Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 888
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 455
Момичета, има ли големи разфасовки пръст в лидл? Съответно цена, ако някой знае.

И аз не съм доволна от тази пръст, едни червейчета ми изникнаха в пръста след втората седмица. Не я препоръчвам, или я обезпаразитете преди това.

Момичета, имате ли отзиви за топ матраците, които ще бъдат в промоция от четвъртък?
Виждала съм ги и преди в промоция, но все ме е спирала ниската им цена

Купувала съм лятото, май са същите, доволна съм за тази цена. За лятна вила го ползвам, един псевдо-късенсоц матрак го направи възможен за спане. За по-фини нужди - не знам.

# 1 456
Момичета, има ли големи разфасовки пръст в лидл? Съответно цена, ако някой знае.
Най-голямата беше 20 л., на снимката в дясно:

Тази в зелената опаковка за разсади е много добра.

# 1 457
Съчетах полезното с приятното, разходихме се и на връщане минахме през познайте къде 😁 Нямаше познайте какво, започва с О. До олиото имаше още два празни рафта, май яйца нещо липсват, не че има причина, може омлетът изведнъж да е станал популярен. И откъм народ беше доста рехаво, въздържах се да не вземам любимите банички, но пък взех сиренца, ей сега изядохме по една купа диня и манури, мням мням. Взех четири манурита Trophy За пръв път вземам зехтин в пластмасова бутилка, но се оказа много вкусен, гъст, наситен маслинов вкус, съвсем лека горчивинка, почти без, дори ми харесва повече от този в бутилки, невероятно. Взех и някакви кюфтета с оная подправка, сиртаки, бифтеки, не помня точно. И голям буркан маслини - заради буркана. Нямаше роксакия, нито халва този път Worried Определено имаше по-малко зареждане от друг път по тематичната седмица. И краставици липсваха. Забравих да погледна вината.

Крем Фреш = високомаслена заквасена сметана.

# 1 458
А при нас днес се появи румънското олио в бутилки от 2 литра.

# 1 459
Всякакви видове олио имаше (на Вихрен). Надявах се на намалени салати, но не ..имаше на 50 % брюкселско зеле, ама в много лош вид, за стотинки, ако беше щях да взема , де.

# 1 460
В Младост 2 също имаше олио, и то май не малко като количество, но по рафтовете, като минавах набързо, на различни места забелязвах разни празнини. Нямах време за по-обстоен оглед, но една от празнините беше за биомаслото, хем е скъпо. Ще съжалявам за него, ако бъде поредният изчезнал артикул от постоянния асортимент.
Не стига, че се качват цените, ами изчезват някои хубави лидълски стоки, при това подозирам дългосрочно.

# 1 461
Днес в Билла рафта с олио по 4 лв беше празен . И така за пореден ден. Един вид - имаме олио ама по- скоро нямаме. Ориза същата работа. Вече наистина си мисля, че нарочно ги държат тези дупки. Както с калмарите в Лидл и тестото за пица.
Вчера правих пица с това тесто. Ми, твърдо е за нас.

# 1 462
По колко е сега 2 литровото олио?

# 1 463
Мисля, че е 9 лв и нещо, не запомних точно, но мярнах двулитровите туби.
Празнините може да се дължат и на несмогване на дозареждане, но се опасявам, че някои стоки поради определени причини вадят от асортимента. Определено около сапуните са подредили по друг начин и сега имаше само 2 вида- Дав и едни Сиен, а глицериновите май вече ще са спомен, като мокрите кърпички Сиен с краставица.

# 1 464
Около 9.80 лева. Не съм сигурна с точност.

# 1 465
  • Варна
Днес в Билла рафта с олио по 4 лв беше празен . И така за пореден ден. Един вид - имаме олио ама по- скоро нямаме.

Днес в Била Варна до Спортна зала имаше много олио Калиакра по 4.99лв, и табелка "по 3 броя на клиент". Никой не скачаше да купува.

# 1 466
  • София
От Лидл купувам пръст за цветя само в оранжевата опаковка. Много ми харесва!

# 1 467
2 магазина овършах днес ...Еми яйца от промоцията няма!!

# 1 468
  • Буркина Фасо
Днес в Билла рафта с олио по 4 лв беше празен . И така за пореден ден. Един вид - имаме олио ама по- скоро нямаме. Ориза същата работа. Вече наистина си мисля, че нарочно ги държат тези дупки. Както с калмарите в Лидл и тестото за пица.
Вчера правих пица с това тесто. Ми, твърдо е за нас.
не си случила на точен час на покупка. Smiley
олио има навсякъде, но цената не ни устройва .

# 1 469
Днес бях в Лидл и взех:
Дънки и тениска на wrangler за мъжа ми - хубави са, дънките са малко по-широчки в крачолите (водят се модел texas), ама мъжо одобри и двете покупки.
Една играчка за детето - дървено табло за подреждане с животните от фермата.
Презаредих сирена: моцарела, сирене с песто и с кашкавал
Взех си и от любимите ми делукс бонбони плод в шоколад. Вече ги няма 😃
40 тоалетни хартии Милде за 20,99
Имаме дръвчета кумкуат, много симпатично и с много плодчета, но ми се досвидяха 30лв. Тия дни ще го помисля пак. Великденските чудеса не ме впечатлиха много-много. Нещо още не съм на тази вълна

Общи условия

Активация на акаунт