Звездни компромати - Март'22

• 252 438
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 135
Щеше ми се явлението Блатка да се задържи по-дълго.. Отиват си, прекрасно дете имат, здрави са, обикалят на аванта, обличат се и се разкрасяват също на аванта... всичко им е на аванта!
Не им ли са достатъчни предишните връзки и на двамата, но за да разберат, че се изчерпват емоциите и хората стават добри приятели.
До кога, по ягодите, ще преследват нови връзки.?
О, другия път ще е различно, и за цял живот, ама съм и аз.

А какво - да си приятелстват във връзката и да им се подиграваме как си изневеряват ли?
Знае ли се имат ли симпатии, за да си приятелстват - това изисква и теми за разговор.

Банова е еманация на ограничените амбициозни жени. Вероятно няма да й се задържи предаването. Както и това на Зейнеб. Но непоносимо ни ги натрапват от екрана. Освен ако не са феномен като кравите от Търси се.

Относно феномена с украинките - да, присламчват се на мъжете, но донякъде защото са много настъпателни и настоятелни самите те, а не защото имат неустоим чар, от който мъжът не може да се откъсне. И не съм убедена, че след това мъжете не са пишман. Просто украинките нямат особени изисквания и достойнство (някой обясни за войните) и не пускат, по принцип раждат по няколко деца, за да се “подсигурят” и да не работят и не се развеждат.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 17:41 от Linda*kiss

# 136
Явно съм много проста, грам не разбирам целта на олигофренските постове на Дидовата укра-рускинка.
Защо призовава да не им се помага, при положение, че тя по някакъв начин е част от тази общност, която в момента е в сериозно бедствено положение ... Много гнусно.
Защото си знае сънародничките и вижда конкуренция. Тя дали не е с про-путински убеждения? Даже не казвам про-руски, защото не всички руснаци искат да се “русофицират” в Украйна. То така е много лесно като си на безопасно да се подиграваш.
Настрана шегите - мисля, че коментарът й е малоумен и грозен.
Ако правителството ни вкара във война, ще трябва да бягаме и ние.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 15:06 от Linda*kiss

# 137
Аз съм останала с впечатление, че Виктория и Кралев са разделени вече от над година. Нали още в началото на Коронавируса, когато Кралев се разболя Виктория беше на екран и оттам стана ясно, че отдавна не са заедно.

# 138
  • София
Страховете ни показват на какво сме способни. Всеки съди по себе си.
Скрит текст:

# 139
Виждала съм Юлия в Младост 4, със същите "парцали" като нашите.

# 140
На тази Юлия номера в живота ѝ е да се прави на много хитра и фатална. Дидо иначе е като хипнотизиран от нея, боготвори я. Но за претенциите ѝ на голяма изкусителка да върже Дидо не е голямо постижение, защото групата му позападна в последно време, та не знам как се гледат 2 деца и претенциозна златотърсачка вкъщи само с участия.

# 141
С хонорара от Фермата, ако не са го опаткали скорострелно. После надежди за хонорар от друго място и т.н......

# 142
На Юлия бащата не беше ли някакъв бизнесмен над средно ниво?
Спомням си, че при едно участие в черешката беше споменато нещо такова. Може и да бъркам обаче.

# 143
От бащата тръгваше славата на Юлия , той май е треньор по футбол. Тя е родена в Луганск.

Иначе да, и рускини , и украинки са наводнили Истанбул. Знам, че в Анталия има много от тях, женени за богати турци.

# 144
Мисля, че е треньор баща ѝ.

# 145
Донатела и Джани Версаче през 1993 г., бих казала, че доста симпатична е била.
Скрит текст:

# 146
Ако тялото на майката на Юлия минаваше за хубаво, нямаше да се боря ежедневно с килограмите. Изглеждам точно по същия начин. От хеликоптер се вижда, че майка й не е спазвала диети 😂 Що не пусне снимка на майка си по бански отблизо?

Донатела прилича на Лейди Гага на горните снимки. Харесва ми.

# 147

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 20:46 от alethea

# 148
  • софия
В испанските медии са излезли материали, че Симеон Сакскобургготски през 1999 г. е внесъл 9 млн. долара в някаква офшорка. Има разследване на испанското кралско семейство там. В задачата се пита откъде ги има.

# 149
Wink Панелна гарсониера, обаче в ЕС. И както се разбира - за нея това е постижение.

Общи условия

Активация на акаунт