Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 225
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 600
Сега гледах предстоящите промоции на lidl.bg, и видях, че към контактния грил има добавка, поне мисля че преди нямаше де, интегриран контактен термометър.
Но за 50-60 лв. Отгоре 🤐
Да си премерят температурата първо те 😁😄😁
Долче, видях че има кана Аквафор 😉
Skk , водоструйката няма нищо общо с разните концентратори и накрайници,  но ще чака по- добри времена..наистина цените скачат главоломно и всеки страни от не чак толкова необходими вещи 🙂

# 601
Цената на сиренето,  че расте е ясно, но да има почти 1/3 опаковки в това състояние,  на тази цена....
Скрит текст:

😳😳😳 това кога се случи?!

# 602
  • Sofia
Цената на сиренето,  че расте е ясно, но да има почти 1/3 опаковки в това състояние,  на тази цена....
Скрит текст:

😳😳😳 това кога се случи?!
Когато и да е, като почти всичко останало и то...

Днес видях НОВО - компот от манго, същите консерви като кокосовото мляко. Simple Smile

# 603
Ние основно готвим с мас, но за разни постни манджички си ползваме олио. А и скоро идва времето на козунаците, там също ще трябват (е, и масло, де...).  Но и по други теми коментират промоцията в Била, че вече е само спомен. То беше ясно още в 7:30, като бях там - на рафта беше празно, имаше по средата на магазина бяха струпали кашони, а интересът към олиото беше завиден. Иначе в събота в Кауфланд ще има олио за 2.99, но подозирам, че и там за секунди ще се изкупи. Наистина във Фантастико (ходих по обяд) олиото на тяхната си марка е на 3,89 и си има доста, дори пред мен дозареждаха.

Нали има фенове на литъл джем салатите. Ако някой иска купона, а няма, нека ми пише.

# 604
Като стана въпрос за масла, олио и цени. От Турция 1кг краве масло опаковка ми я донесоха за 9лв, защо има такава огромна разлика с тук.

# 605
  • София
Олио не ползваме изобщо, зехтин малко. Без мазнини се готви вкъщи, но ползваме семена и ядки.

Търся купон за белгийските гофрети, ако някой реши, че му е излишен.
аз имам... Някой ако има излишна квадратна кутия от сладките преди 3 седмици...да пише.

# 606
Като стана въпрос за масла, олио и цени. От Турция 1кг краве масло опаковка ми я донесоха за 9лв, защо има такава огромна разлика с тук.
Аз януари си взех от там на такива цена и Св питам същото за тия луди цени тук.
Ама спирам да коментирам цени, че като ги спомена и все някой ми се дръвчи какво съм очаквала , не съм ли виждала какво става ала бала. Ми, виждам, ама що не ми е позволено да коментирам , не знам.
Щом олиото се купува на всяка цена, не виждам какво ще спре производителите да качват още цените.

# 607
Пийк точно същото си мисля и аз, даже днес видях снимка на цена на олио в Англия паунд и нещо и снимка от българските магазини - цена над 5лв

# 608
Много благодаря на Setty за бързата реакция за купона! 🌼

Относно мазнините, съжалявам, че Лидл спряха олиото от гроздови семки. Това слагах в печива. Също и кокосово масло, ако рецептата позволява.

Още повече съжалявам, че в България е пълно със спекуланти!

# 609
Здравейте! И при нас като при Bradley Cooper - само бележка и то в единия филиал на Била относно олиото. Но и от другите марки на редовна цена - скромна работа откъм налични количества по рафтовете. Но все пак някой е видял, митичното олио Калиакра. Купих си пак Калиакра, но 2 л за 9 и нещо.
В Румъния олиото е на нормална цена - замислям едно ходене съвсем сериозно. Таксата и винетката ще оправдая с общо пазаруане + разходка.
Критерии за заможност - резервоар с гориво, таратор и пържени картофи Simple Smile
Последните брошури нещо не са ми интересни. Детски потници бих купила, защото има 2 бели в комплекта - почти всеки ден детето има физическо и въртя яко бели тениски и бели потници.

# 610
Впрочем на новата брошура пише, че свалят цените на над 60 продукта. В приложението, не Лидл плюс, другото, може да се видят всички намалени продукти.

# 611
Девил, забрави и шопската салата 😀 Че с тези цени на сирене, домати и краставици...🤐🙄

# 612
Аз ще се запася с кашкавал в синята опаковка. Много го харесвам.

# 613
  • Велико Търново
Този от 1.5кг ли?

# 614
Този от 1.5кг ли?
Да. Той вече е в ПА ама на цена от 16 лв за кг

Общи условия

Активация на акаунт