Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 116 840
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
Взех бишкоти и ликьор Амарето, че имам едно маскарпоне с което трябва да забъркам тирамису Simple Smile
Нямаше ни банани, ни краставици.

# 961
В Х. Димитър днес имаше хлебопекарна, не помня кой търсеше.

# 962
Някой питаше за листосъбирача. Миналата година го купих на ММ, не го одобри и го върнахме.Ползвахме го, но има къс кабел, който включвахме в дълъг удължител(15м), за да може да се ползва в по- отдалечени места.Ужасно е шумен и ти се надува главата.
Такива за градината с кабел не признавам - само дизел/бензин, моторче си трябва - хем за мощност, хем за независимост от кабели и разклонители

# 963
  • Sofia
Взех ягоди, шок. кувертюра и чили соса. 
Калмари имаше два вида - шайби (панирани изглеждаха на опаковката) и пипала.

# 964
  • In transit
Да не говориш за оранжевите пакети от испанската седмица? Намалените са в прозрачни опаковки.

# 965
  • Sofia
Да не говориш за оранжевите пакети от испанската седмица? Намалените са в прозрачни опаковки.
Да, Мики,  другите не ги видях.

# 966
Ягодите са зле. ☹ Имаше едни валентински в кутии сърца, ароматни и сладки.

# 967
Лаленцата както винаги са Sparkling Heart Много ме радват, малки, но седят добре оформени дълго време, който взел - взел Stuck Out Tongue

Шунки напоследък не мога да харесам, те ли са си променили вкуса, аз ли, ама не ме кефят, наденички тоже, май се превръщам във вегетарянец Scream

Най-после изядохме кремчетата турон, ми не ме впечатлиха толкова колкото карамела ¯\_(ツ)_/¯
Ваниловия сладолед е готин, тази вечер само такова ще се яде, ще правя мелба Hands Plus1

# 968
  • Sofia
Намалени са и калмарите от Испанската седмица, панираните. Преди малко взех от Алабин в София. От другите днес вече нямаше.

# 969
Четките за грим дали са хубави? В магазина забравих за тях и така и не ги видях на живо.Аз исках от хвалените с несесер, но явно вече няма да ги продават.

# 970
  • Стара Загора
В Х. Димитър днес имаше хлебопекарна, не помня кой търсеше.

Благодаря.
Намерихме, но в Слатина. Тези в Х. Димитър бяха с нарушена опаковка

# 971
  • софия
Имате ли впечатления за компликт за маникюр с ув лампа?

# 972
Който купил яйца на 8 лв за кора , купил. Вече са 8.50. киселото мляко от 89 Ст вече е 95 Ст. Олиото от 4.50 вече е 5.50. направо ми се събира погледа всеки път.  А от нещата, обявени на 50% намерих само калмарите. Мляко, кашкавал ...забрави !

# 973
  • София
В магазина на бул. Черни връх имаше кашкавал. Взех един за проба. Но още не съм го тествала, че дояждам едно любимо бри от френската седмица Blush с една прясна чабата на промоция Stuck Out Tongue. Днес уж отидох да се разходя в обедната без конкретна цел и оставих 55 лв. Взех разни неща от английската за проба - крекер и бонбони фъдж, кувертюр.
В тази връзка кувертюра само го стапяте на водна баня или го разреждане с нещо (мляко/масло), за да не става твърд после като изстине върху кекса?
Има ли някаква разлика между този в постоянния асортимент и този от текущата седмица?

# 974
Взех от гигантските калмарени пипала, но не пише колко време се варят, може ли някоя добра душа да сподели как се приготвят, защото от тези не съм вземала никога. Взех от тестото за пици 1+1, преди мен една жена взе 4-5 опаковки, викам си явно става, а е 1,29. За тая цена няма да си извадя машината за месене дори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт