Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 286
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 200
Пропуснала съм семената за покълване. От днес ли са?

# 1 201
Тук там, ето го оригинала на Джоузеф, изкопирали са го, но цената на лидл е много добра и според мен си заслужава
https://www.amazon.co.uk/Joseph-Counterstore-Utensil-Chopping-Bo … p/B072KP4LZM?th=1

# 1 202
  • София
Скърца като гума като се яде, на мен не ми харесва.
Скърца като гума , ако не е приготвено, не може да се яде сурово, така да го кажа,  на грил тиган за кратко и се поднася горещо с малко капки хубав зехтин,  фантастично е за моята кухня , но е въпрос на вкус, разбира се.
Довечера ще мина да видя какво има, но основно за сирене Стилтън,  изядоха ми го ми, уж не обича ли сирене с плесен, ела да видиш дали пък не обичат...и спанак искам да взема и нещо друго, ако ми хареса.

soul, лошото на млечните е, че действат лошо в/у костите, правят възпалителни процеси, като артрити, и разни подобни, затова не са полезни много, ама пък са ми много вкусни

# 1 203
Мариат, ако става въпрос за семейната за кълнове, аз гинвидях вчера в нашия филиал. Вероятно ги е имало и преди това, но откога точно...не съм се заглеждала в онази част на магазина (а уж се пада точно до входа). Просто обикновено подминават зоната. 😃 Тъкмо наскоро гледах видео за такива семена и се чудех къде ли ги продават, много се изненадах, че ги има в Лидъл. 2,59 мисля беше цената на опаковката.

# 1 204
Скърца като гума , ако не е приготвено, не може да се яде сурово, така да го кажа,  на грил тиган за кратко и се поднася горещо с малко капки хубав зехтин,  фантастично е за моята кухня , но е въпрос на вкус, разбира се.

Пробвано в Кипър на различни места, приготвено, не сурово. Въпрос на вкус и мнение.

# 1 205
Dolce, какви са тия целогодишни кълнове? правиш си кълна и го изяждаш. другият вариант е поници, но и там не виждам как ще имаш за дълго време.

# 1 206
  • Пловдив
Детските дрехи ги пускат по-рядко, а дамските XL веднъж годишно и то някакви парцаляци или клинове, потници и гащи само. Абе, текстилът им отдавна заприлича на парцаляци на килограм.
Само дънки за ММ, грейки и детски потници и чорапки купувам от там текстилно.

# 1 207
Лидл напоследък не се стараят много с дрехите. Други магазини ги изместиха успешно.
От гръцката седмица харесвам локума (и обикновения, и микса).
Напоследък се пристрастих към печени те фастъци, по 200гр в пакет. Откакто бяха на промоция по 3 пакета и ги опитах, си купувам редовно.
Вчера открих топлата вода 😁, багета с масло в подправки, замразен продукт, на промоция тази седмица. Онзи ден видях на касата, че една жена си беше купила и ми се дояде. Вчера купих, всички вкъщи я харесаха. Ще пробвам и тази с чесново масло.
Замразени вишни има много при нас, като бяха на промоция май нямаше голям интерес.

# 1 208
Благодаря, Долче!

# 1 209
Тези багети и ние много ги харесваме, но избягвам да чета отзад съдържанието, че сигурно ще ми се изправи косата.За това и взимам замразеното тесто за пица - тук някой беше писал , че съдържанието е добро и сега като погледнах, реално няма никакви консрванти и гадости вътре( за това и взимам редовно за децата за пица и мекици).
Аз с един скромен пазар се отчитам днес - пил. бутчета, замразени зеленчуци на оферта, айсберг, мляко , сметана пак ( да има), ягоди , мини еклери и една кутия торта гараш с купон( за душата малко) ...и някъде по трасето съм затрила пушената сьомга ( уж я сложих в количката , а я няма в бележката).
И аз да не остана по назад , взех за проба една безкабелна ютия на 24лв ( ами то без пари бе , по евтина от кило сьомга ..да му се не види Simple Smile) .

# 1 210
Подарявам купони:
Скрит текст:

# 1 211
Дрешките стават все по-тънки, има тоалетна хартия по-плътна от техните материи Rolling Eyes

Багетките с масло стават супер като им поръсиш и малко кашкавалче отгоре преди да се запекат, после ги бухваш в една доматена салатка или в спагети болонезе и хрупаш.

# 1 212
  • София
Скрит текст:

[/quote]

Пробвано в Кипър на различни места, приготвено, не сурово. Въпрос на вкус и мнение.
[/quote]
Не е твоята храна и го пропускаш, вярно е, че не всеки го харесва, няма лошо.

# 1 213
Спагети с хляб - не мога да се съглася.

# 1 214
Спагети се поднасят с брускети много често.
А най-вкусните спагети, които съм яла, бяха с песто от не помня вече какви подправки и пресни картофи. И на мен ми прозвуча странно - спагети а картофи, но беше фантастично.

Общи условия

Активация на акаунт