Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 865
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Sofia
Била.

# 1 531
# 1 532
  • София
С кой препарат да си почистя хладилника отвън и отвътре? За стъклените рафтове имам W5 за стъкло - там ми е ясно. Иначе имам обезмаслител. Мислех си за гъстите пасти от миналата брошура?

Аз съм супер доволна от този който периодично пускат в Лидл, напоследък и стъклокерамичния плот довършвам с него Simple Smile
.............
Точно това ползвам и съм доволна, има го и по другите магазини, не е проблем да се намери.

Марсала има в Метро и е 14 лева, а в луксозните магазинчета за алкохол е около 17 лева, но сега по всяка вероятност е вдигната. Купил си от метро, но преди месец 2 бутилки за по 14 лева и съм доволна, ползвам я

# 1 533
  • In transit
Боя за яйца от три години ползвам само на Д-р Йоткер и се получават супер цветовете.

# 1 534
  • Sofia
Боя за яйца от три години ползвам само на Д-р Йоткер и се получават супер цветовете.
Доверявам ти се и бих опитала, ако ги намеря (не съм ги забелязвала и да ги имало някъде), ти от къде... Simple Smile

# 1 535
ползвам си старите капсули, няма грешка при тях.

# 1 536
  • In transit
Доверявам ти се и бих опитала, ако ги намеря (не съм ги забелязвала и да ги имало някъде), ти от къде... Simple Smile
Ами в наше село ги има в по-малките вериги магазини, Май Маркет, СБА, мисля, че и в Кауфланд трябва да ги продават, но тази година не съм търсила още. Ако ги засега и в други вериги ще ти пиша.

# 1 537
  • Бургас / UK
Похвалвам едно телешко шкембе 400гр.,което вчера си купихме. Чудна чорбица стана Simple Smile
Сорбе с манго,от Делукс, също ми хареса.

Брадичке Heartpulse

# 1 538
  • София
..................
Ами в наше село ги има в по-малките вериги магазини, Май Маркет, СБА, мисля, че и в Кауфланд трябва да ги продават, но тази година не съм търсила още. Ако ги засега и в други вериги ще ти пиша.
Също ме заинтригува, такава не съм виждала, пиши, ако я намериш, и къде я намираш, благодаря

# 1 539
  • Sofia
Благодаря, Мики, ще се оглеждам в нашия СБА, нали вашия е друг... и в К ако се озова...

# 1 540
  • In transit
Марчева, ето така изглежда:

Най-лявата ползвам. Мисля, че и седефени бях правила, но съм 100% дали с техните.

# 1 541
  • Sofia
Мерси, Мики... пък лилаво и оранжево бих си взела от иконите.

# 1 542
Мисля, че тези ги има в ДМ

# 1 543
Аз пък харесвам лидлските бои, тези цветове с тях са правени.
Скрит текст:

# 1 544
Соул, много идейна подредба 😃 Имаше ли после оцветяване по "етажерката"? 🤔
Хладилника чистя с препарат за стъкло, с разтвор с ябълков оцет също съм пробвала+ микрофибърна кърпа. При по-замърсени повърхности, минавам първо с мокри кърпички.

Общи условия

Активация на акаунт