Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 935
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 395
Момичета, някъде мернах че сте писали за скариди от Лидл, но не откривам поста. Мм купил днес варени скариди, но си нямам и идея как да ги приготвя. Да ги чистя ли или направо в тиган? Благодаря. Извинявам се за тъпия въпрос, но... нямам никаква идея

# 1 396
  • Sofia
... но си нямам и идея как да ги приготвя. Да ги чистя ли или направо в тиган?.
Въпрос на личен избор, няма правило.  Само в тигана - на умерен към силен огън за 2 мин., колкото да се стоплят.

# 1 397
... но си нямам и идея как да ги приготвя. Да ги чистя ли или направо в тиган?.
Въпрос на личен избор, няма правило.  Само в тигана - на умерен към силен огън за 2 мин., колкото да се стоплят.
Благодаря ❤

# 1 398
Вчера купих от Лидл бяло брашно на РС, тип 650 з 1.09лв.
Казах на касиера, който ме обслужи, че  на много продукти няма етикет с цени.
Миналата седмица беше 0.99 ст. Те не могат да смогнат да сменят цени ...

# 1 399
Вчера купих от Лидл бяло брашно на РС, тип 650 з 1.09лв.
Казах на касиера, който ме обслужи, че  на много продукти няма етикет с цени.
Миналата седмица беше 0.99 ст. Те не могат да смогнат да сменят цени ...
Ha-ha-ha soo true...
А на някои продукти увеличението е повторно. Онзи млечен десерт милбона от 32ст стана на 50ст, вчера  го гледам не им се харесала цената и отново го увеличили сега на 55ст.  Егати, 80% увеличение ей така, хайде стига..оляха се

# 1 400
Преди 9 дни беше така..
Това е цената на брашното към момента в Лидл. Не помня тук ли го обсъждахме.

# 1 401
От наденичките с маслини и топено сирене не сме очаровани.

# 1 402
    А мнение имате ли? Искам да е по висока и мека,затова питам.

# 1 403
Момичета, някъде мернах че сте писали за скариди от Лидл, но не откривам поста. Мм купил днес варени скариди, но си нямам и идея как да ги приготвя. Да ги чистя ли или направо в тиган? Благодаря. Извинявам се за тъпия въпрос, но... нямам никаква идея
Чесън запържваш леко в масло, после мяташ и скаридите, позапържваш леко и сипваш 50 мл вино, накрая малко лимонов сок.
Придърпваш бутилката вино, ядеш и ревеш...за още скариди 😁

# 1 404
Еее това с отказа да се върне нещо е много гадно. На мен лидл с това ми станаха известни и симпатични още едно време - че може да вземеш нещо, да размислиш и да го върнеш без обяснения. Ще имам едно наум за съжаление.

# 1 405
Сега има ли от Делукс чайовете в цилиндрична кутия, мента и какао?

# 1 406
Каламата зехтин в пластмасово шише, когато съм купувала преди време не ми горчеше. Примадона - на офертата от 10.39 го усещам нагарчащ, но на мен не ми пречи.
Благодаря много! Взех го, страхотен е! 🌸

# 1 407
Аз ей това прочетох , и препрочетох и никъде не пише ,че нещо не може да се пробва и върне ...но не трябва да има следи от употреба ...демек , ако е изчистено и излъскано и наистина само е пробвано, то си личи и не би трябвало да ти откажат.
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta
Имаше някъде повече подробности за уредите ,които се ползват за лична хигиена и т.н. , но кои уреди се визират точно ,не е ясно ( термометър, преса за коса, епилатор, машинка за подстригване, ел.четка ,обикновена четка, уредът за маникюр , ваничка , масажорите ,сауната за лице ) - кое може и кое не , подлежи на спор ..но основно зависи от настроението на меринджея на смяна.
Все пак и дънките , ще си ги навра на дупарата, обувките на краката ... и после мога да ги върна , но очевидно сауната за лице  ...не може.Blush

# 1 408
Има ли стикери за яйца, симпатични ли са на живо?

# 1 409
  • Sofia
... Придърпваш бутилката вино, ядеш и ревеш...за още скариди. 😁
Ааа па може и за виното. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт