Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 168
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
... Нашият май е доста зелен, съдейки по хватката споделена тук - като дръпнеш листото, да се скъса лесно ( ако правилно съм запомнила). Та още не сме го разрязали.
Така, така, само да е от най-вътрешните листа (задължително). И дори лесно да излиза, пак да поизчака с рязането.Simple Smile

# 256
  • Майничка
За Тетилята не знам, но трети път зареждам с кантал Entre deux от френската седмица, всички го харесахме.

# 257
Имате ли отзиви а това:

# 258
Някой да е изпичал във фурна Вемондо лазанята? Обикновено взимам от другия вид и са в тарелки от метално фолио. Тази обаче е в нещо като пластмаса. Пък на инструкцията си има текст за печене във фурна при 180 градуса...

# 259
  • София
Някого с излишен купон за Павлово (50%)?  Имам този и не ми трябва

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 12:47 от Starrydream

# 260
Благодаря за овес.ядки купона! Подарявам:

# 261
  • Sofia
Планетарен миксер (нали някой се интересуваше) в Кауфланд следващата седмица 50% намаление - 1000w / 99.95лв., според мен има интересни предложения,  като комплекта бурканчета за подправки и др. Simple Smile
     Пък аз ще си взема хималайска сол - 500г/1.19лв, сладък картоф - 2.79лв, ориз Баланс на Крина  - 800г/1.89лв, универсален субстрат - 10л/ 3.24лв  и малко посуда набелязах от 50%то намаление - мисля мъфини формата да си подновя и други...

# 262
Някой ако има излишен купон за вафла с кокос и/или белгийски гофрети, моля да ми пише

# 263
  • София
Аз подарява тези:

# 264
О, да, има хора всякакви. Няма проблем да изрежеш само баркода, в такъв вариант също са ми изпращали.

Без да стигаме до крайност, но да, хора всякакви. И колкото по малко снимки на всичко лично ,
толкова по-добре.
И на всичко написано човек не трябва да вярва безусловно.
Много познати си изкарват хубави пари  от написано.
Но Лидл-ската тема е търговски ориентирана и целта на
мненията си личи.
Днес ми направи отлично впечатление, че почти от всичко обявено " Две на цената на едно" имаше.

# 265
  • София
Скоро дали ще има гръцка седмица?!  Много харесах сладкито от кумкуат! В брошурата беше изписан "Кумкуат в сироп". Пуснат ли го отново, ще купя няколко бурканчета.

# 266
Скоро едва ли, но все още се завъртат гръцки продукти. Вчера видях ликьора от кумкуат. Ако видя и сладкото някъде, ще ти пиша.

# 267
  • София
soul81, благодаря!  И при нас има от ликьора. Но сладкото ме впечатли.

# 268
  • Sofia
Мдаа... ликьор и при нас има 2-3 бутилки, но не и сладко от кумкуат.

# 269
В нашия район май не сме любители на чак толкова сиропирани продукти, доста се подмяташе сладкото, същата е съдбата и на гръцките сиропирани сладки, винаги има на -30% дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт