Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 953
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 845
  • На края на вселената!
Веднъж пазарувам доста неща  хранителни,  нехранителни,  и две връзки репички. Сложих ги заедно в едно пликче, ама доста зелено имаха. Там не съм гледала бележка,  с двегодишно мрънкало се изнасям бързо. Вкъщи гледам дигитална бележка и в нея 1 връзка репички. Добре, че не са ме хванали на проверка. При сметка над 150лв да крада 1 връзка репички. Ако бях видяла навреме в магазина,  щях да им кажа де.

# 1 846
Вчера майка и дъщеря супер нагло се разхождаха в магазина без маски, като че демонстрираха нещо, а дъщерята се беше залепила и за печивата, та съвсем зле. Мразя глупави ограничения, но още повече мразя нагли и невъзпитани хора. Охрана нямаше в магазина. Може да е форма на протест относно решенията "няма да има маски, ще има...а бе я най-добре в закон да ви ги вкараме...", но предвид колко много хора ядяха и плюеха из магазина, вече се чудя кое решение ще е по-малкото зло.

# 1 847
  • Sofia
За мен маските и
Скрит текст:
дистанцията трябва си останат и то далече занапред... нищо не е свършило ...
Та и да отпаднат, аз си продължавам.

# 1 848
За дистанцията съм напълно съгласна, за маските съм със смесени чувства...
Скрит текст:
Хем свикнах, хем пък в топлото време започва да ми става доста некомфортно с маска. А и някои хора действително като че ли нарочно искат да покажат демонстративно как не носят маска...

Да, знам за номера с лъжицата/ножа, за да се отвори буркан, но не съм свикнала и не ми се получава от първия път. 😄
Не съм против проверките, стига да не са прекалено натрапчиви и да не се гледа всеки клиент като потенциален престъпник...

# 1 849
Аз си оставам с маската и в магазина, и в градския транспорт и след 1 април. Имам си лични причини, пък нека ме гледат като луда. Ако видите някое лудо Ленче в Лидл на Раковски с маска и жълто яке, аз съм Joy

За Женския пазар - да, трябва да си знае човек от кого да пазарува. Но производителите са си по култури (така да се каже) и не са целогодишно, което е и логично, де. Лятото и есента си имам "човек", от когото пазарувам, сега ми е по-трудно, докато ги науча. Но пък имах късмет със съботния пазар. Марулите, лука, чесъна и репичките са ми супер. Краставици взех от едно момче, което ми даде да си избера, ти си взех хубави. Иначе има една сергия с хора от пловдивско, продават бейби спанак (само на две сергии като цяло го има), там също им е хубава стоката.

# 1 850
Скрит текст:
Иначе има една сергия с хора от пловдивско, продават бейби спанак (само на две сергии като цяло го има), там също им е хубава стоката.

мъж, жена и дъщеря на около 30? приличат на рускини, а твърдят, че са от хисарско село? за мен ментят яко с произхода на стоката, но иначе им е добра, да. да не говорим, че веднъж видях отзад гръцки опаковки

при нас дискретно мятат око, което е нормално. иначе съм "за" затягане на мерките и повече охрана в магазина, че народът съвсем се разпищоли!

# 1 851
Аз мисля, че трябва да сменят охраната, при нас са дядовци на преклонна възраст, които само се подпират след касите. Има и една нова - млада жена, как стръвно гледа 😁
Аз също ще си оставя маските за магазините и гр. транспорт.

# 1 852
Препоръчвам йогурт с къпини от гръцката седмица. 4 броя за 3,79.

https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog5media/bg/article/120747/g … oom/120747_03.jpg

# 1 853
От Кауфланд купих на Йоткер боя за яйца на 1.49. Тази ли беше препоръчваната?

# 1 854
  • Sofia
Тази.

# 1 855
  • София
Оставам с маска и след 1ви април. Тая гад не е шега.
В лидл дали има от боята за яйца с иконите?

# 1 856
  • In transit
Tези са боите. Вчера купих на същата цена от ДМ. Благодаря, на който сподели, че и там се продават.

# 1 857
  • София
Имам чувството, че откакто си инсталирах Лидъл плюс купувам само сладки работи - с тези купончета за отстъпки Blush.

# 1 858
  • Sofia
В лидл дали има от боята за яйца с иконите?
Не, само немски някакви.

# 1 859
И аз сутринта напазарувах ..освен комплекта за почистване на фарове и сиренето тел, май нищо друго интересно ( км, портокали, вафлички, солети с купон....гледам да не купувам много непотребни неща).
Едно питане имам, мога ли да върна за рекламация детски маратонки, които са купувани преди 1-2 месеца ( на 08.02) , слагани са не повече от 10-на пъти, но за сметка на това на сгъвката на пръстите цялата кожа се е напукала и се бели ( грозно, грозно). Яд ме е , че детето са му удобни и си ги харесва , но е толкова гадно, а пък са 33 лв ...не са без пари ...дето се вика за още 20-30 лв ще му купя оригинални маратонки Sad

Общи условия

Активация на акаунт