Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 119
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 840
  • На изток от Ада
Да и аз взех кроасани с масло снощи по 0.55 ст, ами сякаш са по - малки.

# 841
  • София
Спокойно ли се пазарува в Лидл!?!

Знаете ли, мелничките с черен пипер и микса пипер  дали могат са се пълнят!?  Днес опитах да отворя едната мелничка, не успях.

# 842
Морена, може ли снимка на кроасаните с масло? Нямам идея дали говориш за пакетирани големи пакети, дали за единични в опаковка или за замразени.

# 843
  • Sofia
Морена, може ли снимка на кроасаните с масло? Нямам идея дали говориш за пакетирани големи пакети, дали за единични в опаковка или за замразени.
Нито едни от тези.    Кроасан с масло от пекарната.

# 844
В лидл пекарната има състав на продуктите...мислите ли че е редно да поискам точен състав в сладкарница, че ще сънувам еклер тази нощ... Ще ме изпъдят нали Rolling Eyes последният път хапнат 2 саралийки и ми стана гадно в стомаха..Cry

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 19:45 от Didity02

# 845
  • Велико Търново
Мелничките са еднократни, така да го кажа. Не се отварят и пълнят.

# 846
В лидл пекарната има състав на продуктите...мислите ли че е редно да поискам точен състав в сладкарница, че ще сънувам еклер тази нощ... Ще ме изпъдят нали Rolling Eyes последният път хапнат 2 саралийки и ми стана гадно в стомаха..Cry
Разбира се, че можеш да поискаш състав. Това е в реда на нещата и незаконно да ти откажат информация. Има хора с хранителни алергии.

# 847
Минах през Лидл одеве, ама не можах да се развихря, че бях с приятелка и бързахме. Взех кафе (Долче Satisfied) и водка. Компанията ми ме сръчка, че на другата лента се точеха стекове брашно, явно се впечатли.

# 848
Адалинд, като няма олио- водка и кафе! 😁
Мелничките са еднократни, така да го кажа. Не се отварят и пълнят.
Евтините мелнички на Кания са еднократни и не се отварят, да. Преди имаше едни, малко по-големи и на цена около 5 лв (не знам дали ги има още), те се отварят съвсем спокойно.
В Италия на лош зехтин не съм попадала, тук също (засега).

# 849
Дайте рецепти за свинско филе
 Направих на фурна с лук,чесън, подправки и се хареса, но имам още две опаковки и искам по друг начин да го приготвя

# 850
Аз правя сушено свинско филе в момента. 🙂 По тази рецепта:

# 851
Аааа, Долче, имам три бутилки, купувани на 2.90 баш от Лидл Joy

Ти взе ли от лютия сос?

# 852
  • Sofia
 Направих на фурна с лук,чесън, подправки и се хареса, но имам още две опаковки и искам по друг начин да го приготвя
Любими у нас

Скрит текст:
Салтимбока или така наречената ни "френска манджа" - бонфилето на шайби в съд за фураната и с капак, върху месото задушени гъби с масло, следва топено сирене и заквасена сметана, ако имаш още продукти в същя ред, най горе зе покрива добре и плътно със заквасената сметана, захлупва се и се пече баааавно...
Харесваме и шайбите начукани и панирани. Или просто подправено филето и поднесено на този принцип - с арабски кускус или булгур с добавки разбира се.

# 853
  • In transit

Заповявай,

# 854
  • русе
Здравейте на всички BlushНякой купувал ли е комплекта за маникюр с UV лампа,който е в брошурата от утре?Моля за отзиви за лампата и какво точно ича в комплекта,че на снимката в приложението не се вижда много.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт