Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 87 010
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
Ее писна ми.Не стига, че вчера взех една червена обувка и така ми хареса, че скърцах със зъби как изпуснах в Делириум, сега отварям Дъглас и виждам и това
Скрит текст:
Дори не знаех ,че ще има нова Олимпия.Само докато й гледам бутлката и вече я искам.А като прочетох и за портокали - съвсем.Писна ми.Това не е живот.Постоянно искам нещо.😀
Когато пуснат код, ще е по-добра цената.
https://elinor.bg/product/paco-rabanne-olympea-solar

# 196
Ее писна ми.Не стига, че вчера взех една червена обувка и така ми хареса, че скърцах със зъби как изпуснах в Делириум, сега отварям Дъглас и виждам и това
Скрит текст:
Дори не знаех ,че ще има нова Олимпия.Само докато й гледам бутлката и вече я искам.А като прочетох и за портокали - съвсем.Писна ми.Това не е живот.Постоянно искам нещо.😀
Когато пуснат код, ще е по-добра цената.
https://elinor.bg/product/paco-rabanne-olympea-solar

Днес следобяд точно в Елинор гледах дали не са заредили случайно, но все още го нямаше.Значи чакаме.😁

# 197
Благодаря ви! 🌹
Ще чакам, какво друго ми остава... 🤣

# 198
А защо при мен изписва, че кодът е невалиден, при това с парфюм точно на Нишан в кошницата? Копи-пействах, изписвах - никак не става.
А ти какво дириш там, при нишанчетата? Yum

Предполагам са го спрели, защото се оказа, че кода важи и за втори добавен продукт в кошницата. Някой се е усетил, след като поръчах един Tobacolor  и един Nishane Ege за обща сума 642.51 лв.

Изчакай да мине еуфорията, предполагам ще го оправят. Flowers Hibiscus
Ако поръчката ти мине (пожелавам ти, но не вярвам) ще почерпиш една мостра Wink

Относно моята молба за PDM благодаря на отзовалите се. Открих бачкода на моето дъно, но оформлението на стикера е различно,  може би някаква промяна от 2021г. Както и да е,  ароматът си е трепач.

# 199
Аз си получих JPG La belle Le parfum, обаче хич не ми е траен. Или поне аз останах с очакването, че е такъв.(Усещам го максимум 2 часа).
Иначе много ми харесва аромата, ама май  не трябваше да го поръчвам 50 мл за 100 лв, гледах че преди време е излязъл тестер 100 мл за 100 лв.

Иначе бачкод проверих, 2021г е произведен.

# 200
При вас работи ли сайтът на Парфюми Шоп Нет? Каквото и да избера, ми изписва, че няма намерени продукти, съответстващи на селекцията.

# 201
При вас работи ли сайтът на Парфюми Шоп Нет? Каквото и да избера, ми изписва, че няма намерени продукти, съответстващи на селекцията.
И при мен е така от сутринта.

# 202
Пристигна ми Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum от Делириум с подарък ароматна свещ Прада. Доволен съм, просто няма такава цена на пазара - в другите магазини дори 50 мл. са по-скъпи.

# 203
# 204
От понеделник, с Лидл Плюс

# 205
Днес получих Givenchy L'interdit EDP, много съм доволна. От Емаг, 106 лв. с код discount, мисля, че цената е добра. Кода все още е актуален.

# 206
100-ца на Идол в Дъглас 145лв. Супер цена според мен.

# 207
Azo.bg

Заредили са доста неща на Montale, Mancera и Jo Malone с топ цени.

Някой ако му трябва нещо да погледне.

# 208
Знам, че тази тема е за сайтове, но все пак ще попитам - знаете ли дали в някоя от нишовите парфюмерии в София предлагат Le Couvent Maison de Parfum? Много съм впечатлена от тях на базата на три аромата, които съм пробвала, но не искам да купувам на сляпо, та си търся къде да тествам.

# 209
Знам, че тази тема е за сайтове, но все пак ще попитам - знаете ли дали в някоя от нишовите парфюмерии в София предлагат Le Couvent Maison de Parfum? Много съм впечатлена от тях на базата на три аромата, които съм пробвала, но не искам да купувам на сляпо, та си търся къде да тествам.
Принципно Нотино ги продават тук и съм купувала онлайн, но дали ги има във физическия им магазин, нямам идея. Аз гърмях на сляпо и уцелих. 😁

Общи условия

Активация на акаунт