Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 982
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Пуснах си жалбата. Толкова пари сме оставили по тези сайтове, че са длъжни да си поемат грешките или поне КЗП да им набие канчето Simple Smile

# 586
Техническата грешка е за сметка на търговеца, а не на клиента. Освен това, търговецът се ангажира с цената, която е била обявена с момента на продажбата.
Посмото на "Скарлет" е силно двусмислено: едновременно съжаляват, но и едва ли не, трябвало ние да се досетим, че на такива цени е невъзможно. Възможно е, след като не са догледали и не са им виновни купувачите за това. Все едно да имаш писмен договор, но продавачът след това да ти каже, че е обмислил, че се е минал с цената.

# 587
Дано уважат жалбaтa. Тяхна грешка е .

# 588
Техническата грешка е за сметка на търговеца, а не на клиента. Освен това, търговецът се ангажира с цената, която е била обявена с момента на продажбата.
Посмото на "Скарлет" е силно двусмислено: едновременно съжаляват, но и едва ли не, трябвало ние да се досетим, че на такива цени е невъзможно. Възможно е, след като не са догледали и не са им виновни купувачите за това. Все едно да инаш писмен договор, но продавачът след това да ти каже, че е обмислил, че се е минал с цената.
Абсолютно.

# 589
Нищо няма да уважат КЗП, това е организация, която си чеше топките основно...

# 590
и аз мисля че няма да уважат нищо , по тази логика всяка отказана доставка поради липса на наличност трябва да се наказва, а не мисля че го правят

# 591
   Ако има сгрешена цена или несъответствие между две обявени цени, клиентът трябва да получи по-ниската цена. Имаше го някъде в Закона за защита на потребителя. Но това е при налични продукти. Ако са свършили, примерно от нещо е имало 5, а са поръчани 15, то какво може да направи търговеца, освен да се извини и да предложи някакъв друг вид компенсация за неудобството.

# 592
Нищо няма да уважат КЗП, това е организация, която си чеше топките основно...
Имам пробиви при тях. В темата за професионална козметика за коса имаше сходен случай. Няколко дами се оплакаха от сайт и впоследствие мисля си получиха продуктите на първонално обявената цена.
В случая продуктите са налични. Изрично направих снимки с телефона и ги приложих заедно с потвърдената поръчка и отказа.

# 593
Ами едностранно търговецът разваля договора, плаща си неустойките чрез кода, един вид реверанс към бъдещи плащания! Средствата са ти в джоба, успешно можеш да ги пренасочиш другаде.Wink

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 15:24 от Никой като Някой

# 594
Обясненията са не за липса на наличности, а за технически проблеми.
В "Зара" последно пазарувах един артикул с поставена цена, а на касата излизаше по-висока, дадоха ми го на по-ниската, правилно.

# 595
Моята поръчка от Саклет също беше отказана. Познавайки приомите им няма да се очудя да е маркетингов трик, с тези утешителни кодове за отстъпки, които категорично няма да използвам и от принципиална гледна точка възнамерявам да се обърна към КЗП.

# 596
  • Бургас
Момичета, очевидно кода не е персонален. Бихте ли ги споделили тук. Аз с удоволствие бих се възползвала.

п.п. Между другото преди години Елинор бяха направили някакъв гаф и също разпратиха код за 20 или 25% и с това се приключи случаят

# 597
Ами нормално, . Яна .!
SBND4g3IKWW
Доволна съм много от долните  продукти:
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-ochi-spirali/pu-sprt-add-eye-msc-001-661675
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-ochi-molibi-za-ochi/luxury- … eye-pencil-662751, особено за червенокоси дами поради отличния контраст.

Да не забравяме и кремчето на Боби Браун - https://www.scarletbeauty.bg/bg/grisa-za-kosata-za-litse-kremobe … ir-cream-15ml-5oz, валиден следващите 12 м.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 16:57 от Никой като Някой

# 598
Здравейте,

Моля,
Някой да каже, дали кодът може да се използва за повече от 1 поръчка или важи само за първата поръчка?

# 599
Според мен може, защото са еднакви на всички

Общи условия

Активация на акаунт