Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 962
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 905
  • На изток от Ада
В Лидл са заредили любимия ми мицеларен гел. И този път взвх две опаковки
От мин седмица са.
Мико, мерси много!

# 1 906
  • Sofia
Определено на бутер тесто приличат, колкото съм ги забелязвала. Simple Smile

# 1 907
Ако е тази закуска с крем и стафиди, бутер тесто е. Вкусна е, леко мазна.

# 1 908
  • На изток от Ада
Да, явно е бутер тесто.
Щях да взимам формата за сладкиш - сърце, но се отказах, за сега. Сшадурска е, но мъничка и не става за миялна.

# 1 909
Обувките ,не са розови ,момчешки високи спортни обувки/  боти : тъмносини,изкуствена кожа, с червен шев, и мекичък полар вътре.
Много готини и удобни, но ....
Като се замисля, и за малката взех едни розови ..дано да не са същите ,че и тях ще.им връщам ,ако трябва ....
Не откривам касовата бележка. Два пъти съм си забравяла телефона, когато съм ходила в Лидл и явно това е бил единият път🙄.
Както и да е. Много им харесвам дрехите, но обувките не стават. На детето това са поне трети чифт, които бързо се късат. На мен си бях взела преди доста време мокасини естествена кожа, скъсаха се на първото обуване. Смениха ми ги след рекламация, като новите носих една седмица и те се скъсаха, ама не пазех касовата бележка. Сега с приложението поне за касовите бележки е много по-удобно.
Да похваля мангото. Много узряло и вкусно.

# 1 910
  • Велико Търново
ММ ми е взел от лидския вариант на knoppers. Но не тези от първа страница на брошурите, а едни други с парченца лешници по 10 заедно за 3. 29 лв.
Невероятни са! Дори са ми по-вкусни от оригинала. Явно и са скоро произведени, защото вафлените кори са хрупкави, а крема въздушен още и сладък. Поръсени са щедро с лешници, така че ядката се усеща, но не превзема вкуса!
Не ме карайте да ги снимам сега, защото ще изям още една ако ги пипна!

# 1 911
Аз тези съм купувала - много са вкусни, харесахме ги много.

Тези барове, които пак са имитация, обаче хич не ми харесаха. Много твърди, едвам се отхапват и са страшно сладки.

# 1 912
Мики, може ли месенето от твоята рецепта да се прави с миксер или в хлебопекарна? Че тези 15 минути месене леко ме стресираха. 😃 Иначе по Великден съм склонна да поглезя домашните...ама това с месенето няма да го бъде - един чифт ръце за цял живот...😬

# 1 913
  • shumen
Аз вече няколко пъти вземам обувки от 
Лидл на детето.Първите кецове се скъсаха много бързо,но тези сега излязоха здрави.

# 1 914
Вчера си купих фитнес гривна Силвър Крест. Носих я цял ден, никак не ми харесва - не мери точно крачки, а тази нощ ми отчете сън само от лежане. Мога ли да я върна, при положение че е разопакована и ползвана за кратко?

# 1 915
  • Русе
А можеш ли да кажеш, че не е ползвана или си личи?

# 1 916
Е, няма как, разрязала съм пластмасовата кутия вътре, зареждала съм я... Доколкото помня, преди нямаше проблеми с довода "Не се хареса", но нали затегнаха напоследък, та не знам.Tired Face

# 1 917
  • Sofia
може ли месенето от твоята рецепта да се прави с миксер или в хлебопекарна? Че тези 15 минути месене леко ме стресираха. ...
Соул,  всяко тесто се меси където му е удобно на човек.  Така и  маята - суха или прясна е еднакво успешна и  си е до предпочитание на човек. Simple Smile
И аз за Великден вадя планетарния (аз предпочитам и в него да спазвам принципа на хлебопекарната - първо мокрите, после сухите съставки), че ми идват повчеко козунаци, а хубаво го рече за ръцете. Simple Smile

# 1 918
Гривната има сензори,   които отчитат положението на тялото/ ръката ти т.е. хоризонтално/ легнало.
Тя няма как да "види/ знае", че ти не спиш 🙂
А също а пулса, не е по принцип ориентир за сън.
По учебник може би равномерния ритъм и пулс са знак за покой/ сън, но едва ли много хора на планетата живеят като по учебник 😉
Та, ако това е причината за връщането, същото би ти показала и друга гривна 🙂

# 1 919
Голям проблем е вече връщането. Онзи ден връщах парочистачката, казах, че не ми харесва как се справя. Не е това , което очаквах. Но няма как да го разбера , без да я изпробвам. Написаха ми протокол и ще чакам какво ще решат,дали ще ми върнат парите или парочистачката. За първи път ми се налага да връщам стока от Лидл. Май ще гледам такива неща да купувам от К, макар, че не знам там каква им е политиката. Трябва да се информирам .

Общи условия

Активация на акаунт