Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 890
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 440
To пък щото е много лесно да попаднеш на свободен служител на Лидл, та да идва и да ти разопакова стоката. Един дежурен не трябва да мърда и да хвърчи като линейка, я за гофретник, я за поставка за ножове, я за ютия.
Реално те минаха от едната крайност в другата. Факт, че масово хората злоупотребяваха с възможността, която имаха да пробват и да връщат. Много се дразнех на нагли хора, които използват 1 година нещо и го връщат, защото не им харесвало. Но пък и да не можеш да върнеш нещо само защото си го отворил вкъщи и си го пробвал, не е много ок. Не знам.
Вчера взех гофретник. От предишния със сменящите плочи съм супер недоволна, този ми изглежда много по-добре има и 5 степени за регулиране.
В упътването има рецепти, в една от тях има Крем Фреш (Creme frache). Някой има ли идея какво е това и дали се продва в Лидл, евентуално с какво може да се замени? И суров марципан. Това онзи марципан, който пускат по Коледа в кутийките ли е или нещо друго?

# 1 441
Преди няколко години, когато купувах първата си безкабелна ютия от лидл, отворих кутията да я огледам отново имаше капки вътре, забелязах и другите ютиии, защото и други хора отваряха да ги гледат, пак имаха капки. Явно ги пробват преди да ги опаковат.

# 1 442
Преди 1-2 седмици имаше намалени мини преси за коса от 16.99 на 11.99(или някаква сходна цена). Имаше три кутии, които видно бяха отваряни. Когато я плащах на касата попитах, дали ако се окаже, че това не е точната маша според описанието на дъшеря ми, ще мога да върна заради вида на опаковката... Отговориха ми положително.

# 1 443
Хоп-троп! - Crème fraîche - заквасена сметана. Тъй като в някои случаи/рецепти се съотнася и за течната ѝ вариация - пак трябва да е заквасена с бактерии (обикновено лактобацили и подобни).

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 13:13 от fenyx

# 1 444
Преди няколко години, когато купувах първата си безкабелна ютия от лидл, отворих кутията да я огледам отново имаше капки вътре, забелязах и другите ютиии, защото и други хора отваряха да ги гледат, пак имаха капки. Явно ги пробват преди да ги опаковат.
Не мисля, че за такива капки от вода става дума. А моята и такива нямаше.

# 1 445
Според мен капките са от пробата в завод дали работят дюзите за вода и пара.

# 1 446
Здравейте, мнение за парочистачката която ще пуснат от 24-ти? Много евтина ми се вижда, а марката лично аз я харесвам, та се чудя дали да не я взема..
Веднъж питаха. Отговорих. Понеже знам че ви мързи пак ще отговоря. Този модел го бяха пуснали на 120 лева. Сега в на 90. Ръчният модел го разпродаваха в седмиците на попадения т..е. машинките стават, но тези дето ги купуват или не им вършат работа или не знаят как да боравят с тях.

# 1 447
И защо са червени капките, според вас, каква е тази червена вода в немските заводи?

# 1 448
Е, от къде да знам. Може само да гадая, дали не е от боя във водата, за да проследят дюзите на ютията...... Определено щом във всяка кутия е имало е било нещо умишлено, но с не лоша цел. Така го приемам аз.

# 1 449
Моята явно са пропуснали да я тестват. Smiley

# 1 450
Твоята е била оригиналът, по който са направили копията. Simple Smile

# 1 451
  • Sofia
В упътването има рецепти, в една от тях има Крем Фреш (Creme frache). Някой има ли идея какво е това и дали се продва в Лидл, евентуално с какво може да се замени?
Не се продава в БГ или поне аз не съм рабрала да се...
Заместваш със заквасена сметана, макар да не е точно това.  Суровия марципан трябва да си е просто бадемова паста, сладка, без да знам тези, за които питаш.

Феникс, аз му бях преценила размерите на органайзера още миналата седмица. Simple Smile  Намирам му място... тясно е, ама ползата му надделява. Simple Smile

# 1 452
Не , капките бяха като червен лак ,напръскан на самото плоча- покритие . Иначе , знам,че например пералните задължително  се тестват с вода  ,преди да се пуснат в продажба ( за да се проверят сглобки и барабана ...все пак си е скъп уред ..но за ютия от такъв клас ,не вярвам ,че всяка една се пълни и се проверява).

# 1 453
Момичета, има ли големи разфасовки пръст в лидл? Съответно цена, ако някой знае.
Най-голямата беше 20 л., на снимката в дясно:

# 1 454
  • In transit
Момичета, има ли големи разфасовки пръст в лидл? Съответно цена, ако някой знае.
Миналогодишната им пръст беше ужасна...напълних си къщата с мушички.

Точно с тази лилавата, показана по-горе от Леми.

Общи условия

Активация на акаунт