Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 226
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 630
За какво си го ползвала , че ми се стори мек и не взех, понеже в нас предимно през ренде минава преди ползване.
За сандвичи на фурна за децата, но аз слагам резен, а не настърган

# 631
Браво на КАМ, нито балонират цените, нито разрешават психози. Как ли пък не е нормално човек да държи по 2-3 стека олио вкъщи. Дом ли е това или склад. Въобще, заради ненормалните условия на живот хората трупат 5 бали тоалетна хартия, 5 стека олио, 20 пакета леща, 30 пакета брашно...

# 632
Браво на КАМ, нито балонират цените, нито разрешават психози. Как ли пък не е нормално човек да държи по 2-3 стека олио вкъщи. Дом ли е това или склад. Въобще, заради ненормалните условия на живот хората трупат 5 бали тоалетна хартия, 5 стека олио, 20 пакета леща, 30 пакета брашно...
Клас да е като тръбят постоянно " поскъпване , поскъпване, инфлация"? Ей на, кажеш, че нещо е скъпо, пък ти рекат : ми ти ко очакваш?
Вчера пътувах с автобус 4 часа, шофьора пуснал радио , тезите бяха 2: бежанци, инфлация.

# 633
  • София
От както имаме фраер, мъчим 1 бутилка олио по 3 месеца.

# 634
От както имаме фраер, мъчим 1 бутилка олио по 3 месеца.
Вкъщи нямаме фрайр, ама пак 1 бутилка я търкалям даже повече от 3м.
И аз се чудя за какво точно олиото нападнаха да запасяват...

# 635
  • София
С олиото си е жива спекула, но за съжаление няма да му свалят цената, даже и да се нормализира пазара, така ще си остане, както си остана маслото и други продукти, защото е свободен пазар и няма кой да ги задължи да свалят цените, вече такъв номер не играе. Запасила съм се с 4 литра и повече няма да купувам,  основно ползвам зехтин за готвене, и масло за сладкиши, при мен мас не играе по никой повод, забранено е със законно този продукт да се ползва. Какво значи запасяване, ако купя брашно на количество то най-вероятно ще граняса, или подобно нещо ще му се случи, имам 2 кг и това е, също 1 кг бял боб 1 кг леща, това не е запасяване, а нормални покупки. А тези които наистина се запасяват къде ли ги държат не ми е ясно, в мазето си?!????

# 636

Напълно се съгласявам с теб.
Отделно, че в КАМ има много хубави стоки на супер цени.
Тази седмица има смес кашкавал от крава и овца на 13.99 македонски...Много е вкусен.

Относно испанската седмица в Лидл- пипалата от калмари стават ли вкусни и как ги приготвяте?

П.П. Неприятно впечатление ми направи днес една дама с повишен телесен индекс в магазина на „Царица Йоанна“ 20 която всячески се опитваше да надвика диктора за да се кара на дъщеря си:Ния, Ния, ела тук, не пипай нищо,след мен.Освен всичко и хвърляше продуктите дето детето слагаше в количката без нейно разрешение Sad

# 637
  • Буркина Фасо
Надявам се цената на олиото да се нормализира след проверките. В момента е ситуацията с горивото отпреди 2 седмици. Няма да се втурна точно в момента да се запасявам на настоящата цена
как ще го нормализира при свободен пазар?
само мораториум като при тока. но след отпадането му цените пак ще хвръкнат. със сигурност нагоре. Smiley

# 638
Ще се нормализира след като тия дето се презапасяват спрат да купуват седмици наред и стоката залежава...какво ще го правят иначе? Ще го изнасят в съседните държави, където е по-евтино?

# 639
  • Буркина Фасо
Ще се нормализира след като тия дето се презапасяват спрат да купуват седмици наред и стоката залежава...какво ще го правят иначе? Ще го изнасят в съседните държави, където е по-евтино?
глупости ...презапасяването влияе когато няма наличности. а в случая не е така.
ти ще се запасиш с 1 стек, аз също. всички ще се запасим и след това какво ? - цените ще паднат ?
специално снощи ходих до Билла. беше пълно с Калиакра от 1 и 2 л.  никой не купуваше. очакваха днешното
намаление на 1 л.  сутринта бях от първите в Билла.  нито една бутилка от 1 л. и наличие на 2л.
трудно ми е да повярвам, че през нощта, когато не работи магазина някой се е запасявал. след седмица, когато свърши промоцията ще има олиото, което нощес са го скрили. това е спекулация.

# 640
Ще падат защото има конкуренция, а стоката има срок на годност (и ако е вярно, както правителството казва , че имаме суровина за години напред).

# 641
  • София
Вчера слушах по новините, че производителите нарочно си държат запаси с олио и не снабдяват магазините, защото чакат да му се вдигне цената и тогава ще го продадат по-скъпо. Ужасно е, но не е нещо неочаквано за Бг манталитет. Надявам се да ги спукат от проверки и да има промяна в цената, както дизела и бензина со върнаха цените под 3 лв. след като почнаха да ги проверяват. Аз съм без кола от две седмици и няма шанс да се добера до Лидл, но онзи ден в Т Маркет исках да си взема една бутилка олио, каквато и да е за 3-4 лв. и имаше празни рафтове 😃 Направо ми напомни за тоалетната хартия. Седяха някакви опаковки големи на цена 10 лв и нагоре. Този народ полудя съвсем за жалост. Исках  доста неща да взема тази седмица, но явно няма да е. Дано поне другата седмица имам кола, че много ми трябват гащя 😊 Морена, възползвам се, че четеш темата - страшна рецепта за милинки имаш. Пръстите си облизахме, а не мога по принцип да меся.

# 642
Момичетаа, потвърждавам , ако имате купон за продукт и този същият продукт се случи че е намален за всички в магазина червен етикет, то купона взима намалената цена от магазина и отгоре ви слага отстъпката за купона. Така имате 2 отстъпки...но в случая само за 1брой Laughing

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 21:00 от Didity02

# 643
  • Sofia
... Морена, възползвам се, че четеш темата ...
Деси, благодаря за доверието! Много ми е приятно, че са ви харесали и заповядай отново! Simple Smile
Сега ти забелязвам лентичката - лека и безаварийна до края! Simple Smile

Скрит текст:
Като се сетя какво чудо беше при мен с щерката... около 20та седмица се освестих и после беше мнго хубаво. Simple Smile Такова драйфане беше, като отидох на лекар с обезводняване, направо ме арестуваха, че чак тогава съм отишла и лежах да ме хранят със системи. Нищо, ама нищо не оставаше в мен....

# 644
С половин ухо чух някой да твърди по ТВ тази вечер, че след войната цената на олиото ще падне. Но не обърнах внимание кой, понеже не го и вярвам. Smirk

Дайте линк към рецептата на Морена за милинки, моля.

Общи условия

Активация на акаунт