Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 104
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 825
Тези пурички са вкусни, но много сладки. Очаквах да са много гадни.

# 826
Гадни са Simple Smile - почваш и ни мож' са спря. После имаш чувството, че си изял всичката захар на света.

# 827
Абсолютно и при мен беше така, вече няма да взинам

# 828
  • Sofia
Приемам препоръки за горчив качествен зехтин в Лидл, ако има.
От ПА в Лидл не знам, освен деликатния, друг ..., защото си имам любим от К.

Скрит текст:

# 829
От ПА в Лидл не знам, освен деликатния, друг ..., защото си имам любим от К.

Скрит текст:

Благодаря, ще го запомня. За съжаление кауфланд ми е през два квартала, аз пазарувам локално, така да се каже Sweat Smile

# 830
  • Sofia
Подарявам купони от утре.

Скрит текст:

# 831
Био зехтинът.

# 832
Био зехтинът.

Благодаря, ще го пробвам.

# 833
  • In transit
За мен горчивият зехтин е ок за готвене като вкус
+1
За салати последно харесах тумбестите керамични шишета от италианската седмица. За готвене ползвам всякакви  екстра върджин, в яденето грам не усещам горчивина.

# 834
За готвене точно всякакви екстра върджин внимавам какви са, че италианците имат недобри практики, а когато не е както трябва този вид зехтин, готвенето с него не е ок (има статии из нета за това). Доверявам се на португалския зехтин от Лидл, но рядко се предлага.

# 835
  • In transit
Феникс,
Скрит текст:
доколкото знам практиките са предимно със зехтин за износ. Винаги купувам такъв, предвиден за техния пазар. Не съм имала проблеми досега.

# 836
  • Пловдив
Здравейте! Хубав пазар направихме тази седмица, основно хранителен, много добра Джунглата имаше при нас, а и цената й беше супер. Взех си двечки, много добро попадение беше телешкия джолан Особуко от Deluxe серията. Сготвих го с масло и подправки, стана мозък. Другите неща си бяха стандартни за нашето пазаруване.

# 837
Подарявам

# 838
  • Sofia
Днес взехме кроасани, ама гледам 24% масло.., пък що бяха по 0. 55лв така и не разбрах... грамаж ли са намалили...
И онзи ден като взехме обичайния ни хляб - лимецовата питка, установих, че лимецът е видимо понамалял пък с 10 ст отгоре, та май ще минем на пълнозърнестия тост хляб - вкусен е и на тостера, и на грила.
Взех също и Джентилина намалена, литъл джемките, спанак, мариновани лукчета и други...

# 839
Mikkey, не съм сигурна това, което стига до нашия пазар какво е, но с теста на хладилника (доколкото и той е показателен), повечето които съм купувала са били ок. Този Примадона не помня купувала ли съм, но ако съм го пробвала, не ми е останал спомен поне да е проблемен. За салати нямам грижи, но при температурна обработка предпочитам да имам повече сигурност (впрочем с последни наличности португалски зехтин по онази супер елементарна италианска рецепта, обезкостения бут Росо стана много приятен на вкус)
Скрит текст:
Намазват се със зехтин, черен пипер, сол, мащерка, риган и розмарин и пека в тавичка, върху хартия за печене на 180 градуса за около половин час.

Впрочем само на португалския и на два вида гръцки, които има във Ф. (Елиа и един скъп вид Gaea, не съм го купувала, сигурно и в други вериги ги предлагат) съм виждала да има на опаковката посочен % киселинност.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 15:55 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт