Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 323
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Пловдив
Сирене от соя...солено при това.

# 1 186
  • Sofia
Май с тофуто го обърка халумито. Simple Smile

И у нас Халумито гриловано или запържено за кратко го харесваме. С мед, балсамов оцет, сос от нар, други за поливка или оваляно в семена, друго... и полегнало върху зелена салата... страхотно!

П.П. Забравих да кажа, че Халуми не представлява нищо за директна консумация.
И друго... "сиренето за грил", е абсолютно добра алтернатива, когато не се намира Халуми. Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 09:14 от Morena

# 1 187
  • В страната на бурите
Само да споделя, че правих пандишпановия сладкиш с вишни на morena с вишните от Lidl и стана страхотен - бързо и лесно! Благодаря за рецептата! Пратих я на няколко души, че я искаха.
Имам още останали вишни. Те регулярни ли са в асортимента на. Lidl?

# 1 188
Аз като четох и темата за парочистачките и се отказах засега да купувам такъв уред.

А някой има ли мнение за раклет пицата? Защо са решили раклет грила да го нарекат така? И "долно загряване" какво ще рече, че има и горно, и долно загряване и това го прави подходящ за пица ли? Ако е така е супер за бързо приготвяне на замразени пици. Аз отдавна искам да имам раклет, защото са ми много симпатични с тези малки приставчици за загряване на сирена, а отгоре да си метне човек зеленчуци и месо. Но чистенето после ми се струва трудничко, а и се колебая ако го купя дали ще го ползвам често. Thinking

# 1 189
  • In transit
Май с тофуто го обърка халумито. Simple Smile

И у нас Халумито гриловано или запържено за кратко го харесваме. С мед, балсамов оцет, сос от нар, други за поливка или оваляно в семена, друго... и полегнало върху зелена салата... страхотно!

П.П. Забравих да кажа, че Халуми не представлява нищо за директна консумация.
И друго... "сиренето за грил", е абсолютно добра алтернатива, когато не се намира Халуми. Simple Smile
И аз така. Мога да карам само на печено Халуми със зелена салата, всичко полято с балсамико.
Скрит текст:

Соул, сиренето Манури го правя на скара/тиган както Халуми или го панирам в брашно и яйце на тиган.

# 1 190
Скрит текст:

Подарявам
Скрит текст:
[/spoiler]
Благодаря! Flowers Tulip

# 1 191
И "долно загряване" какво ще рече, че има и горно, и долно загряване и това го прави подходящ за пица ли?
Да, има втори реотан под тарелките, който си пускаш по желание. Замразена пица не знам дали става, заради размера, но може мини индивидуални пицички.

# 1 192
Момичета, доволни ли сте от този органайзър, чудя се трябва ли ми Yum
Скрит текст:

# 1 193
  • Варна
Тази сушеница хубава ли е?
Ние я харесваме и купуваме всеки път като я пуснат на такава тройна промоция.

# 1 194
Имаме същия, само, че на Джоузеф Джоузеф, страхотна работа ми върши, освен ножове, в едното си държа телените бъркалки, а в другото по-дребни неща.

# 1 195
Имаме същия, само, че на Джоузеф Джоузеф, страхотна работа ми върши, освен ножове, в едното си държа телените бъркалки, а в другото по-дребни неща.

Благодаря, dani-ela-80! Аз заради ножовете най-вече, все ги няма където ги търся Grinning

# 1 196
Побира много ножове и с различни големини, а не както дървените поставки са с определен размер процеп.

# 1 197
  • София
Лидл ми изпратиха купон подарък за РД.
Другата седмица се очертава с гръцки продукти, а една управителка на Лидл ми каза, че гръцка седмица ще има след 3 м. Страхотно са информирани. Sad

# 1 198
То след три месеца със сигурност пак ще има. Вече имам чувството, че всяка трета седмица е гръцка 😄

# 1 199
Аз се чудя дали ще започнат да продават детски дрехи както преди...струва ми се, че доста по-рядко и по-малко като разнообразие има, а някои сезонни неща хич и не се появяват.

Общи условия

Активация на акаунт