Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 280
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 230
По темата за дрехите:
Знаете ли горе-долу по кое време се очаква да заредят дрехи за бременни?
Чакам роклите и по-точно дънковите

# 1 231
Някой взе ли от пилешките бутчета от днес?
Аз ги сготвих вече. Притеснява ме, че имат дъх на стар кокал. А и не са вкусни. Срок на годност 25.03.

# 1 232
  • На изток от Ада
Имаше преди може би месец дрехи за бременни.
Долс, има ги кремчетата

Взех олекотени яке розово намалено на 19.99 лв

# 1 233
  • Бургас
Бутчета нямаше в Бургас, клон Изгрев.Дори етикет не намерих.Ползвам ги предимно за супа, че има и кост малко за бульон. Иначе си напазарувах великденските продукти, които си бях наумила. Само шоколадовите капки не открих, но има и в други магазини.

# 1 234
Дрехи за бременни скоро в самите брошури май не е имало,като изключим клиновете преди няколко месеца и якето за бебеносене.От друга страна в гръцкия лидл има почти всяка седмица по нещо,дали за майката,или за бебето.

# 1 235
На багетата с билки и аз мижах като приготвях, но днес за тази с чесново масло отворих едното очо и погледнах състава, ами не е зле. По етикет няма гадости. Изядохме я, хареса ни.
Тесто за пица не знам дали ще купя, като си приготвям в хлебопекарната. Докато тестото се меси и втасва, аз отивам и купувам продукти за гарниране.

# 1 236
  • Велико Търново
В Лидл има ли анасон? Трябва ми за една рецепта с пилешко, но тъй като аз няма как да отида, да знам дали да пращам ММ за зелен хайвер Simple Smile

# 1 237
Хареса ни тестото за пицата. Сложих го на парното за 3-4 часа да се размрази и мъжът ми направи пица за вечеря с продукти само от Лидл.Останаха две парченца от цялото тесто

Сосът им Арабиата е много харесван и ползван у нас. Следващата седмица ще заредя шкафа, че май само едно бурканче ми остана. Сега за пицата пак от него сложи мъжа ми.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 21:59 от Лайкa

# 1 238
Анасон пускат с коледните подправки и при нас после се мотае доста време в магазина...

# 1 239
  • На изток от Ада
А имаше и яке за бебеносене скоро, може да се видя дали няма останали бройки.

# 1 240
Шоколадови капки вече има в постоянния асортимент.

# 1 241
  • Sofia
Анасон пускат с коледните подправки и при нас после се мотае доста време в магазина...
Мдаа иначе няма такива екстри. Simple Smile
Аз онлайн си го поръчвам, както и почти всичките ми подправки, които са мноооооого. Simple Smile
Само свежите в саксия са ми 18 в момента, други чакам да никнат....

# 1 242
Признавам те теб!😃 Колко ли място имаш отделено за сухите подправки? 🙃
Скрит текст:
Уникални цени в Т-маркет 😅

Нямаше да е зле ванилията наистина да е 200 грама, обаче е 5х0,2 гр (доколкото виждам на пакетчетата)...А лимонената киселина в подобен грамаж в Лидъл е 19 ст. Но друго си е килограм лимонена киселина да струва 55 лева! 🤪  

# 1 243
  • Бургас
Звездовиден анасон видях в Била

# 1 244
  • shumen
Аз сега видях чак,че и великденски неща има вече в брошурата.Само,че аз няма да стигне скоро до Лидл с тая карантина.

Общи условия

Активация на акаунт