Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 164
  • 2 117
  •   2
Отговори
# 810
Леми, а този зехтин хубав ли е?

# 811
Не съм го пробвала още, но Долче ми го похвали. А и тук са го коментирали, но честно казано, не помня с добро или не 😁

# 812
  • Пловдив
Добър е...от др.седмица ли ще е намален?

# 813
Мистик, от понеделник до 10 април(ако остане, предполагам).

# 814
  • Пловдив
Мерси...взех от тоя седм.дето е на промо, ма все пак Simple Smile

# 815
Тези от Вас, които имат контактен грил искам да попитам пуши ли като обикновената Ел. Скара?

# 816
А кашкавала от 1 страница как е? Досега еинсхй купувам големия ба пилис, но нещо изчезна в Шумен.

# 817
На нас в къщи Коста Доро ни горчи, та не го взимам. Ще взема да пробвам Примадоната, и ако е ок, може да взема още 1-2 бутилки, ако има.
А кашкавала от 1 страница как е? Досега еинсхй купувам големия ба пилис, но нещо изчезна в Шумен.
Писаха, че бил мек, но пък на тази цена...🤔 Аз по евтин от 14 лв тези дни не видях.

# 818
  • Sofia
Видяхте ли сега, реших да се запася с 1 бутилка зехтин на 13 лв. и се набутах 😎

Скрит текст:
Много пъти сме го набюдавали това... тъкмо купим нещо и следващата седмица е на промоция.

Деликатния зехтин е хубав.

# 819
И на нас коста дорото ни горчи ,затова питах.

# 820
  • Пловдив
Хм...не съм го отворила Коста Дорото. Гадно, ако е горчив.

# 821
  • Sofia
Торчивите зехтини в дресинг не ни горчат, та не са ми проблем. А аз зехтин купувам само екстра върджин за директна употреба (за салати основно, а като е някоя със зърна или въглехидрат - как лети зехтина...), без готвене, та нямам идея при готвене как е.
Пък деликатният разбира се е с деликатен вкус/не толкова горчив демек.

# 822
За мен горчивият зехтин е ок за готвене като вкус

# 823
Сега го пробвах, сравних го с Каламатата. Левият ми харесва, има лек и деликатен вкус и аромат, но като го помиришеш в бутилката, е започнало да дъхти на пластмаса. Примадоната също има лек и деликатен аромат и вкус, после се усеща характерната за зехтините парливост, но лека. По-приятен и поносим е в сравнение с Коста Доро например, който пък се харесва на много хора.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 12:32 от Lemy

# 824
Приемам препоръки за горчив качествен зехтин в Лидл, ако има.

Общи условия

Активация на акаунт