Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 077
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 540
  • На изток от Ада
Пийк, има я

# 541
Вчера вечерта бяхме в Метро 2 в София и нямаше нито 1 литър олио. Днес минахме през Лидл и взехме. Имаше ограничение от 2 бутилки за тези, които са по 2 литра или 3 бутилки от по 1 литър. Може собствениците на магазини да са изкупили олиото в Метро.

# 542
  • София
............

П.П. С кои кори ще се получи най-добре спанакопитата? Сънувах я снощи Joy
За тази  рецепта ползвам кори за баница, но гледай грамажа, нека да е 500 г

# 543
............

За тази  рецепта ползвам кори за баница, но гледай грамажа, нека да е 500 г
Е то не зависи ли от тавата?
Аз нарочно търся 400 гр. и по-малки ако има. Да се изяде наведнъж, че после само се подмата и не е вкусна. Която и да е баница де, не тази конкретно.

И се сетих за тоя виц Joy
Скрит текст:
Едно време се купуваше лигнин (нямаше дамски превръзки). Един овчар от планинско село дошъл в града да си пазарува и видял, че в аптеката има опашка.
- За какво чакате ма? - питал жените.
Те какво да му кажат... рекли:
- За кори за баница.
И той си направил сметка, няма да е лошо жена му да изпече баница... Наредил се... дошъл му реда, аптекарката му подала един пакет, а той рекъл:
- Маке, дай юще малку!
- Колко? - питала аптекарката.
- Ми дай юще два-три пакета! На жената ТАВАТА е голема!

# 544
Хайде взимайте ги тез купони не ги искам Grinning

# 545
  • In transit
И при нас залежава от него, явно не само ти не си го харесала, разчуло се е. 😃 Има и много френски сирена на -30%, но ми стига толкова.
И аз подмятам едно от него. Постоянно го местя из хладилника, не съм измислила къде да го вложа. От френските сирена само прясно козе имам, но виж от испанските и хърватските имам още от предната промоция.Blush
Мога да карам на сирене и вино поне седмица и сигурно няма да свършат запасите. Joy

Дидити, имах такава вафла, но два пъти не я намерих и се отказах...няма да обикалям магазина, заради една вафла.

# 546
И при нас залежава от него, явно не само ти не си го харесала, разчуло се е. 😃 Има и много френски сирена на -30%, но ми стига толкова.

Дидити, имах такава вафла, но два пъти не я намерих и се отказах...няма да обикалям магазина, заради една вафла.
До касата трябва да е, мисля. Но 6 каси, различни неща има, трябва се проверят Astonished
Иначе да, обиколих 3 пъти един път за маслини..а то какво..сложени под фризерите за пица и над тези за сладолед представи си...
Хитруши са тези лидълци да знаете...нарочно забатачват стоката да обикаляш като луда и да сложиш непредвидени неща в количката..класически номер.

# 547
Някой има ли достъп до новата брошура да я сподели?

# 548
  • София
............

Скрит текст:
За тази  рецепта ползвам кори за баница, но гледай грамажа, нека да е 500 г[/spoiler]
Е то не зависи ли от тавата?
Аз нарочно търся 400 гр. и по-малки ако има. Да се изяде наведнъж, че после само се подмата и не е вкусна. Която и да е баница де, не тази конкретно.
Правя я в тава 24/35 см, това е ориентир

# 549
Вече в Лидл не се продават от розовите женски самобръсначки? Само при нас ли е или са ги разкарали като артикул?

# 550
Ще погледна за розовите самобръсначки, ако се сетя в магазина...
От известно време до касите при нас са сложили някакви витамини...Махнали са малките мокри кърпички и са сложили витамините. Жалко, в 99% от случаите се сещам, че ми трябват малки мокри кърпички, докато чакам на касата...Едва ли масово хората се сещат на касата, че им трябват витамини, но не знам защо са решили, че точно там е най-подходящото място...🤔🙄
Тези кифлички с шоколад от харесваните ли са?

# 551
  • София
..............
Правя я в тава 24/35 см, това е ориентир
......и само да се допълня, че всяка баница , независимо дали е нашенска или гръцка и т.н , със зелении е много хубава и студена, а тази която препоръчвам остава много хубава, когато е студена, не ти пари жестоко плънката и спанака остава много сочен.

# 552
  • София
Пратих ММ да мине на Лидл Раковска одеве, нито една бутилка олио не е имало. Чудна работа...

# 553
  • In transit
Пратих ММ да мине на Лидл Раковска одеве, нито една бутилка олио не е имало. Чудна работа...
Какво му е чудното, по новините казаха, че станало 6лв. литъра...сигурно са го изкупили.

# 554
  • София
Какво му е чудното, по новините казаха, че станало 6лв. литъра...сигурно са го изкупили.
Е да, спекулата ще бъде в разгара си. Ако ще и 10 лв да стане, не ми пречи, консумираме много малко.

Общи условия

Активация на акаунт