"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Търговище
Здравейте, искам да попитам, закъснявами вече с 10 дена, преди 3 дена си направих тест бледи бяха и двете чертички, ето го и теста
Но след един ден имах леко зацапване, днес си направих още един тест, ето го и него
Та въпроса ми е, кога да ида на лекар, и дали съм бременна?

# 121
  • На изток от Ада
Здравейте, искам да попитам, закъснявами вече с 10 дена, преди 3 дена си направих тест бледи бяха и двете чертички, ето го и теста
Но след един ден имах леко зацапване, днес си направих още един тест, ето го и него
Та въпроса ми е, кога да ида на лекар, и дали съм бременна?
Бременна си, на док може да идеш или след ден два.

# 122
Хайде и тук да се включа последен цикъл 19.02 положителен тест за ову на 9.03 тоест съм с късна овулация трябваше да ми дойде на 20.03 цикъл няма но и тестовете още са отрицателни,кога според вас да направя нов

# 123
Здравейте момичета нова съм🙂 Искам да попитам дали има вероятност да съм бременна.? Последният ми цикъл беше на,26 февруари,до 02ри март. Бях в овулация някаде в дните от 9ти до към 12..(така ми показа арр на календара който имам) та следващият ми цикъл, е на 25ти в други ден.. От 10 дена на сам, имам напрегнати гърди придружени с болка встрани на гърдите. Забелязвам че, някак си са започнали да стават кръгли каточели..тъй като,аз съм с малки гърди и това се забелязва. По-принцип цикъла мие винаги точен, както показва календара на 28 дни и си ми идва. До сега не са ме, болели така само ден преди цикъл усещам, лека болка в гърдите и много по силни болки имам в корема. Да остават ми два дена, до цикъла но толкова се вълнувам че бих искала, да разбера по рано😅 Ако някоя от вас знае нещо за моят случай, моля да го сподели благора предварително😘😘

# 124
За вашия случай се отива до аптеката. Купува се тест с чувствителност 10 и се препикава утре сутринта.

Здравейте момичета нова съм🙂 Искам да попитам дали има вероятност да съм бременна.? Последният ми цикъл беше на,26 февруари,до 02ри март. Бях в овулация някаде в дните от 9ти до към 12..(така ми показа арр на календара който имам) та следващият ми цикъл, е на 25ти в други ден.. От 10 дена на сам, имам напрегнати гърди придружени с болка встрани на гърдите. Забелязвам че, някак си са започнали да стават кръгли каточели..тъй като,аз съм с малки гърди и това се забелязва. По-принцип цикъла мие винаги точен, както показва календара на 28 дни и си ми идва. До сега не са ме, болели така само ден преди цикъл усещам, лека болка в гърдите и много по силни болки имам в корема. Да остават ми два дена, до цикъла но толкова се вълнувам че бих искала, да разбера по рано😅 Ако някоя от вас знае нещо за моят случай, моля да го сподели благора предварително😘😘

# 125
  • София
Didi.dani, какви симптоми на бременност от 10 дни, като тогава ви е била овулацията.

# 126
Didi.dani, какви симптоми на бременност от 10 дни, като тогава ви е била овулацията.

# 127
Замислих се върху вашият отговор, прегледах си пак календара,в които си записвам всичко,което става с тялото ми и видях че неразположението което имам, е от 14.03 тоест от 8 дена. Мислих си за чувстителен тест,да си взема но в зоната която се намирам няма такива намирам се в чужбина, в едно селце и от тези тестове няма тук.
[/quote]
[/quote]

# 128
Пак е много рано. Имплантацията се случва около 7-10 дена след овулация, чак тогава евентуално може да се говори за симптоми.
Ако трябва да ви дойде на 25, то имплантацията е горе-долу на 18- 21. Няма как да имате симптоми на 14ти.

# 129
Е значи да не се радвам предварително😔 Нищо ще продължавам да опитвам на 04.04 имам час за преглед при генеколог ще проверя за всеки случай да не би да ми има нещо все пак имам един аборт зад гърбъ си😣 така ще разбера и какво се случва с гърдите ми защо още продължава тази болка. Благодаря на всимки ни сепак. Така споделен проблем някак си е по ликичко.

# 130
Здравейте пак съм аз вече имам 27 дни закъснение  направих си тест отрицателен отидох на гинеколог не виждал бременност
Нямам гинекологични заболявания  какво може да бъда дали може да е извън маточна бременност или..?? Вече не знам какво да правя

# 131
Били сте на лекар на 20.03 и Ви е изписал хапчета за предизвикване на менструацията? Ами сега е 23.03 - пийте хапчетата колкото са Ви казали и търпение, до няколко дни след това ще Ви дойде!

# 132

Здравейте какво мислите за този тест на една приятелка е тя е имала преди киста пие дуфастон цикъла и е бил на 47 дни днес направи този тест (три такива и са по същия начин ) последн цикъл 10.02

# 133
Прилича ми на положителен!

# 134
Здравейте с късна овулация на 18 ден от цикъла съм засечена с тест по календар трябваше да ми дойде на 20.03 тоест имам закъснение вече или това че е била късна значи ще ни дойде по късно да не се ли надявам че чудото е станало

Общи условия

Активация на акаунт