Звездни компромати - Март'22

• 252 479
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 165
Джулиана Гани отговаря на въпроси
Скрит текст:
На това тя отговаря, че жената трябва да отиде на фризьор и маникюр за да се почувства по-добре и да не е толкова злобна...
Скрит текст:
😀

Тоя секс след 7 сутринта, който пробутва като задължителна част от деня си, ми звучи единствено като да е от вибратор. Нормален мъж не би участвал в плановете за зареждане на някого в точно фиксирано време ежедневно.

# 166
  • Пловдив
Нормален мъж би ли се захванал с подобно нещо?

# 167
  • Glasgow
С фиксиран чак ако прави бебе Simple Smile или ако е работно задължение 😅

# 168
  • София
Салма Хайек
Скрит текст:
Кристина Агилера
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Оливия Кулпо
Скрит текст:
Ана Де Армас и Крис Евънс
Скрит текст:
Шон Пен
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Джесика Бийл
Скрит текст:
Зендая
Скрит текст:
Патриша Аркет
Скрит текст:

# 169
Таз па, Джесика Бийл! Някаква смотана торта в йенска тава, на всичкото отгоре май правена от собствените ѝ деца, вместо да е поръчана от най-фешън инстаграмското място, където със сигурност ще струва адски скъпо и ще може да се похвали! И каква е тази ужасна снимка на някаква си поляна?! Тя за шадраваните на Дубай не знае ли?! Пфффф

# 170
А за пелена от сух лед май въобще не е и чувала!?!

# 171
Кристина Агилера както винаги е нелепо облечена, сигурно се харесва щом се е натъкмила така.

# 172
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А за пелена от сух лед май въобще не е и чувала!?!
Как живеят тези хора изобщо...

# 173
брей, на Бритни половинката е добре на външен вид май....
Ганито определено имитира Джолито, но някаква доста евтина версия.

# 174
Джугана даже и Джоли от Алиекспрес не може да е, там все пак малко ги докарват да мясат. Тя си е като извадена от Кроки за 2.50….
Зареждащ секс вика, сяка сутрин в 7🤭😅
Ако някой в седем сабалям даже ме заговори ще съжали, че се е събуди. За други дейности даже не искам да си помисля кво би било🤭🤪
Аз в 7 единственото, което искам да чуя в звука на кафе машината.

# 175
Таз па, Джесика Бийл! Някаква смотана торта в йенска тава, на всичкото отгоре май правена от собствените ѝ деца, вместо да е поръчана от най-фешън инстаграмското място, където със сигурност ще струва адски скъпо и ще може да се похвали!

Че даже и годините си не крие!!

Бруклин Бекъмов сега готвач ли ще става?

# 176
  • гр.Пловдив
Серена Уилямс на какво се е направила?!!!

На мен ми харесва, фенка съм й-свежа и доволна от живота е бойната машина Серена Smiling Imp

# 177
  • София
Покрай слуховете за краха на любовната идилия на Златко и Блатка, надникнах в инстаграма й - ма тя съща Джулка бре, издължила брадата, веждИте геометрия идентична, дзурлата и тя ясна, сисите по-големи от главата й, екстеншъна и той, що така? По едно време Златка беше много симпатична, макар и все така семпла между ушите. Язък за хубавото детенце, ама подозирам, че пак ще се съберат - лика прилика са си.

# 178
  • Варна
Андреа плаче за войната в Украйна
No comment
https://vtorifront.bg/article/video-andrea-se-izlaga-s-falsh-pok … ETnsuFZaXCYjDwKWA

# 179
Н Станкулова пак ли предаване ще захваща ?!

Общи условия

Активация на акаунт