Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 049
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 710
Ходих да взема от декорираните салфетки Флоралис
Скрит текст:

и погледнах специално за Делукс  ликьора. Имаше останал само от 12.99 - с шоколадовия вкус. А бонбони - плодове в шоколад да видим дали изобщо нови ще изкарат следващата седмица, като са ги представили гордо в брошурата.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 13:30 от fenyx

# 1 711
  • София
Ребрата директно във фурната. Като се за пекат от едната страна, обръщам за малко и от другата. Много добре се комбинират с батат и лук и маринатата от изплакнатите пликчета на ребрата Blush.

# 1 712
  • Sofia
Маринованите свински ребра във фурната директно ли ги печете или първо се задушават под фолио?
Във фурната с фолио на бавен огън, накрая отварям за малко - месото пада от кокала.

# 1 713
Маринованите свински ребра във фурната директно ли ги печете или първо се задушават под фолио?
Аз ги пека така, директно, но в еърфраера за 25 минути на 180 градуса.
Обичаме ребра и си купуваме от различни места, но тези от Лидл с медена марината са ни любими.

# 1 714
  • In transit
Под фолио за час на 170-180С да се сготвят. После махам фолиото, намазвам ги със соса, който са си пуснали и ги запичам на грила за 5-10 минути, да станат хрупкави и препечени.

# 1 715
Ориз Баланс, сравнен с друг , май Panino беше
Скрит текст:

# 1 716
Винаги ли са били толкова кисели маслините каламата в буркан с 50% отстъпка? Прекалили ли с оцета ми се струва....

# 1 717
  • Русе
Хубав пазар сутринта, всичко си намерих..е, без калмарите, но понеделник взех 2 пакета, така че и без тях ще мина. Не  намерих платната и тези стойки за душа, предполагам, че не съм гледала добре..надали има такъв интерес към тях. Направи ми впечатление, че картофите, които са били по 5 кг. ги няма, била е до сряда промоцията.

# 1 718
Ако са картофите в мрежа - вчера имаше в единия филиал при нас. Не погледнах цената обаче.

# 1 719
Ориз Баланс, сравнен с друг , май Panino беше
Скрит текст:

От сайта на Крина пише че комбинира полезните свойства на кафевия с мекия и деликатен вкус на белия.

# 1 720
Винаги ли са били толкова кисели маслините каламата в буркан с 50% отстъпка? Прекалили ли с оцета ми се струва....
Може затова да са на 50% 😉

# 1 721
  • София/Испания
Има ли хубав пчелен мед в Лидл?

# 1 722
  • София
Може затова да са на 50% 😉
На мен ми харесват на вкус, но аз съм си по киселкото. Периодично ги намаляват на 2.50, взимали сме миналата година и наскоро намерихме един буркан от тогава.

# 1 723
Момичета, случайно да сте виждали лимони? Проверявах в 2 Лидъла в Сф, имаше само някакви непознати плодове, започващи с буквата К

# 1 724
  • In transit
Кумкуат.

Много хубав пазар на зеленчуци направих преди малко на 50%. Авокадо, домати Рома, копър, чушки, моркови. Не разбрах много защо бяха със зелени етикети, тъй като сред тези с редовни цени имаше доста по-зле, но съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт