Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 930
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 875
Сега видях, че има и 5 литрови туби с олио. Цена на литър излиза 4, 89
Спомени от едно време. .(преди 2г в лидл, 1.75лв за 1литър)

# 1 876
  • In transit
Препоръчвам йогурт с къпини от гръцката седмица. 4 броя за 3,79.

https://bg.cat-ret.assets.lidl/catalog5media/bg/article/120747/g … oom/120747_03.jpg
Ох, този йогурт го взимах преди няколко зареждания. И се чувствах като кръгъл идиот, защото в кофичка я има 1-2 къпинки, я не. Пък и 4 броя. Врече такива изделия сама забърквам. Взех лабне, от плодове избор богат и това е. Сега да не ми кажете, че само моите са били така, като зеленчуковия микс. 😁

Joy Сетих се за 2-те шам фъстъчетата на Тета, в бомбичката Мортадела преди време.

Днес дали има пресни лалета? Чудя се да се разхождам или да пропусна?

# 1 877
  • Велико Търново
Пилето, разкикерчено на 2 в тарелка с марината.... Дали е хубаво?
Толкова ми се яде вкусно пилешко месо, че не искам да си развалям желанието с гадно пилешко. Последните 6м+ съм яла само пил. Филе от гърди и всеки път не ми харесва, но аз и не ям особено месо.
Ако това е добре овкусено и се маскира вкуса на пил. Анаболи бих пробвала. Моля някой да каже ако е купувал.

# 1 878
  • София
Може ли някой да ми даде мейла, на който се пишеше към по-висшестоящите от Цочето? Тая жена така ме вбеси преди малко.....няма такава наглост!

# 1 879
Явно видяха, че няма да мине номерът с градинска салата/валериана по около 4 лв за кутийка...😃 Забелязвам, че вече е на цена около 2,69 лв. В Кауфланд също. 🙂

# 1 880
  • в кукувиче гнездо
Как можаха да пуснат толкова скъпа харисата? 6 лева, а мислех да взимам..

# 1 881
Боя за яйца ползвам от техните бг капсули, на Метма са, но по-евтини. Слагам по две от цвят, без лилавото, че става много тъмно. Идеално се получават цветовете, дори да не са бели яйцата, просто за жълтото избирам някое по-светло.
Скрит текст:

# 1 882
Как можаха да пуснат толкова скъпа харисата? 6 лева, а мислех да взимам..
И аз първоначално се зачудих дали да дам толкова пари за хариса, но после като помислих, идва същото, ако си взема същото количество в малките тубички. Еинственото неудобство е, че не можеш да си запазиш неотворени тубички за по-дълъг период, тази не зная докога ще издържи да не се развали. Момичетата от Пловдив, може ли да кажете дали има още от мини цитрусите в саксия някъде?

# 1 883
  • Sofia
Та каймака някой пробва ли го? Сега или отпреди...

# 1 884
Сега - не го и търсих, преди - отиде в кофата (беше на Бг фирма производство, сега какъв е не ме влече да проверявам).

# 1 885
Да, пробвах го сутринта, бях любопитна. Не е за в кофата, но втори път няма да взема. Пред масло, сметани, крема сирена... няма никакъв шанс. Опитвала съм каймак от селско пълномаслено мляко, това в бурканчето каймак не е. То май си и пишеше, че не е чист млечен продукт.

# 1 886
Включвам се пак за харисата. Не е същата като онази в тубичките - по-рядка е, доста солена, някак доматена на вкус. Не мога да кажа, че е ужасна, но аз бях свикнала с тубичките, много ги харесвах и сега съм леко разочарована.
Споделям го заради феновете на старата хариса, та да няма учудени.
Ако това ще е харисата вече, май ще е пореден развален продукт от Лидл.

# 1 887
  • In transit
Пилето, разкикерчено на 2 в тарелка с марината.... Дали е хубаво?
Толкова ми се яде вкусно пилешко месо, че не искам да си развалям желанието с гадно пилешко. Последните 6м+ съм яла само пил. Филе от гърди и всеки път не ми харесва, но аз и не ям особено месо.
Ако това е добре овкусено и се маскира вкуса на пил. Анаболи бих пробвала. Моля някой да каже ако е купувал.
Скрит текст:
Вземи си от Mетро или Kауфланд пиле Амадори (Il Campese). Малко по-скъпо е, доста кльощаво, но е много добро.

# 1 888
  • Sofia
Минах за хляб, мляко, кашкавал... и за пореден път голяма скука при ПиЗ.  Исках китайско зеле... явно ще е от К и други неща ще взимам от там и без това...
Иначе погледнах за Валерианата - 2.79лв - прилична цена, но като я намалят ще бъде повече от прилична...
Каймакът  е  пак Бг  производство, благодаря за инфото и отзива, Феникс! Simple Smile
Благодаря и за отзива за Харисата, макар да не се бях засилила да я взимам, че тъкмо бидейки в голяма разфасовка не  ми харесва.

# 1 889
Обувките ,не са розови ,момчешки високи спортни обувки/  боти : тъмносини,изкуствена кожа, с червен шев, и мекичък полар вътре.
Много готини и удобни, но ....
Като се замисля, и за малката взех едни розови ..дано да не са същите ,че и тях ще.им връщам ,ако трябва ....

Общи условия

Активация на акаунт