Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 818
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 010
Благодаря, по-скоро ме интересува да прочета някъде черно на бяло, защото мен не ме предупредиха, още не съм отворила кутията със сутиена.
Щом го няма написано, значи не е в сила. На каса могат да говорят каквото ги влече. Ако искаш да ти е още по-сигурно, изпрати запитване чрез контактната форма.

# 2 011
Вчера същото за невръщане на бельо ми го казаха и на мен.
Исках да взема един сутиен. Не съм сигурна дали ще ми е ок и първо питах на касата дали ще мога да върна, но не...оставих го Sad

# 2 012
  • In transit
Някой преди две-три страници даде линк към онлайн магазин с турски стоки. Отворих два произволни млечни продукта:
На единия пише: Азад Комби за Бюрек – 800гр. Произведено в Турция, пакетирано в Дания. Състав: пастьоризирано краве мляко (72%), палмово масло (24%), сол, млечно-бактериални култури, микробно сирище.

На втория: Кашкавал Съставки: Пастьоризирано краве мляко, микробиална мая. Произведен в Турция, но е пакетиран в Германия от турска компания.

Сори за спама.

# 2 013
  • shumen
Пиците не са кой знае какво,но за бързо приготвяне са идеални.

# 2 014
Вчера върнах сутиен без никакъв проблем.

# 2 015
  • Велико Търново
Само на нас с ММ ли ни излизат киселини от Лидлските пици?
Изобщо, като цяло и въобще Simple Smile вече полуготови неща не ядем... Само по изключение, ако е на зор глада, но конкретно от птиците на алфонсо имаме стомашни киселини и дискомфорт. Не преяждаме, дори изобщо, а и нямаме иначе чувствителни стомаси.

# 2 016
  • София
Само на нас с ММ ли ни излизат киселини от Лидлските пици?
Изобщо, като цяло и въобще Simple Smile вече полуготови неща не ядем... Само по изключение, ако е на зор глада, но конкретно от птиците на алфонсо имаме стомашни киселини и дискомфорт. Не преяждаме, дори изобщо, а и нямаме иначе чувствителни стомаси.
Странно. Аз съм с активна язва + гастрит и нямам такъв проблем.

# 2 017
  • София
Излъгах се и взех от витрината с печивата в лидъла в Ринг мол чиизбургери. Не бях виждала такова другаде и се метнах...никога повече. Това не се яде, а беше още топло.

# 2 018
Излъгах се и взех от витрината с печивата в лидъла в Ринг мол чиизбургери. Не бях виждала такова другаде и се метнах...никога повече. Това не се яде, а беше още топло.

Отвратителни са. В нашия магазин още миналата година като направиха топла точка с бургери, взех и не съм повтаряла.
Ама те са като камък. Топли обаче нямат отхапване. Месото също беше гадно..

# 2 019
# 2 020
Благодаря! 🤗Малко ме е страх да я отворя, да не ме охарчи...😃

# 2 021
Мерси за брошурата.
Ще си купим бекон и кухненски ролки. Сорбето може би ще пробвам. Като цяло пак не съм особено впечатлена.

# 2 022
Мен със сигурност няма да ме охарчи.Почти нищо не си харесах(на първо четене,вече утре ще видя и сигурно ще си набележа и още нещо). Напоследък са ми леко скучни брошурите....Лека вечер от мен!😴🌃

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 09:10 от lenak

# 2 023
За мен Блек Ангъс, био лимони, може би и моцарела. И ако вие ме изкушите с още нещо. 🤷

# 2 024
  • София
Здравейте, знам, че по едно време се обсъждаше в темата, че вече не може да се връща бельо, но не намирам в сайта на лидл конкретна информация, както и на първа страница, ще съм благодарна ако ме насочите.
Миналата седмица сменях сутиен. Щях да го върна ако нямаше нужния размер. Не е имало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт