Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 139
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 270
Много съм завеяна, изобщо не бях видяла, че излизат и имената на кода за сканиране.
Появиха ли се замразените вишни, някъде в Пловдив?

# 271
Днес видях, че големия пакет корнфлейкс е с нова опаковка. И цената е нова, но вече свикнахме. Та, някой има ли отзиви за качеството му?

# 272
  • In transit
Скоро дали ще има гръцка седмица?!  Много харесах сладкито от кумкуат! В брошурата беше изписан "Кумкуат в сироп". Пуснат ли го отново, ще купя няколко бурканчета.
Във Варна видях в два филиала тази седмица. В единия даже имаше две кашончета. Сигурно и в София има някъде останало.

# 273
Появиха ли се замразените вишни, някъде в Пловдив?
Вчера видях замразени вишни на бул. "Източен".

# 274
  • Майничка
Вчера по обяд имаше и на "България", но малко пакети.

# 275
  • София
Скоро дали ще има гръцка седмица?!  Много харесах сладкито от кумкуат! В брошурата беше изписан "Кумкуат в сироп". Пуснат ли го отново, ще купя няколко бурканчета.
На Тодор Каблешков имаше снощи.

# 276
Имате ли отзиви а това:

Днес я купихме с щерката. Голямо тръшкане и чакане докато я пуснат.
Все тая какво прави, поне спря да ми мрънка по темата Simple Smile
Не съм ползвала никога такова чудо, но 10-годишната е доста информирана... разбрали сме се само по поводи да се ползва. Изглежда ми детска, нямам идея какво трябва да прави. Пробвах вафли - прави вафли.
И планетарен миксер взехме, резида, че това й е любимия цвят (Имаше и червен, различен модел, но тоз хареса). Даже вече направи мъфини... Голямо прегръщане му дръпна на миксера, било й мечта.. Но готвенето й е в кръвта, а аз имах нужда от миксер (исках си обикновен и проЗ, че на моя му падат бъркалките), ама така ми описа 10 рецепти поне как искала да пробва с тоя.. Айде.
И на ММ една "камара винтчета, болчета, гайки" крепежи и какво ли не... И за село разни резачки за клони и щуротии.. и аз вече не знам какво.
Отидохме САМО за тая преса..
Няма да кажа колко пари оставих днес в Лидъл, от началото на годината нямам общо толкоз..  (единственото хранително бяха 3 намалени луканки да сушим Simple Smile ) ..
Уф даже още планки трябваше, ама нямаше... Ще ходя в друг филиал да диря.

# 277
  • София
Днес в 17ч на Раковска направо беше паднала бомба на ПиЗ. Ни малки чушки, ни пресен лук, ни ананас, изнервих се. Замразени вишни имаше. Криво - ляво взех дребни неща, ама слаба работа. На нехранителните беше още по - трагично, съвсем празни кошове.

# 278
Духи-пухи, и при нас с мъжа ми като влезем в Лидл се случва нещо много подобно на твоето. Две заплати за един час си отиват ей така.

# 279
  • shumen
То навсякъде летят цените нагоре.И аз вляза ли оставам без заплата.

# 280
Щедри сте, затова. Аз като видя какви са цените, взимам кило моркови за 69 стотинки и си излизам. 😂

# 281
Щедри сте, затова. Аз като видя какви са цените, взимам кило моркови за 69 стотинки и си излизам. 😂
Не съм само аз значи да ми действат дисциплиниращо растящите цени... Преди по-често се случваше да купя и нещо непланирано, ей така щото ми е скимнало в момента. Сега се улавям че все по-често решавам че не си струва при тая цена и го оставям обратно. Те вече цени в промоция задминават доскорошните редовни цени на много неща, как да не се замисли човек.

# 282
Скрит текст:
Имате ли отзиви а това:

Днес я купихме с щерката. Голямо тръшкане и чакане докато я пуснат.
Все тая какво прави, поне спря да ми мрънка по темата Simple Smile
Не съм ползвала никога такова чудо, но 10-годишната е доста информирана... разбрали сме се само по поводи да се ползва. Изглежда ми детска, нямам идея какво трябва да прави. Пробвах вафли - прави вафли.
И планетарен миксер взехме, резида, че това й е любимия цвят (Имаше и червен, различен модел, но тоз хареса). Даже вече направи мъфини... Голямо прегръщане му дръпна на миксера, било й мечта.. Но готвенето й е в кръвта, а аз имах нужда от миксер (исках си обикновен и проЗ, че на моя му падат бъркалките), ама така ми описа 10 рецепти поне как искала да пробва с тоя.. Айде.
И на ММ една "камара винтчета, болчета, гайки" крепежи и какво ли не... И за село разни резачки за клони и щуротии.. и аз вече не знам какво.
Отидохме САМО за тая преса..
Няма да кажа колко пари оставих днес в Лидъл, от началото на годината нямам общо толкоз..  (единственото хранително бяха 3 намалени луканки да сушим Simple Smile ) ..
Уф даже още планки трябваше, ама нямаше... Ще ходя в друг филиал да диря.
А къдрици правили добре и изправя ли добре?

# 283
Аз съм се запасила с моркови, яйца, авокадо, чай, кафе и два кашона стока от Лили за година напред. Ще слабея и хубавея Joy

# 284
Като стана дума за вишните...😃 "Късметчетата" от днес (тъкмо разпечатах втори пакет от промоцията, в първия имаше 1 костилка):

От много купувани пакети досега, е имало общо 2, може би 3 костилки (и вкъщи все на мен се падат костилките😆)...Не ми е проблем да има по някоя костилка, знам, че се случва понякога, но аз ли такива късметлийски пакети уцелих или има и други късметлии като мен? 😃

Общи условия

Активация на акаунт