Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 346
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Безкабелната ютия ми е най-ужасната в нас, а аз съм идиотски фен на гладенето. Изобщо не ме кефи и си стои в гладачното (така нарича ММ дрешника), на една полица да събир прах. Много бързо се охлажда и иска пак да я върна на поставката, а то е едно безумно цъкане и щракане, което ме дразни.
Не ми е удобно да гладя със зарядното й също... Не е моя приятелка, така да се каже, а само позната.
+++1! това не ми е приятел, а затрудняваща вещ,  прахосъбирачка, която изобщо няма да ми служи добре, обичам да си гладя от бикини до спалното бельо. Пускам си една кримка и си гладя безпроблемно, затова съм си купила много добра ютия, да ми върши работа, но това е мое мнение.

# 1 171
  • shumen
Сирене Железница вкъщи веднъж взех и не се хареса,че им мирешело на гадно.Аз обаче нищо не усетих и си го ядох.

# 1 172
Миналата седмица взех някакъв бекон на промо. Суров, пушен, нещо такова. С кеф си го хапнах сама, мммм

# 1 173
Може ли да ме ориентирате къде стои бекон Дулано от разфасовка по 500 гр. Никога не съм го виждала на редовното му място- нямам идея къде е то, до кои други стоки. Намирам го само на щанда с намалени стоки.

# 1 174
Тази сушеница хубава ли е?

И този спрей някой ползвал ли го е?

# 1 175
Парочистачката става ли за мокет? Май има модели, които са подходящи, но тази някой случайно да е използвал?

# 1 176
Марчева, и аз съм много млечна. Вече дори не се опитвам да ги откажа, а и намерих солидна причина да не го правя. Wink Ама това Манури много мазно и безароматно ми дойде...може след време да му дам нов шанс.

И защо оплюхте така безкабелната ютия. Smiley Аз много я харесвам, пенсионирах всичи други. Готвех и за подарък да я взимам, но сега вече не смея.

# 1 177
От новата брошура ме изкушава парочистачката, видях по-назад, че има положително мнение за нея. Също и в Ютюб има ревюта. След ползване на парочистачката задължително се минава със суха кърпа, много мокри от това, което видях. Също в едно ревю не изчисти много добре улеите на прозорците. Трябва да се има предвид, че триъгълният микрофибър за мопа се захабява в един момент и намирането на нов може да се окаже трудна задача.

Иначе аз не се интересувам толкова от мопа, т.к. ще ползвам различните там приставки за баня, фуги и чистене на кухнята, обаче ме притеснява приставките с четчици за фугите не се ли захабяват бързо? Също ме интересува в парочистачката може ли да се добавя разтвор с препарат?

# 1 178
От новата брошура ме изкушава парочистачката, видях по-назад, че има положително мнение за нея. Също и в Ютюб има ревюта. След ползване на парочистачката задължително се минава със суха кърпа, много мокри от това, което видях. Също в едно ревю не изчисти много добре улеите на прозорците. Трябва да се има предвид, че триъгълният микрофибър за мопа се захабява в един момент и намирането на нов може да се окаже трудна задача.

Иначе аз не се интересувам толкова от мопа, т.к. ще ползвам различните там приставки за баня, фуги и чистене на кухнята, обаче ме притеснява приставките с четчици за фугите не се ли захабяват бързо? Също ме интересува в парочистачката може ли да се добавя разтвор с препарат?
Парочистачката явно не се тачи. Бяха я пуснали на 120 лева, сега на 90. Ръчната я разпродаваха в седмиците на попадения.
Препарат не се добавя по документация. Който пробва на негов риск.

# 1 179
Това сирене халуми какво представлява и за какво се ползва?

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 08:15 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 1 180
Скърца като гума като се яде, на мен не ми харесва.

# 1 181
Някой взе ли от семената за кълнове? Еднократно ли се използват или като се отрежат, растат отново? На опаковката пише нещо двусмислено като "само отрежете и можете да се радвате на кълнове целогодишно"...🤔

Защо сиренето Железница напоследък е толкова често с тези зелени етикети? Създава впечатление, че е намалено с 50 % (и от вида на някои опаковки спокойно бих казала, че е такова- надути, смачкани), а не е:

# 1 182
Сиропа с бъз и лимон много ми харесва. Аз обичам да в сладък. Лятото ще е чуден с лед .. ако не го отлистят до тогава
Сиропът със захар ли е или с ГФС? Бихте ли снимали състава?

# 1 183

Подарявам
Скрит текст:

# 1 184
  • Пловдив
Това сирене халуми какво представлява и за какво се ползва?
Реже се на средно тънко (около 1 см) и се пече на грил тиган от двете страни. Ние много го харесваме. Получава се така

Общи условия

Активация на акаунт