Звездни компромати - Март'22

• 252 413
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 2 040
Рано или късно с филърите стигаш до хала на Стрина.

Гледах Токев, още не мога да повярвам, че този интелигентен, възпитан, приятен човек се озова в затвора. Споделя че е бил с бърн аут.
Дано се отърве от зависимостта си и започне на чисто. Симпатичен е.

# 2 041
Ох боже, Болдуинови пак са бременни! 🤦Да са живи и здрави, ама за мен това е болест някаква...

# 2 042
Тъкмо и аз да напиша тази клюка наминах, но докато преброя кое подред бебе е и ме изпревари с новината Joy

# 2 043
Сциентолозите вярват в божеството Henu, което било извънземно от друга галактика. Misc Alien Rolling Eyes Освен това имат йерархия, карат някакви обучения, които са адски скъпи и имат нива и колкото по-напред отиват толкова по-нагоре в йерархията си, Парите разбира се ги прибира ръководството . което не знам как в една религия членовете може да имат йерархия, мениджмънт и тн.  Затова много хора казват, че това е по-скоро секта. Том Круз е на върха и е адски близък с ръководителя Дейвид Мискевич. Сциентолозите имат и много връзки на всякакви нива. Аз мисля, че по-скоро става въпрос за пари и влияние  отколкото за религия.

# 2 044
Тъкмо с тая вест идвах. Хилъри не се спира  представям си какво е да живееш с нея 🤣. Голямо оплождане. Обаче явно си има някаква патология там, да не се засегне някой...
Ох боже, Болдуинови пак са бременни! 🤦Да са живи и здрави, ама за мен това е болест някаква...

# 2 045
Децата колко станаха?

# 2 046
  • In The Middle Of Nowhere
И аз това се чудя. 9, 10?

# 2 047
Мислели, че семейството им вече е пълно, но се появила тази изненада Laughing Сякаш не знаят как се правят бебетата и те ей така ги изненадват. Stuck Out Tongue
Мислех, че Хилария се състезава с майка му, която е имала 6 деца, но явно иска да я надмине. Тази жена  не се чувства интересна, ако не е бременна.

# 2 048
Б@си много плодвит тоя Болдуин бе?!  На колко години стана?!! НЕкои мАже ( моя) по 6-7 г се мъчиха за 1, други по баскетболен отбор нацвъкаха за норматив! Хвала! 😅😅🤪🤪🤭🤭🤭

# 2 049
А Александра  Богданска не е ли била тя инициаторката на развода? Аз с такова впечатление останах.

# 2 050
Не ми е платила. След това се усетих коя е. Ми хубава си е.

# 2 051
Някъде бях прочела, че Петканови след развода щели да имат споделено родителство. Доколкото съм запозната това означава една седмица при едния, една при другия. В някои държави това е много популярно и детето по- бързо свиквало с новия живот. Та ако е така, Александра може би страда по- скоро за детето.

# 2 052
Не ми е платила. След това се усетих коя е. Ми хубава си е.
Мита ли ѝ беше косата поне? АКо не, хич не ми я хвали.

# 2 053
Не съм адвокат, но това с правата върху детето е различно от това при кого живее. Джугани не си е загубила правата върху детето, както се пише. Това че детето живее при единия родител, не значи, че няма съвместно попечителство. Винаги ще трябва съгласието и на другия родител за много неща. Изобщо да се вземат изцяло родителските права си е доста трудна работа. Някой ако е по-запознат да ме поправи ако бъркам.

# 2 054
Алекс Богданска непрекъснато качва снимки с подпухнали и зачервени очи от рев. Дано да греша, но мисля, че преживява раздялата с Даниел много тежко... И нея я е хванал Стокхолмския синдром
Тази снимка ли? А на мен устните ми си виждат пипани
Скрит текст:
Голяма позьорка е таз жена !!

Общи условия

Активация на акаунт