Звездни компромати - Март'22

• 252 347
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 2 160
Уффф Мариана П. да сваля това яке, съмнявам се че знае кои са Linkin Park.

# 2 161
Добре че беше Фокс да разреди малко темата. Тъкмо се чудех дали изобщо си вижда момичетата. Така де, децата.

# 2 162
  • София
Джаред Лето
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Хилария
Скрит текст:
Джей Ло и Бен
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Брадли
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:

# 2 163
Ужас, Риана явно спестява от дрехи за бременни 🙄
С нейното богатство се чудя просто....
А ръката на Анджелина колко изглежда зле...
Познавам жена която е на 70, слаба е и пере на ръка ( по собствено желание) но ръцете ѝ категорично не са толкова зле 😔
Не мога да разбера Анджелина защо толкова се пази да е слаба...... Не ѝ влияе добре...
Джиджи пък сигурно си почива между снимките на филм? Или снимките като фотомодел ( все забравям каква звезда е😃)
И последно, тоалета на Лора Дърн ми харесва за хладно време 🌹
С края на месеца се сетих иначе да се върна тук - буквално ви зарязах измествайки се и ментално и физически в темата за Ергенина 🤪
Ама за последният ден се сетих да се върна, че да не изпусна новата тема на Летящ Кактус 🤗🌹☘️

# 2 164
Paris Jackson на Vanity Fair Oscar Party
Скрит текст:

# 2 165
Джаред Лето
Скрит текст:

Джаред Лето откровено копира стила на Коцето Калки, само че ний сме пионери и се явявахме така преди 15 години за Евровизия!
Дълга коса, опушен грим, брада и наметало, винаги е много изискано и шик! 🤪
Скрит текст:

# 2 166
Vicky_P, не е до слабост. Язе съм перфектната кръгла форма 😂, обаче ръцете са ми същите с изпъкнали стави и вени

# 2 167
  • София
За Джаред Лето ми е попадало на няколко пъти, че бил обвиняван в педофилия и задиряне на момичета по 12 години. Оттогава ми е изключително противен и гнусен. Като някакъв хищник ми е с тези облещени очи и ярки дрехи.

# 2 168
Новото начинание на всеобщата любимка в темата - Лизо
П.С. Отваряте на своя отговорност Trollface

Скрит текст:

# 2 169
Кондаков отвсякъде ги прави тези 1000 лв на ден. В луксозните салони 100 лв не ти мърдат на ходене.
Освен това Кондаков продава и екстеншъни и перуки с истински косъм, които някои са по 100-200 евро/парчето. Продава ги в цял свят в Амазон и други сайтове.
http://ww7.galleriahairshop.com/
https://dcharel.en.made-in-china.com/?
Та даже май от тях печели дори повече, щото и докато спи в някоя точка на света някой може да си купи перука. Grinning Може и да е сключил договори с разни разкрасителни студиа , фешън и моделски агвнции и тн да им доставя коси.
Абсолютно си ги прави тези 20 К според мен , може и повече.Не виждам защо да не пътува. Има хора, които си харчат парите основно за пътувания.

# 2 170
Уил Смит
Скрит текст:

# 2 171
Camila Cabello с майка си
Скрит текст:

# 2 172
Уил Смит
Скрит текст:

По подозренията, че е зле изиграна актьорска постановка, чудя се - Уил Смит би ли рискувал така имиджа си? Ако е предварително обмислено и режисирано? Не малко хейт и порицание се изля 🤔

# 2 173
Не знам, честно казано. Те в Холивуд им е практика да скандализират и лоша реклама - няма. Но все пак това е Уил Смит, известен актьор от над 20г.
Може би е разчитал, че спасява честта на жена си и ще му симпатизират.

# 2 174
  • Варна
Ален Делон искал да се подложи на евтаназия. https://m.dama.bg/article/kraiat-na-edin-fenomen-alen-delon-shte … C9elUIArOdIvvwhfE

Общи условия

Активация на акаунт