Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 866
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 950
  • На изток от Ада
milavital, аз имам на Xiaomi mi band 5 ами да и тя не отчита крачките правилно. За съня също. Лежа някога и пише сън. Имах и друга xiaomi mi band 3,  тя по - отчиташе. Но исках цветна, а и загубих зарядното,(което се купува). После четох, че тъй била по-новата не отчита Ла добре.

# 1 951
milavital, аз имам на Xiaomi mi band 5 ами да и тя не отчита крачките правилно. За съня също. Лежа някога и пише сън. Имах и друга xiaomi mi band 3,  тя по - отчиташе. Но исках цветна, а и загубих зарядното,(което се купува). После четох, че тъй била по-новата не отчита Ла добре.
Уу - значи и аз да си карам с 3-ката докато върви Wink Wink въпреки ,че на мен ми е отчитала че спя,особено ако чета вечер книжка;)

# 1 952
  • На изток от Ада
PaulieM, да карай. В нета пишеше, че Ми банд 4,е по - добре от ми Банд 5, а ми Банд 6 и  тя е по - добре от 5. Когато купуваш се разрови. Аз купих и после останових, че грешно отчита крачките...

# 1 953
Подарявам:

Приютявам за захар и тофу.

# 1 954
  • Русе
Sofi_to, преди имах гривна на MI Band и тя ми засичаше всяка крачка и не ми отчиташе времето, прекарано в леглото в покой, а наистина горе-долу това, което съм прекарала в сън, така че правя разлика.
Връщай я, но не знам дали ще ти я приемат или ще трябва за рекламация да я върнеш ( тя гривната , сама по себе си , няма следи от употреба, но опаковката и не е в търговски вид, тъй че ще ти се заядат най-вероятно, и ще ти я вземат с протокол за рекламация ). Но ако ти дадат пък нова след няколко дни,  тъй като е текущ продукт, може да отидеш след това да я върнеш неразопакована в друг филиал и да не се обясняваш въообще( с довода, не ми пасва цвета на очите Simple SmileSimple SmileSimple Smile ).

Мдааа, още една девойка с моята идея..да, ама не. Като ти я върнат , вече нова и отидеш в магазина, щракнат я на касата и виждат, че е продукт с друг номер, не същия който си купила. Отказват ти, ти пишеш мейли и пак ти отказват. Ако все пак някой има идеи, приемам всякаки, че моята сауна така стои.

# 1 955
  • Сливен
Момичета и момчета има ли в ПА вино подобно на това

# 1 956
Да не разводнявам прекалено с тая фитнес гривна, но моята бившата беше Mi 2. Перфектна! И крачки, и сън брои точно, и във водата влизах с нея няколко пъти - нямаше проблеми. Да не говорим, че и на ръката ми се усещаше по-добре. Убеждавам се, че всички нови версии стават все по-големи боклуци. Ще се пробвам тези дни направо да ми върнат парите. Не ми трябва втора от същия боклук, едва ли ще е по-различна. Днес например й дадох последен шанс, направих точно пет крачки, а ми отчете 45. После направих 50, и нищо не ми отчете. Компенсира явно.😆

# 1 957
  • shumen
Аз затова спрях да купувам от лидл уреди.

# 1 958
Аз пък съм разочарована от продуктите от турската седмица. Каймак, мухлама, лабне...не, не и не. Бурмалъ е ефектно, но на вкус е едно голямо нищо. Пиде съм опитвала на предишно зареждане - много зле. Топ гадост са ориенталските сладоледи, тях ги заобикалям отдалече. А в турски ресторант всичко ми харесва. Похвалете ми нещо от супермаркетските версии...има ли такова въобще?!

# 1 959
Аз затова спрях да купувам от лидл уреди.
+1. Купувам само неща, които наистина много искам...вече почти никакви уреди.

# 1 960
Тъй като вече започнаха с продажбата на градински неща ,аз имам един конструктивен въпрос и се надявам някой да е компетентен.
Могат ли маркучите на Лидл , да се вържат към техните смесители за мивка или вана ( тези с термо-регулацията)? Много искам да си мия терасата с маркуч,че е по-лесно от носенето на кофи ,но всяка година му се чудя и мая и така и не се реших ..
Ето снимки на смесителя ,като те всичките са ми с този тип чучур:
Скрит текст:
Има ли такъв преходник,който се захваща за такъв тип чучур???

# 1 961
вчера правих свинска плешка с подправка за тажин от лидл + кускус. много добре стана. за мен си взех от пикантната, че обичам, и ще си я ям сама. иначе като цяло нищо интересно. моите обичат сирене на конци - взехе дно малко. засилих се на буркана, че излиза бая евтино, но като видях 2 консерванта и не знам какво още се отказах.
аз много се радвам, че няма интересни неща.

# 1 962
  • в кукувиче гнездо
Аз пък съм разочарована от продуктите от турската седмица. Каймак, мухлама, лабне...не, не и не. Бурмалъ е ефектно, но на вкус е едно голямо нищо. Пиде съм опитвала на предишно зареждане - много зле. Топ гадост са ориенталските сладоледи, тях ги заобикалям отдалече. А в турски ресторант всичко ми харесва. Похвалете ми нещо от супермаркетските версии...има ли такова въобще?!
Ориенталската седмица е една от най-скапаните за мен, да не кажа и най-скапаната. Не ми харесва нищо. Суджукът например е страшна отврат, не знам това кой го яде. Сладоледите също не ги харесваме. Мислех само едно сладко от фурми да си взема, но понеже ще ходя за седмица в Турция и се отказах.

# 1 963
+1. На мен от ориенталската май само ми е харесвала пастата хариса, но в тубичка. Сладоледът с шамфъстък и шафран беше много гаден за мен (само веднъж се излъгах да го пробвам).

# 1 964
+1. На мен от ориенталската май само ми е харесвала пастата хариса, но в тубичка. Сладоледът с шамфъстък и шафран беше много гаден за мен (само веднъж се излъгах да го пробвам).

този сладолед скоро го изхвърлих. на мен най-тъпа ми е американската.

Общи условия

Активация на акаунт