Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 104
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 525
Има ли микс за супа, в който да няма праз?

За супа ползвам мексиканския микс. Ако не Ви дразни царевицата, е чудесен.

# 526
Взех лаленца, но пъпки, само те бяха свежички. Тия с отворените чашки бяха много хубава разцветка розовко с бяла ивичка, но бяха нещо с изтекъл срок, презрели, а не ги бяха намалили, май не намаляват цветя лидълци Rolling Eyes Имаше празничко по рафтовете, мотат се някакви младежи да зареждат, много непрактично, а те май само някакви туткави вземат, едни дето все изглеждат като изпаднали в дълбок размисъл. Имам купонче за пекарната и нищо не ми се яде от там, а в тия времена не ми се ще да пропусна аванта, изтича днес, но обядвахме сандвичи и хич не ми се мисли за повече тестяно Satisfied  Вчера уж ходих само за сиренце, а натоварихме една количка плод-зеленчук, мисля днес да откараме на салати. Напомнихте ми че имам зеленчуков микс на дъното на фризера, сигурно вече е станал на ледена тухла. Аз по принцип предпочтам да не купувам готови, а да си ги миксирам вкъщи от пресен зеленчук.

Сиренето с повишено съдържание на вода не е кусур, просто различен продукт, все едно да се сърдиш че кремвиршите не са салам ¯\_(ツ)_/¯

Да му мислят тези дето да свикнали "от кокъл" но не са се научили да го гледат/ловят Simple Smile
Не се кахъри, скоро ще може да си правиш кюфтенца от комари😁

# 527
В Лидл на Халите нямаше олио, всъщност имаше само един вид, а другите 2-3 вида липсваха, включително и хваленото тук двулитрово.
Детските шампоани 2в1 от купоните, хубави ли са?

# 528
За тази цена са повече от прилични, но за децата по принцип предпочитам детските на Нивеа, там цената отива обаче двойно. Така че - въпрос на бюджет и предпочитания, според мен лидълските биват - поне досега (и ако не са сменили нещо в производството в последно време).

# 529
Вярно ли е че лидлите, метро и кауфланд във Варна са почти празни?
Нещо празно е имало но какво и къде ... Питай го дали не е сънувал. Скоро покрай ембаргото на Русия доста фирми ще си ядат сами продукцията, но да поживеем да видим.

# 530
  • София
И в Лидл, и в Кауфланд бях днес. Не видях празни регали.

# 531
Вярно ли е че лидлите, метро и кауфланд във Варна са почти празни?
Не, от къде е тази информация?
Близък мой приятел ми каза, като се чух с него. Все се шегува с мен, че се запасявам, но сега ми звучеше сериозен... Затова и питам, дали е така.
Кауфланд Бриз във Варна си изглеждаше напълно пълен и нямаше опашки на касите.

# 532
Здравейте, виждали ли сте в София останали бройки (размер S) от якетата за бременност и бебеносене от февруари? Днес писах на контактите на Лидл, но ми върнаха полуавтоматичен отговор, че съжаляват, че не съм го намерила в моя филиал, вече не изпращали артикули до конкретен магазин, не ми отговориха и къде може да бъде налично.

# 533
Кой беше фен на Литъл Джем салатите? Имам купон и с радост ще го дам, ако има интерес Simple Smile от 2.69 на 1.99 за 240гр.

Тези партенки за празните магазини са вече супер досадни. Опити да се всява паника. Също като истерията с бензиностанциите. Не, няма празни магазини.

П.П. С кои кори ще се получи най-добре спанакопитата? Сънувах я снощи Joy

# 534
  • Sofia
Кой беше фен на Литъл Джем салатите? Имам купон и с радост ще го дам, ако има интерес Simple Smile от 2.69 на 1.99 за 240гр.
П.П. С кои кори ще се получи най-добре спанакопитата? Сънувах я снощи Joy
Може ли на мен, моля! Simple Smile
Аз с обиковени точени кори правя най-често.

П.П. Нека е за друг купона, оказа се, че си имам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 22:05 от Morena

# 535
Ами, не са партенки. Днес Лидл в София (българосъветската дружба) беше доста опоскан. Рафтове с варива, кроасани, сухари, кексове и някои други, които са внос и по-трайни като цяло, бяха празни. Не знам дали е от затруднения в доставките или презапасяване, но е факт.

# 536
Много хора пазаруват доста такива неща, за да носят в центровете на БЧК. Вероятно просто не успяват да заредят навреме. Ако е минал някой и е взел всичкия боб, докато заредят от склада, има едно време, в което рафтът ще стои празен. Не мисля, че е презапасяване. Ако беше презапасяване, щеше да е повсеместно. В началото на Ковид кризата нямаше мая, брашно, макарони по никой от магазините.
Все се чудя хората, които изкупиха маята тогава, в крайна сметка омесиха ли нещо или просто я изхвърлиха, като ѝ изтече годността? 😄 И дали има хора, които още имат запаси от тоалетна хартия от преди 2 години?

# 537
Около нас са добре запасени магазините. Не са ми  направили впечатление празни рафтове

# 538
  • Sofia
И при нас не забелязах празни рафтове, не че съм гледала, ама би ми направило впечатление... погледнах  олиото конкретно - всякакви видове имаше и нормални количества.  
Взех пилешки бутчета днес, пекат се вече.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 19:39 от Morena

# 539
Може. Не мога да споря, но не е от днес, а поне от 10 дни, да не кажа повече. Този филиал по принцип е зле зареден, защото е малък ли, нямам идея, а уж е в топ центъра на града. В началото на Ковид хората се запасяваха, защото мислеха, че ще има недостиг и ще са затворени. Сега смятам, че ако има такова нещо е по-скоро от очакването за голямо поскъпване.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 06:18 от Venel82

Общи условия

Активация на акаунт