Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 945
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 410
  • На изток от Ада
Сега има ли от Делукс чайовете в цилиндрична кутия, мента и какао?
Останали ако има от коледните.

# 1 411
Не видях хубави декорации за яйца днес. Бяха тип силиконови ленти. Не че бяха много видими, бяха накамарени сред боите, трябваше да се рови, за да се търси, а това не ме влечеше особено.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 12:11 от fenyx

# 1 412
  • София
    А мнение имате ли? Искам да е по висока и мека,затова питам.
Едната, от тези на които спя, е такава. Субективни са тези усещания - бих я определил като по-скоро висока, отколкото ниска и по-скоро мека, отколкото твърда.

# 1 413
Аз висока лидлска възглавница не помня да съм виждала.

# 1 414
Има, има. Една, която мисля я имаше и Натка...нещо анатомично се водеше май. И брат ми има такава. Че даже и не става с нормална калъфка 50х70 см...😉😃

# 1 415
  • Велико Търново
В този ред на мисли, някога в Лидл имало ли е немски размер възглавници? Ако не се лъжа са 70/80 или 80/80. Това са моите възглавли като размер, но освен от юск, от друго място не съм си вземала, а ако има / е имало в Лидл поне да знам да дебна.

# 1 416
  • Sofia
А кумкуат имаше ли някъде от цитрусовите дръвчета в София?
И дали ще продължат да дават плод тия дръвчета и след това? Хвърлила съм им око, но искам да имат и плодчета, а не след това да ми остане само едно зелено растение.

# 1 417
И дали ще продължат да дават плод тия дръвчета и след това?
Дават кумкуатчета, да Smiley

Но като декоративно дръвче портокалите са по-хубави защото дават красив цвят и много аромат из стаята.

# 1 418
Има, има. Една, която мисля я имаше и Натка...нещо анатомично се водеше май. И брат ми има такава. Че даже и не става с нормална калъфка 50х70 см...😉😃
Мда, много си я харесвам и си купих още една след някое време. Скоро мисля че я имаше пак в брошурата им. Заглеждах я че питах майка ми дали иска да взема за нея, "радвах" им се че са я вдигнали до към 25лв мисля, а беше 19,99 и двата пъти когато аз си купувах. Може и да има изостанали някъде из филиалите.
Точно анатомична се води, цял дунапрен е, като е разделена хоризонтално и са двете половини с различна твърдост. Еднакво са високи, но по-твърдата страна е подходяща ако спиш на страната си, а по-меката ако спиш по гръб. За година и нещо ползване по-твърдата страна на първата поомекна леко, накакси се окърши пяната и вече не е толкова твърда. Може би за година и половина говорим или по-дълго, преди да забележа разлика. Пак ми върши работа де.
И да, калъфка 70х50 идва тясна, трябва да е поне малко по-голяма. Но те май всичките анатомични възглавници са така, трудна работа ако си имате вече любими калъфки.

# 1 419
  • Sofia
Значи ще отмъкна портокалов тогава, днес помирисах едно, мммммм

# 1 420
Анатомичните са нещо по-друго, на мен не са ми удобни. Нормална висока възглавница в Лидл не видях, доста дълго следях и накрая взех от друго място.

# 1 421

Та днес , естествено , отивам да си им я връщам - не ги знам тия капки нито какви са , нито дали няма да ми опрапястят някоя блуза, ..
Веднага изскача някаква меринджейка , и започва назидателно да ме разпитва , защо ...казвам , не ми харесва , не глади добре , и тя пак : Ама вие ползвали ли сте я ? Аз: Да , пробвах я и не ми хареса......

А защо не казахте истината?

# 1 422
  • Sofia

Та днес , естествено , отивам да си им я връщам - не ги знам тия капки нито какви са , нито дали няма да ми опрапястят някоя блуза, ..
Веднага изскача някаква меринджейка , и започва назидателно да ме разпитва , защо ...казвам , не ми харесва , не глади добре , и тя пак : Ама вие ползвали ли сте я ? Аз: Да , пробвах я и не ми хареса......

А защо не казахте истината?
И да беше, каква е разликата... иди доказвай, че са си били там капките...
Пък и служителите ти вадят душата да се обясняваш, ама не проверяват как им връщаш стоката...

# 1 423
В идеалния случай биха я бракували. Сега ще попадне в някой друг.

# 1 424
Да си я продадат на някоя от разпродажбите им...Ако не се лъжа, кутията е била изпокъсана още преди Paulie да я купи, значи не им е било проблем да я продават в това състояние...🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт