Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 139
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 285
Има си. Сега взимах вишни от друг магазин, по-различен сорт, там пак имаше. Но чак дръвчета не съм нацелвала. 😁

# 286
Скрит текст:
Имате ли отзиви а това:

Днес я купихме с щерката. Голямо тръшкане и чакане докато я пуснат.

А къдрици правили добре и изправя ли добре?
Е нямам идея, не сме пробвали всичко, че бързаше за мъфините.
На тая цена квото и да прави за нея ще е чудесно. Аз на фризьор не ходя, а и да ходех това ще ми е 1/2 посещение предвид косата, така че за 8ми март на дребната за подарък ми е идеална Simple Smile

Аз съм се запасила с моркови, яйца, авокадо, чай, кафе и два кашона стока от Лили за година напред. Ще слабея и хубавея Joy
Как се запасяваш с яйца Rolling Eyes Освен ако не продават вече и кокошки носачки в Лидъл Joy

# 287
И на мен ми действат дисциплиниращо растящите цени, но не само те. От Лидл съм си купувала много хубави дрехи (рокли, блузи, чорапогащи, жилетки). Сега не ми харесват материите или кройките, насочих се към други магазини, където не бързаш да отидеш рано, за да не свърши желаният артикул, е, далече са ми, но има и онлайн пазаруване.
Преди се изкушавах за някоя джунджурийка, да пробвам някой хранителен продукт. Сега съвсем стриктно се придържам към списъка си за пазаруване, който съдържа хранителни продукти, които харесваме и които в Лидл са на по-ниска цена, отколкото в другите магазини (в нашия град от веригите има само Лидл и СВА).

# 288
И аз това си мислех - преди купувах толкова дрехи и други нехранителни стоки от Лидл и винаги бяхме доволни, а напоследък нищо не харесвам.
Но пък вчера влязох пътьом само за едно нещо, а излязох с препълнена торба, главно от 1+1 промоциите, яйца, сироп от малина и някои намалени.

# 289
1+1 нищо не взех, освен едни мокри кърпи - с тях и без тях. Хранителни купувам от известно време само основни неща, изобщо не ме интересуват танганайски седмици и щуротии за опитване. Доста спестих покрай това Simple Smile
Чакам си торта за 8ми март от щерката като бонус за миксера Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 290
Аз съм се запасила с моркови, яйца, авокадо, чай, кафе и два кашона стока от Лили за година напред. Ще слабея и хубавея Joy

Без това идват пости Simple Smile

# 291
И аз май се дисциплинирам. Сега само китки взех, че са пуснали.

# 292
  • Асеновград
Аз лично, ще продължавам да ви следя, но ще намаля пазара от Л и К до неща които няма как да взема от другаде. Ще подпомагам местния бизнес, така съм решила.

# 293

Без това идват пости Simple Smile
Лошото е, че месото е по-евтино от червените чушки и краставиците... Добре, че имаме консервирани. Smiley

...изобщо не ме интересуват танганайски седмици и щуротии за опитване. ...
Добро решение. Не само финансово. Повечето неща са гротеска на оригналите. По-добре веднъж да опиташ нещо истинско, отколкото на 3 месеца фалшификат. Пример: всеки път като взема супермаркетски "френски макарони", горчиво се разкайвам. ... Но има и някои добри продукти, все пак.

# 294
  • София
Днес случайно не се ли появиха ананаси? Изтича ми купона. Sad А в това време не ми се обикаля напразно. Sad

# 295
Съгласна съм. До сега много не обръщах внимание на тематичните седмици, освен италианската, но като почитател на френската храна, която съм хапвала не малко пъти във Франция, твърдя, че брито, камембера, плодовите макарони са точно такива, каквито трябва да бъдат. Само последните малко по-влажни, но нормално за замразени. Това ме накара да пробвам и други неща.

# 296
Днес случайно не се ли появиха ананаси? Изтича ми купона. Sad А в това време не ми се обикаля напразно. Sad

Пиши им за компенсация, онзи ден една жена пита и това я посъветваха в магазина...

# 297

Пиши им за компенсация, онзи ден една жена пита и това я посъветваха в магазина...
Аз имах 5 лв купон , защото им писах

# 298
  • София
Благодаря! И аз ще им пиша.

# 299
Сега се връщам от Лидл ст.гара- АнаВаси ...тц няма!
  В знак на протест сега ... ме вкараха в излишен разход , но вече съм оптимистично настроена😋
стандартни > джъмбото
Скрит текст:

макадамия и стафиди неочаквано добра комбинация за прелъщане на Ром Wink

Общи условия

Активация на акаунт