Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 939
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 860
В лидл дали има от боята за яйца с иконите?
Не, само немски някакви.
Иконите ги има в Билла

# 1 861
Здравейте!
Купихме вчера за вечеря Гирос месото и вече сме фенове на гръцките питки. Правих домашен гирос с продукти от Лидъл.
Имаше намалени копър и магданоз. От зеленчуците почти нищо.

# 1 862
Препоръчвам йогурт с къпини от гръцката седмица. 4 броя за 3,79.

https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog5media/bg/article/120747/g … oom/120747_03.jpg
Ох, този йогурт го взимах преди няколко зареждания. И се чувствах като кръгъл идиот, защото в кофичка я има 1-2 къпинки, я не. Пък и 4 броя. Врече такива изделия сама забърквам. Взех лабне, от плодове избор богат и това е. Сега да не ми кажете, че само моите са били така, като зеленчуковия микс. 😁

Знаете ли какво видях в гръцката брошура - онези кутии с нитрилни ръкавици, черни и бели, от по 100 броя, са по 5 евро (и малко)! Сега това как да го разбирам - ще свалят цените на ръкавиците или ние в БГ го играем топ идиоти с кутии на двойна цена?!

Поли, може да направиш рекламация, трябва ти касовата бележка, може и в електронен вариант.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 11:28 от soul81

# 1 863
В Младост 2 пак има и от двата вида Делукс ликьор (за който търси) и са заредили отново бонбони плодове в шоколад.
Погледнах само часовниците- този с цветята на живо е с много по-бледи цветя, отколкото на екран в приложението. 4 общо дизайна забелязах да има, вкл. него (другите не са с декорация цветя).

# 1 864
Даниела, тези бои за яйца, къде точно стоят в Кауфланд?
Аз като гледам, тази седмица ще пропусна Лидъл, но ще ви чета, ако изскочи нещо интересно или изгодно, иначе: 😁

# 1 865
Писах на контактната форма , за всеки случай - по принцип знам , че мога, но не ми се разправя с идиоти в магазина и предпочитам да съм подготвена и да и навра в лицето отговора от техните колеги и да не се разправям с въпроси от рода : Ама носени ли са обувките и как са носени ...или разни други безумия Simple Smile

# 1 866
Даниела, тези бои за яйца, къде точно стоят в Кауфланд?
Аз като гледам, тази седмица ще пропусна Лидъл, но ще ви чета, ако изскочи нещо интересно или изгодно, иначе: 😁

До млечните продукти на главния коридор има стелажче, имат и от другите варианти на Йоткер, седефени и други, но аз взех най-стандартните.

# 1 867
  • София
Това че са се развалили за часове е добре, означава че са истински, а не са пръскани с ГМО, нитрати и не знам още какво.
Как точно се очаква нормална реколта, ако не са пръскани против болести и вредители?
И как точно се пръска с ГМО?

# 1 868
Може да се докара нормална реколта без да се пръска с химия, а с био препарати. Имам преки наблюдения. Говоря принципно, а не за конкретната развалена продукция.

# 1 869
И аз сутринта напазарувах ..освен комплекта за почистване на фарове и сиренето тел, май нищо друго интересно ( км, портокали, вафлички, солети с купон....гледам да не купувам много непотребни неща).
Едно питане имам, мога ли да върна за рекламация детски маратонки, които са купувани преди 1-2 месеца ( на 08.02) , слагани са не повече от 10-на пъти, но за сметка на това на сгъвката на пръстите цялата кожа се е напукала и се бели ( грозно, грозно). Яд ме е , че детето са му удобни и си ги харесва , но е толкова гадно, а пък са 33 лв ...не са без пари ...дето се вика за още 20-30 лв ще му купя оригинални маратонки Sad
Да не са тези от изкуствена кожа, които бяха в бяло и розово? Нашите са розови. Обу ги точно два пъти. Последните два топли дни и се скъсаха.

# 1 870
Може да се дадат за рекламация детските обувки.

# 1 871
  • София
Минах през лидл. Имаше намалени антипасти в буркан, лозови сармички в консерва и броколи.
Едни леки, очевидно гледали гуру Зайкова, грабеха ориз баланс.

# 1 872
На мен ми награбиха кошницата за пазаруване от лидл..излязох да си взема тел. Има няма 7 минути и вече ни следа от нея.. брей, ако така се грижеха за реда и за стоките им...постоянно грешни етикети..

# 1 873
Никога не съм виждала толкова зареден магазин като този в ринг мол.
Сега видях, че има и 5 литрови туби с олио. Цена на литър излиза 4, 89

# 1 874
В Младост 2 видях на 5 лева за 1 л, Spronic мисля, че беше и сякаш с жълт етикет. Забелязах, обаче че пишеше до 3 бр. на клиент. По-удобно е в такова разфасоване, отколкото 5 л туба, при разлика 10 ст/л няма много смисъл от големите, освен ако не се ползва в огромни количества, като за фритюрници напр.

Общи условия

Активация на акаунт