по тях, ок, хубави, високо либидо, ама не са само те такива...

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 10:18 от Jokerr

# 119
  • Варна
Аз предлагам да не се чудим как откачат. Откачат и това е.
За съжаление въпросната Юля е написала самата истина. И няма никакво значение дали на нас ни харесва, или не. Това го е имало винаги, и ще го има занапред, без значение от каква народност са бежанците.
Което мен лично няма да ме спре да помогна на хора в нужда, пък ако ще после да ми .... мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт