Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 353
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 330
Ох , свърши се! Тази седмица рекордно пазаруване. Май заглавието на темата е правилно. Но пък спестих към 15-20лв минимум...в приложението имам 2вафли по 1ст (1 за раздаване), , 2х гофрети (за раздаване 1) и 2 млечни напитки правете си изчисления колко пъти пазарих Joy
То не бяха 10 пакета овесени ядки, купони, от други купони, ходене пак за мл.десерт 6броя.. 12 пакета леща червена на 3 пъти разкарване че и пеша до друг филиал .
Едно младо семейство обаче "изгоря" с 4лв.. купи 3 броя белгийски бонбони, а купона е само за 1бр , незабелязаха понеже сметката бе над 100лв..

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 20:09 от Didity02

# 331
  • Mediterraneo
Тарталета, така е за корите с яйца. Малките опаковки с в хладилната част.

Ами не, всички са по рафтовете, няма яйца в хладилна част.

# 332
  • София
Тъкмо и аз вчера взех Пири-пири и сега го опитах, хареса ми.
От поне две седмици няма кашкавал по 1 кг, дългото парче, има само пушен.

# 333
  • Велико Търново
Gemmaharzeld, добре дошла в клуба на пристрастените тук Simple Smile в общи линии сме примерна група на зависими от извара, Сметана, кейл, Чушки някакви малки люти, тестени тематични неща, авокадо на промоция и крема сирена... Извинявам се ако изпускам нещо от най-обсъжданите неща Simple Smile
Аз мисля да прескочат тези дни за основни неща, но да се редя четвъртък сутрин за водоструйка! Съмнявам се, че ще има много хора за нея, но все пак да съм сигурна, че ще е поредния уред за чистене в нас... ММ ми забрани да купувам каквото и да е вече, а да наблягане на основни неща. Аз от своя страна, му забраних да си купува уреди, инструменти и подобни джаджи и уж се разбрахме Simple Smile
Относно яйцата, откакто живеем на село, ядем повече яйца - около 10 на седмица, но това според мен не е кой знае колко много, просто доскоро не ядяхме повече от 10 на месец.
Изобщо селския живот ни промени хранителните потребности и съответно пазаруването.
Тази седмица реших да видя и К какво имат на брошура, защото се пристрастих към едни домашни курабийки на Дома, но ги няма в Лидл. А в селския магазин дерат кожи - за 200гр курабии искат 3.20.... Та искам или не, ако видя подобни в К ще отида Sad

# 334
Яйцата при нас са на рафта до маслото, плодовите йогурти, пудинги и тем подобни, а големите бяха на пале отстрани до киселото мляко. Ама на мен вече ми е все тая, важното е да ги открия. Щото някои продукти в Лидл са като местещите се стълбища в Хогуортс.

# 335
Морена и Мики, много благодаря за указанията за галетата! 🤗Още утре ще приложа наученото. 👩‍🍳

Ходих да погледна новото зареждане, но не бяха готови с всичко. Десертчетата с извара са направо микроскопични, трябва да изям поне 3, за да получа някакво удовлетворение, отказах се. Ще ви следя за отзиви, ако ги пробвате. Капсулите на Адалинд бяха заредени, даже вече едно кашонче беше разграбено.

# 336
  • Sofia
Соул, изварата съм я взимала при предното пускане за кутията с обяд разбира се, щерката я хареса. Simple Smile

# 337
Соул, кои видове? Тоест, мярна ли нещо червеничко, черните и сините знам, че са там Satisfied

# 338
Ааа, от капсули грам не разбирам, всички са ми еднакви. 😃 Не съм ползвала. Съжалявам. 😳

Морена, от кои си взимала - с кафяв шоколад и лешник или с бял и малини? Или и двата вида? Ти пробвала ли си ги? Интересува ме най-вече като сладост как са. И също мазнеят ли много, пише, че масло имало..уж.

# 339
  • На изток от Ада
Адалинд, само капсулите в брошурата са. Казах и в темата за Долче Густо

# 340
Във вихъра на нввмх, бях спокойна единствено така 😎

Живи и здрави да сте!
Само яйца ли ядете?
Развеселихте ме !
Хубава вечер!🙉

# 341
  • Пловдив
Морена и Мики, много благодаря за указанията за галетата! 🤗Още утре ще приложа наученото. 👩‍🍳

Ходих да погледна новото зареждане, но не бяха готови с всичко. Десертчетата с извара са направо микроскопични, трябва да изям поне 3, за да получа някакво удовлетворение, отказах се. Ще ви следя за отзиви, ако ги пробвате. Капсулите на Адалинд бяха заредени, даже вече едно кашонче беше разграбено.
Те и подобните в Березка са символични на размер и са към 1.30 май и ми трябват няколко, за да се изкефя, но си струват. Аз ще пазарувам сутринта набързо.

# 342
Видях ги аз в брошурата, ама както са написани ''различни видове" може и да не са само сниманите. Нищо де, черни и сини ми вършат работа. А за грозницата ще чакам килограм Costa на промо.

# 343
  • Sofia
Ааа, от капсули грам не разбирам, всички са ми еднакви. 😃 Не съм ползвала. Съжалявам. 😳

Морена, от кои си взимала - с кафяв шоколад и лешник или с бял и малини? Или и двата вида? Ти пробвала ли си ги? Интересува ме най-вече като сладост как са. И също мазнеят ли много, пише, че масло имало..уж.
Не съм пробвала - слагам пакетчето в кутията и ми се връща празна, та празна... Simple Smile
И двата вида бях взела, питах щерката... каза, че било умерено сладко и се усещала богата изварата, не неприятно.

Скрит текст:

# 344
Много благодаря! Ами празна ще се връща, то такава кутия може и на най-злоядия човек да отвори апетит. 😊

Общи условия

Активация на акаунт