Звездни компромати - Март'22

• 252 424
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 2 055
Днес покрай мен мина Антония Батинкова, беше в кола. Сега да ви кажа, много ми хареса, на живо е по различна от снимките.
Сега аз да ти кажа, иди на очен лекар Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Тоца и хубава са оксиморони. Тя си е мис Крокодил. А Стрина си е баш медена питка в лице

# 2 056
Алек Болдуин и съпругата му очакват седмо дете. Това разкри половинката на актьора Хилария. 38-годишната жена сподели новината в своя Instagram профил във вторник. Тя публикува видео, на което е заедно с 63-годишният Алек. Двамата играят с шестте си деца.
Добрата новина за семейството идва пет месеца след фаталната стрелба на актьора, която доведе до смъртта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на неговия филм Rust.
*копирано от bg-voice

# 2 057
Голямо оплождане. Обаче явно си има някаква патология там, да не се засегне някой...

Единствено може да се засегне колежка на Богданска, чието име не е редно да ес споменава тук, защото "не е известна личност". JoyJoyJoy

# 2 058
Болдуинови съвсем откачиха. От една страна им се радвам, от друга...

# 2 059
Алекс Богданска непрекъснато качва снимки с подпухнали и зачервени очи от рев. Дано да греша, но мисля, че преживява раздялата с Даниел много тежко... И нея я е хванал Стокхолмския синдром
Тази снимка ли? А на мен устните ми си виждат пипани
Скрит текст:
Голяма позьорка е таз жена !!
Тя си показа онзи ден в стори , че си слага филър

# 2 060
На 63 години може леко да бъдеш разбран , ако не си имал дете, да има едно да изживееш мечтата.
  Явно не са чували за контрацепция. кога ще го отгледа, как ще го разбира, като му е дядо на възраст, това са две поколения разлика. 

# 2 061
Честно казано изглежда малко грозно цялото това щастие на фона на трагедията, която се случи. Доста хора ги критикуват за това. Не казвам, че не трябва да си продължат живота и да са колкото се може щастливи, но много показно...

# 2 062
Ама айде той е мъж, само ги прави..
А тя? Всяка година да си бременна, да раждаш, да кърмиш! Ужас!

# 2 063
Тя все още кърми двете последни. И за мен е патология това, според мен няма да спре скоро.

# 2 064
  • София
.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 12:33 от Rafiqa

# 2 065
Последното дете е от сурогатна майка. Може и изкуствено да я осеменяват Хилария.

# 2 066
Дара Екимова с естествен бюст ли е ?

# 2 067
Не, била си сложила силикон

# 2 068
  • в 1001-та нощ
Алекс Богданска непрекъснато качва снимки с подпухнали и зачервени очи от рев. Дано да греша, но мисля, че преживява раздялата с Даниел много тежко... И нея я е хванал Стокхолмския синдром
Тази снимка ли? А на мен устните ми си виждат пипани
Скрит текст:
Голяма позьорка е таз жена !!

Зор за внимание ...

# 2 069
Мисля че е силикон, преди ги нямаше тези гърдички

Общи условия

Активация на акаунт