Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 424
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 020
От безкабелната ютия съм доволна, много ми е удобна като не се пречкат кабели. На памук издържа до към 1:30-1:45 мин., после се връща на основата за 10-15 сек. , но докато се презарежда тъкмо нагласявам дрехата.

# 1 021
И как са конкретно тези козметични огледала? Всеки път ми се струва различни че пускат.

# 1 022
Купих тестото за пица, което е замразено, по две в пакет. Размразих половината напълно и правих пица, която изобщо не се надигна, стана твърда и едвам се ядеше. Пекох на предварително загрята на 200 фурна, признавам си, малко по-дълго, защото все очаквах да се надигне и накрая се препече. Кажете как го правите вие, че аз явно някъде греша.
За кое тесто за пица става въпрос?
Това което е намалено на 0.64 лв., 400гр.?
400г за две пици... трябва да са доста  малки...  Simple Smile
Като правя пица около 30см диаметър - само брашното ми е 220г  и около 150мл вода и олио... отиват към 400г.
Тестото е едно, 400 гр.

# 1 023
  • Пловдив
Набързо да кажа, че никое готово тесто за пица, не ми харесва, включително и това на Лидл, но около 2 пъти в годината ми спасява положението когато съм в идеен запек и липса на време за по-читава храна.
Взех си за сефте рачел от РС и много ми хареса. Сладък, хрупкав - бижу! Ръснах от соса по миниеклерите и ММ веднага ме подяде. 😋

# 1 024
От безкабелната ютия съм доволна, много ми е удобна като не се пречкат кабели. На памук издържа до към 1:30-1:45 мин., после се връща на основата за 10-15 сек. , но докато се презарежда тъкмо нагласявам дрехата.

Може ли снимка на тази безкабелна ютия?

# 1 025
Моля, ето я:
Скрит текст:

Само че моята е от преди няколко години, малко са им променили дизайна на основата.

# 1 026
Здравейте от Лидл си взех малката прахосмукачка за трохи и вода, но нямаше зарядно. Та въпроса ми е от къде мога да взема такова зарядно?

# 1 027
И аз оставям тестото за пица да постои известно време на стайна температура. А най-добре на загрята до 50 градуса фурна и после изключена. И печене за кратко. Не правя често пица с него, но спасява положението. За мен най-вкусната пица не е с тънък хрупкав блат, а с тънък, неравномерен и "пластичен" блат под плънките, но с по-дебел борд без плънки (там може и да е хрупкав).

# 1 028
  • София
Трета поред скреч карта - нищо. Скръндзи Smirk

# 1 029
Ау това ще го дебна
На мен ще ми изкара с едно зареждане месечно, толкоз гладя 😁
За птиците - връщам се от изложение в Италия, където едни от главните участващи бяха птиците... Еми скоро готово тесто и замразена пица няма да погледна 🤣🤣🤣
Няма такъв кеф 😁
Иначе имам едно такова тесто замразени, децата се спасяват и импровизират, когато майка им ги зареже 😜 макар че напоследък малката сама меси, но за спешен бърз глад върши работа

# 1 030
Духи, къде беше изложението за птици? 😛 Щегувам се, и моето мнение е същото за замразените пици и теста за пици...🙂 Но понякога прибягват до тях вкъщи и ги харесват.

# 1 031
Аз питах за четките дали са хубави като качество наличните в момента.
Ако помня добре всички харесаха тези
Скрит текст:
,но от много време не са ги пускали.

# 1 032
  • Sofia
... Набързо да кажа, че никое готово тесто за пица, не ми харесва, .. ми спасява положението когато съм в идеен запек и липса на време за по-читава храна. ...
Страшен лаф, умрях от смях...

... За мен най-вкусната пица не е с тънък хрупкав блат, а с тънък, неравномерен и пластичен блат под плънките, но с по-дебел борд без плънки (там може и да е хрупкав).
Те такива са пиците у нас.  Simple Smile

Скрит текст:

# 1 033
Духи, може би трябва да допълня и уточня, че това (1:30 мин.) е максималното време, при вече поработила и по-добре загрята ютия. Когато е в началото на включването е до към 35 сек, после оптималното е може би 40-50 сек, преди презареждане, за по-измачкани дрехи се отнася, за по-малко сигурно ще може и повече преди презареждането.

# 1 034
Някой има ли впечатление от гофретника ? Много му се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт