Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 307
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Еее, Марчева, и изглежда уникално тази Спанакопита. Дай цялата рецепта, моля.🧐 Еййй, като ми се прияде по никое време...ще трябва да устискам до утре. 😀
..............
Давам, убийствено добра спанакопита -
НАЙ - ДОБРАТА ГРЪЦКА СПАНАКОПИТА-
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2021/05/blog-post_17.html

......................
Вчера заредих обичайното олио по 2л (Марчева, благодаря, че сподели, че ти харесва, напоследък все от него купувам), .............
................да ти кажа и аз заредих общо 4 литра, на него нищо му няма, а е много добро пред другото което се предлага, олио си е наистина, а не нещо мазно ама не съвсем.

# 376
Това Просеко с купона някакво специално ли е или новогодишното дето беше на 2лв?

# 377
С въпрос за цветята - лалетата и розите в букетите /поотделно, не смесените/ колко са големи? Нормално големи цветя ли са или са малки?

# 378
Извинявам се много за глупавия въпрос, но как става използването на споделените от други хора купони? 😅 Да знам, ако желая да се възползвам или да дам. 😊

# 379
  • Майничка
Розите са малки, лалетата - средни.

# 380
  • Sofia
Кое е това обичайно олио по 2л. по препоръка от  Марчева? , нещо съм го  изтървала. Благодаря!

# 381
  • Sofia
Кое е това обичайно олио по 2л. ...
Обчиайно или не, едвали са видове, едно трябва да е въпрсоното 2 литрово. Simple Smile

Извинявам се много за глупавия въпрос, но как става използването на споделените от други хора купони? 😅 Да знам, ако желая да се възползвам или да дам. 😊
Активираш купона, който ще споделяш, отваряш карата си, екранна снимка - споделяш я. Като ти споделят  на теб таква, сещаш се предполагам. Simple Smile Отваряш снимката на касата и я маркираш. Като е добре да нямаш други Лидл+ покупки в този случай...

Wink  На една вълна сме с Марчев явно, душата,  и аз спаначен пай (моя си) съм планувала да правя със спанака от К. Мисля с къпни кори да го пробвам този път, щото имам под ръка такива, не че фини нямам... нали взех "1+1" от Лидл-а.  Ама и мини спаначени тортили/джобове ще правя.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 15:12 от Morena

# 382
  • Пловдив
Това Просеко с купона някакво специално ли е или новогодишното дето беше на 2лв?
друго е...онова е шампанско.

Зехтин има ли?

# 383
  • София
И аз ще купя органайзер за багажника на колата, но се чудя кой от двата да взема.

# 384
  • На изток от Ада
Пийк, виж маратонките четвъртък. Има черни. На мен са ми много удобни от мин години

# 385
Това масло как е като качество?
И защо се нарича маслиново масло, а не зехтин? Някаква разлика ли има между двете 🤔

# 386
Пийк, виж маратонките четвъртък. Има черни. На мен са ми много удобни от мин години
Благодаря ти! Загледах ги, но нямам физическа възможност да стигна до Лидл тогава Sad

# 387
Хубав е зехтинът. Така го наричат вече (olive oil).

# 388
  • София
Давам, убийствено добра спанакопита -
НАЙ - ДОБРАТА ГРЪЦКА СПАНАКОПИТА-
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2021/05/blog-post_17.html

Marcheva, извинявам се за офтопика, искам да я направя тази спанакопита, но гледам, че в оригиналното видео на Димитра всичко е по около половин килограм (кори, спанак, сирене, рикота). В твоята рецепта корите и спанака са увеличени по 1 кг., а останалите продукти са като в оригинала. Това нарочно ли си го променила, т.е. по-вкусно е така, или е грешка?

# 389
  • Sofia
Сега минах през Лидл само за тост хляб, ама щипнах и едно броколи, рукулата я оставх за утре или сряда...
Обаче в пекарната видях Ново - Мини пърленки - толкова са сладки, като всичко малко... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт