Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 226
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 510
  • На изток от Ада
Нищо де, спестили са от Коледният пазар за някои хора. Аз съм купувала 2 вида. С портокал и с шоколад.

# 511
О, дано се появят и тук! На мен не ми пречат, защото не ползвам само тях, а имам 3-4 вида сапун едновременно и ги редувам.

# 512
  • София
От гръцката седмица купих рендосано сирене. Вчера го отворих - отвратителен вкус. Не знам дали, защото е от овче и козе мляко, или е развалено, но не става за ядене, а в срок на годност.
И аз имам в хладилника, но не съм го отворила още. От последната гръцка бях купила на майка сармички, че много ги харесва. Каза, че не били същите.

И аз не гледах като ги купувах и после се оказаха с киноа. Въобще не ми харесаха.

# 513
  • софия
От гръцката седмица купих рендосано сирене. Вчера го отворих - отвратителен вкус. Не знам дали, защото е от овче и козе мляко, или е развалено, но не става за ядене, а в срок на годност.
И аз имам в хладилника, но не съм го отворила още. От последната гръцка бях купила на майка сармички, че много ги харесва. Каза, че не били същите.
И аз не гледах като ги купувах и после се оказаха с киноа. Въобще не ми харесаха.
Хахахахахаха, 100% съм сигурна, че не е чела и не е разбрала. Не че аз съм чела. Ама кой да предположи, че гръцките сарми са с киноа? Затова не са ѝ харесали. Има още една консерва, ще ѝ обърна внимание.

# 514
Долче, супер (за мен), ако са пуснали вече пролетния микс за супа. Днес бях, но не ми хрумна да проверя в нашия филиал, защото миналата седмица имаше само още от зимния. А аз ненавиждам брюкселско зеле, детето също го плюе и като има по 10 топки вътре, които да хвърля и.. То не остана мат'риал за супа Simple Smile

# 515
  • София
Купувам доста често зеленчукови миксове и всичко си е о. к. На микса за супа сякаш са в повече морковите, но и от другите зеленчуци има достатъчно.

Вчера ми казаха, че кутията с 2 парчета торта Гараш струвала 6.49лв. Преди малко бях в Лидл, няма промяна на цената и вчера не е била със завишена цена. Нямаше цветя....
Купих хваления сос Пири Пири. Дано да се хареса.

# 516
Има ли микс за супа, в който да няма праз?

# 517
В пролетния няма. Те всъщност са два вида - пролетен и зимен. Аз поне не съм виждала друг.

# 518
  • София
От марките олио - за около 4лв кое е по-добро /не само за Лидл/
РС беше към 4 и нещо. В други маг-ни не съм сравнявал.
това на 3.89лв не съм го виждал до сега?
Скрит текст:

Тези купони някой иска ли ги:
Скрит текст:

Скрит текст:
Днес случайно не се ли появиха ананаси? Изтича ми купона. Sad А в това време не ми се обикаля напразно. Sad

Пиши им за компенсация, онзи ден една жена пита и това я посъветваха в магазина...
Аз имах 5 лв купон , защото им писах
По каква линия са тези 5лв?

# 519
По линия, че нямаше ананаси ,а имах купон за 1ст ананаса

# 520
  • Велико Търново
Вярно ли е че лидлите, метро и кауфланд във Варна са почти празни?

# 521
Ще ходя за кашкавал и мляко, та да ми препоръчате нещо друго от сегашната седмица? Ще взема литъл джемки да ги пробвам. Кнедлите хубави ли са? Как се приготвят?

# 522
Не, от къде е тази информация?

# 523
  • Велико Търново
Близък мой приятел ми каза, като се чух с него. Все се шегува с мен, че се запасявам, но сега ми звучеше сериозен... Затова и питам, дали е така.

# 524
Близък мой приятел ми каза, като се чух с него. Все се шегува с мен, че се запасявам, но сега ми звучеше сериозен... Затова и питам, дали е така.
И в Лидъл бях вчера, и в Кауфланд. Нищо подобно не забелязах.

Общи условия

Активация на акаунт