Звездни компромати - Март'22

• 252 391
  • 2 234
  •   1
Отговори
# 2 100
Ивет е толкова лъчезарна! Nature Sunny

Само да ви уведомя, че от Нова ви дължат хонорар. След вчерашния дебат тук са пуснали статия "Звездите с най-разголени рокли на червения килим". Joy

# 2 101
  • София

Не знаех, че Рос е жив. Те снимат ли още "Дързост и красота" изобщо?
Разбира се Simple Smile, празнуваха 35 години миналата седмица.

# 2 102
Мале, как си е накъдрила веждата. Талант.

Maria Bakalova
Скрит текст:

# 2 103
Марето Бакалова все едно чака автобуса на спирката. Иначе е свежарка, аз съм от малкото, които я харесват.

# 2 104
Не знам дали сте го коментирали. Не мога да ви изчета
Ален Делон е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. В Швейцария, където живее е законно.
Много тъжно.

# 2 105
  • София

Не знаех, че Рос е жив. Те снимат ли още "Дързост и красота" изобщо?
Разбира се Simple Smile, празнуваха 35 години миналата седмица.

И са планирани поне още две години нови епизоди.

# 2 106
Болен ли е нещо Ален Делон Sad

# 2 107
Ивет Горанова.
Скрит текст:
Толкова слънчева и магнетична. Кара ме да се чувствам горда, не само заради спортните и успехи, а и за това, че е умно младо момиче, умеее да говори добре, изразява се правилно.
Прекрасна е, невероятна. Моята любимка е!

# 2 108
Доколкото разбрах е получил инсулт 2019. Може би има предвид да боледува много, не знам...
https://www.vesti.bg/sviat/alen-delon-iska-da-prikliuchi-zhivota … vtanaziia-6140546

# 2 109
Гледах това видео на фризьора Венелин Кондаков.

Голяма красота, но той откъде разполага с толкова средства? Разбирам, че има собствен бизнес, но честно казано, такова разточителство досега не бях виждала. Та те дори им назначиха ВИП ескорт на летището в Париж, за да успеят да си хванат полета. Междувременно спирка в Лос Анджелис в ултраскъп хотел на топ локация и вечеря във фенси ресторант. Кога е успял да си създаде чак такъв стандарт, той е още доста млад?!

# 2 110
Ирини 😜
Скрит текст:

# 2 111
Чух за рак на панкреаса. Ужас.

Ирина днес секс тигрица ли го играе?! Снощи беше медена питка, предната седмица като вдовица на кръщението на детето си.... Не е лесна нейната! Всеки ден в различни роли

# 2 112
За фризьора и аз се чудя и мая. И аз работя здраво, ма нищо не мога да събера. А и ако му видите уникалните екскурзии в инстаграм..само топ дестинации, най-върховни и най-луксозни. Как човек може да задели такива средства за непрекъснато обикаляне по света.

# 2 113
Дамиано ме радва как въпреки връхлитялата го слава и известност остана с приятелката си. А можеше да я зареже и да го играе плейбой и да хукне по жени, които и без това му се свалят на макс. А и приятелката му има гинекологични проблеми. Има вулводиния и ендометриоза и даже скоро претърпя операция. Ако беше някой кретен можеше и да я зареже. За 22  годишен е адски мъдър и улегнал като поведение. Има много  35+ мъже с много по-незряло мислене дето се взривяват  на плейбои.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 17:13 от daizy_g

# 2 114
Ох, Венелине, земи кака ти малко на Бора Бора, мани го това деойче с топ тяло, не щеш ли  нещо по- улегнало😅🤪🤪🤪🤭🤭🤭🤭 Няма да гъкна!
И без багаШ ще вЪря, за кво ми е?! То там топличко😅🤪
Майтапа настрана, то и ние попътуваме тук таме, но местата, на които ходи той, бинзнвс класа полетите на таквиа разстояния и всичко струват много, ама много! Не знам колко печели от бизнеса си, но за да си подържа този стандарт трябва да е  20-30 К че и повече. Евала му какво да кажа. Млад, богат и си харчи парите за пътувания. Дай Боже всекиму. Ний само ще гледаме и ще цъкаме с език.
Каза че праща екстеншъни за Лос Анджелис, може да има и разклонения на бизнеса си, освен салоните.

Общи условия

Активация на акаунт