Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 315
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 345
Изтървала съм ви, връщам се да чета.

# 346
Морена, прекрасни кутии. И аз се старая да са разнообразни и цветни, но пред теб направо бледнея.

# 347
Брее..какво нещо само.. аз по спомен , сутрин 2 филийки с пастет и сиренце с чай и от 7:30 до 12:30 нищо друго...

# 348
Оп, оп, включвам се с първи пазар за похвала! 😅
Неща само по списък, но като за вечерта.
Любимите ни дъвчащи билкови лукчета, пресни талиатели, макарони за макарони със сирене, новото ми любимо от пекарната - пица багета.
Прилагам и снимка на изчистената луканка, опитахме я днес и е много вкусна. Също и срока й на годност е по-кратък от на другите. 5.99 лв е 1+1, предполагам и единичната ще е толкова.
.

# 349
Морена, случвало ли се е някой да ѝ открадне кутията за храна? Толкова апетитно е всичко!!

# 350
  • Sofia
Благодаря за хубавите думи, момичета!   

Морена, случвало ли се е някой да ѝ открадне кутията за храна? Толкова апетитно е всичко!!

Пийк, 
Скрит текст:
от предучилищната група е с кутия щерката.  Редовно си взимали децата, но моята не се оставя гладна... Simple Smile И повече храна слагах...
Най-важното и хубавото е, че в началото беше само тя, а с времето половината клас ходеше с кутия. И много от децата покрай похапването от нейната, проядоха неща, които преди това не ядяли.  Пращала съм и кутии на приятелките й. Simple Smile

# 351
  • София
Та така, да си кажа за чоризо наденичките, изпекох ги  не са лоши, не пускат мазнина и лой и гадости, повече клонят към сухи, а отвътре са сочни, но още по-добри са онези италиански наденички с праз, но е въпрос на вкус.
Яйценца ползвам много и Марчев ми е взел една кора, ама са М, ей това ме дразни, предпочитам L, че така ми се объркват някои рецепти, ама не е болка за умиране. Тези 30 яйца , не са си опаковани и ги държа на хладно, ама на терасата, че нямам място в хладилника, нищо им няма, но ме учуди това, че може да се съхраняват на хладно от м. февруари до Великден, хм...някой беше го написал, ама няма ли да се развалят толкова време, даже и на хладно, не че ще ги съхранявам толкова време, яйца има колко щеш, ама ми стана странно, ама няма значение.
Галета ползвам  много, даже когато си приготвям каймата не слагам хляб, а галета, панирам с тях, а и за soul ще пусна една снимка на Спанакопита, уникална е на вкус, няма втора като тази баница със спанак,  гръцка му работа, а те са царе на баниците, на дъното на тавата се посипва хубав пласт с галета и отгоре се редят корите и после другите неща.
Този балсамико който взех ,но не в тумбестото шише, а в едно триъгълно да го нарека, не е така гъст и добър, не е лош, но онзи в тумбестото шише е по-добър, това само за информация, да си знаете.
Пак Марчев ми донесе едни котлети от Лидл, сто пъти му се каза да не пазарува месо оттам, ама на.. купил Та тези котлети , които на външен вид са разкошни , не мога да си кривя душата, дет` се казва, имат една огромна тлъстина и кожа, което е неприемливо за мен, а още повече ,ако се приготвят на реброван тиган, не, не стават добри, те са за скара с дървени въглища, да си знаете.
Иначе ежедневни покупки основно съм правила на млечни нещица и най вече масълце се заредих, това е положението 6 лв е, но друго няма.
`Айде до другата седмица, чакам отново италианска, ама дали ще ме огрее не се знае
Скрит текст:

# 352
  • На изток от Ада
Видях ги аз в брошурата, ама както са написани ''различни видове" може и да не са само сниманите. Нищо де, черни и сини ми вършат работа. А за грозницата ще чакам килограм Costa на промо.
В Лидл има само тези видове, от по 16бр и от 30бр пускат само тези.

# 353
  • shumen
Аз утре щях да ходя за някой неща,но детето се разболя и е с два положителни домашни теста и утре ще бягаме за антигенен и ако и той е положителен ще сме под карантина и ще отпадне пазаруването в Лидл тази седмица.

# 354
  • София
Мечтая си за онлайн lidl, като в Германия. И доставка ще си плащам, само да не се ръгам с тоя народ.

# 355
Моето дете може да изяде белтъците на 5 яйца и да пита за още. Че и всеки ден иска .  И на мен ми е по- спокойно като има. Бабичка да направя, кексче, омлет. Абе, трЕбе си Wink
Пилето- вчера го сложих да го орка без капчица вода в тавата. Като му махнах фолиото, имаше 2 пръста вода в тавата.
И моето дете иска само белтъците, та в този ред на мисли дай идея какво да правя жълтъците. Аз ги съхранявам в купичка няколко дни за заливка на някое ястие, застройка на супа, крем карамел, но се изчерпвам,  а не ми се хвърлят. Казаха ми, че в Кауфланд продават белтък пастьоризиран, но не знам за деца дали ще е добре и не съм купувала...В Лидл не знам  дали продават такова чудо. Сос Пири Пири е любим на моя мъж, не е в постоянния асортимент,  въпреки че дълго след това го продават.  Аз се запасявам като го пуснат в тематичната седмица.

# 356
  • Sofia
И моето дете иска само белтъците, та в този ред на мисли дай идея какво да правя жълтъците. Аз ги съхранявам в купичка няколко дни за заливка на някое ястие, застройка на супа, крем карамел, но се изчерпвам,  а не ми се хвърлят. ...
Най-добре би било да се вложат в майонеза. Иначе и за намазване на разни тестени печива.  И за крем или супа Брюле.

# 357
Еее, Марчева, и изглежда уникално тази Спанакопита. Дай цялата рецепта, моля.🧐 Еййй, като ми се прияде по никое време...ще трябва да устискам до утре. 😀

При нас е историята с яйцата. Нямаме натровени в семейството за толкова години, та тая работа със срока на годност на яйцата...не й е чиста работата. Не знам защо им дават такива кратки срокове. Е, вече държа яйца в хладилник, но пак, дори и да са стояли 2 месеца, не съм попадала на развалени. То развалено яйце не може да се скрие. Просто не ги ям сурови, ако са по-стари, иначе суров жълтък много обичам. Имах един колега, пълен маниак на яйца, хвърляше ги на всеки 3 дни, защото били стари и опасни. 😂

Danaeka, пожелавам да минава бързо и леко, ако сте +. Ние нищо не разбрахме от боледуване, не сме ваксинирани. Сигурно защото е Омикрон.

# 358
  • Sofia
Соул, късно ми идва на акъла, ама все пак... още една идея, за да не ти залежава галета, пък колкото и да била хубава лидълската. Simple Smile  Аз си правя когато ми потрябва и колкото ми трябва от ръжения сухар, който купувам от Лидл разбира се. Simple Smile

# 359
О, благодаря! Аз пък изобщо не съм го забелязала този ръжен сухар. 🤔А би ми вършил добра работа не само като галета. Утре ще го потърся. С какво го смилаш?

Общи условия

Активация на акаунт