Звездни компромати - Март'22

• 252 428
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Sofia
По кино нова даваха Оскарите,не чух нищо като обида към Джейда...или превода е бил цензуриран...Уил каза ,че не иска да чува името ѝ от мръсната уста на Крис  ..А “шамар”така и не видях 🤔

# 1 966
  • Down south
Цитат
По кино нова даваха Оскарите,не чух нищо като обида към Джейда...или превода е бил цензуриран...Уил каза ,че не иска да чува името ѝ от мръсната уста на Крис  ..А “шамар”така и не видях 🤔
Не знам, какво се тиражира и вижда, но картинката беше грозна, лошо изиграна и безумна. За статистите и дума да не отваряме.
Шамар за зрителите. Или поне за повечето.
Успешен опит да се повиши рейтинга, който беше очаквано нисък Close

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 03:53 от Daylily

# 1 967
Явно Том е доста страшен за съпруг, защото хем всичките му жени бягат, хем после не говорят изобщо за него, все едно е умрял. Никол е казвала с половин уста нещо, но и тя си трае като цяло. На техния фон Деми и Брус са супер приятелчета и все заедно например.

# 1 968
Няма сила, която да ме убеди, че този шамар не е set-up.
Ако пък е действителна импулсивна реакция, то Уил Смит има интелект на хамстер.

Вместо с тази супер недодялана и бутафорна сценка, Оскарите през 2022г. можеха да бъдат запомнени с нещо доста по-смислено и достойно като покана към Зеленски за включване, ама не би. Понякога ми се струва, че целият западен свят е на нивото на Джулиана Гани.
Айде нЕма нужда да гледаме и Зеленски на Оскарите.

# 1 969
Pamela Anderson
Скрит текст:

# 1 970
Памела по риза и голи крака, а човекът зад нея със зимна шуба и шапка....

# 1 971
  • София
Бионсе и Джей Зи
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Синтия Никсън
Скрит текст:
Мегън Фокс и гадже
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Реге - Жан Пейдж
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Джейсън Момоа и Кейт Бекинсейл (Той ѝ бил дал неговото яке, за да се стопли и цяла вечер се забавлявали заедно)
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:

# 1 972
Крис Рок вече се е извинил публично на Уил и Джейда. Обяснил е някои неща там.

Няма ли да ражда вече тази Риана?? Писна ми да й гледам голия корем. Отвратителна ми е. Мегън Фокс и тя така. Много евтина изглежда. Поне Сара Дж. П ми хареса. Впрочем, не знам дали е обсъждано вече, но ще има още един сезон на "Аnd just like that".

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 08:41 от Джуфка_Петкова

# 1 973
Поне Кейтито успя да си вземе Сури,докато Никол не успя да вземе попечителство над осиновените им деца.
Онзи ден гледах "Клуб Първа Съпруга", ами и на младини СДП не става за актриса.

# 1 974
Според мен основната причина Кейти да избяга планирано, тайно и бързо, беше да отърве Сури от лапите на сциентолозите. И успя. Браво на нея.

# 1 975
Много ми харесва роклята на СДП, много!
Ако Момоа и Бекинсейл се заформят като двойка ще е интересно Simple Smile

# 1 976
  • Пловдив
Крис Рок вече се е извинил публично на Уил и Джейда. Обяснил е някои неща там.

Няма ли да ражда вече тази Риана?? Писна ми да й гледам голия корем. Отвратителна ми е. Мегън Фокс и тя така. Много евтина изглежда. Поне Сара Дж. П ми хареса. Впрочем, не знам дали е обсъждано вече, но ще има още един сезон на "Аnd just like that".

А за Ким Катрал да се чува завръщане?

Сара Дж. П. тук ми изглежда като приготвена да си ляга.

# 1 977
  • Glasgow
Много ми харесва роклята на СДП, много!
Ако Момоа и Бекинсейл се заформят като двойка ще е интересно Simple Smile
Аз си го представям със Зоуи не знам защо, дъщерята на жена му от Лени Кравиц, нещо тип Софи Маринова и Дачо 😅 стилистично много ще си пасват.

# 1 978
Няма да участва. Продуцентите са казали, че Саманта винаги ще е част от шоуто, но не и Катрал. Сара също не я иска обратно, Ким и тя не иска да се върне. На мен хич не ме и липсва, честно казано, а я харесвах.

# 1 979
Тези, които са високо в йерархията на Сциентологията като Том Круз живеят в обекти на самата църква. Смисъл сциентолозите имат много имоти, които са на църквата, апартаменти, къщи, цели сгради и тн. И буквално има цели затворени комплекси, които са техни. И са охранявани разбира се. Та в този смисъл хич не й е било лесно на Кейти да избяга със Сури. Да не говорим, че там като се случи нещо такова те отлъчват от църквата и ставаш нейн враг, та може и проблеми да си навлечеш. Имайки предвид създателят на църквата, който е пръв приятел на Том Круз какво е направил с жена си Кейти сигурно пали по 5 свещи на ден, че се е отървала от тях.

Общи условия

Активация на акаунт